+2 oy
700 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından

Ben çocuğum 2 yaşına gelince emzirmeyi kesmiştim. 1 sene oldu hala süt dolduğunu hissediyorum. Sıkınca geliyor. Sağ göğsümde ağrıyla uyandım 2 gün önce. Dokunamıyordum şişmişti. Meme cerrahisine randevu aldım. Doktora geldim bugün. Bana diyorki varken niye kesiyorsun kendiliğinden kesilene kadar emzirmen lazım 4 yaşına kadar gelirse 4 yaşına kadar emzirmen lazım diyor. Ben şuan kesilmesini istiyorum sürekli ağrı yaşıyorum şişip duruyor sütte zaten peynir kesiği gibi kokulu ve yağlı geliyor dedim. Yok diyor gerekirse şuan sağ ver diyor. Boşaltmak içinde sürekli sağman gerekiyor diyor. Sürekli sağsam ben şuan sütüm o kadar çok artar ki. Kesemem daha 27 yaşındasın gene doğurursun diyor normal mi bu doktor arkadaşlar

31 Cevaplar

0 oy
(39 puan) tarafından

Evlenene kadar emzirebilirsin hic sorun olmaz gibi gelmiş doktora saçmalamış resmen suan emzirsen bile faydası yoktur ve beyaz lahanayi ütüyle ısıt gece yatarken göğüslerine sar kendi kendine akıyor 

-Reklam-
0 oy
(2,597 puan) tarafından

Bebeğim şuan 3 aylık olacak ben diyorum Allah'ım sütüm gelsin artsın kesilmesin diye sen kesilsin diyorsun😁😁😁

Bildiğim birşey yok ama başka doktora git yada eczane sor ilaç varsa kullan kesilir helki

0 oy
(30,110 puan) tarafından

O ne biçim

Doktor tövbe yarabbi ya kafayı yemis heral 

0 oy
(553 puan) tarafından

Ben ilk kızıma 7 aylık hamileyken sütüm geldi doğdu emmedi düzgün sonra kızım 14 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama halen sütü vardı 2 sadece gelmedi sonra tekrar 7 aylık hamileyken sütüm geldi küçüğüm 18 aylık 2 Ay oldu sütten keseli halen sütüm var yani doktora kalsa emzirdikçe zaten gelir ki şuan emzirmiyorum doktor tuhaf bence 

0 oy
(346 puan) tarafından

Benim masal 27 gun emdi sadece daha gecen yil tedaviyle kestik sutu doktor bile sasirdi agladikca akiyordu muayene etti hamilesin diye yok diyom inanmadi da simdiki doktorlar tuhaf

0 oy
(23,649 puan) tarafından

Bana normal gelmedi ne alaka ya öyle şeymi olurmuşşşş

0 oy
(4,016 puan) tarafından

Genel cerrahi git olmazsa başka dr bul emzirme danışmanları oluyor hastanelerde onlara sor bir şekilde kesilmesi lazım o ağrıyı biliyorum 15 gün çektim ben Marulu buzluğa atardım donardı bez parçası dondurup göğsüme koyardım o şekilde kesildi acısı öyle hafifledi rabbim yardımcın olsun biran önce şifana kavuşursun inşaAllah

0 oy
(9,082 puan) tarafından

bu doktor nerden almis diplomasini . sanane kardesim istersem 1 yasinda keseim. dostinex diye bir ilac var al ic . gerci cok uzun sure olmus emzirmeyi birakali. sut uretimini sifirliuor i ilac iki adet hap. yariya boluyorsun dort parca oluyor sabah aksam sabah aksam iki gunde bitio

0 oy
(5,289 puan) tarafından

Memenin yerden toplarsın ondan sonra:/

0 oy
(18,483 puan) tarafından

Merak ettim doktor acaba hangi dedikoducu mahalle teyzeler fakültesinden mezun. 

0 oy
(5,151 puan) tarafından

O nasıl doktor ya. Gitme bi daha başka bi doktora git.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 563 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (859 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,098 soru

24,081,925 cevap

331,246 kullanıcı

...