+2 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından

Iyice zorlasti diyorlar gercekten öyle mi ehliyet almak istiyrm ama kendime de güvenim yok ücret ve sürec nasıl arkadaslar gercekten sinyal vermedin diye gecirmiyorlar mi mesela alan varsa yazabilir mi

3 Cevaplar

+1 oy
(12,198 puan) tarafından

Dün sınav yerindeydim kardeşimin sınavı vardı. O geçti zsten biliyor da sürmeyi ama bir kaç kişiyi gözümüzun önunde arabadan indirdiler. Kaldılar yani. Öyle sinyal vermedin, şerit taşırdın gibi sebeplerden değil de büyük şeyler olunca direkt bırakıyorlar evet. 

Birisi tam bitiş çizgisine yaklaşmıştı önünde otobüs var arkasından araba solluyormuş kadın frene basıp durmamış, hoca basmış frene ve hemen indirdiler onu. Biraz ötede de yayaya yol vermemiş ondan kalan oldu fln. 

-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından

Bende şuan direksiyon derslerindeyim manuel aliyorum valla kolay değil eskisi gibi değilmis hoca diyor git gide zorlasiyor mesela bu sene dar alanda 3 hamlede u dönüşü eklemişler. Ve evet çok milimlik yani örnek veriyorum dubaya carpmican sarı çizgiyi gecmicen hep milimlik hatalarla eliyorlar. Ama işte almak gerekiyor kullanmak gerekiyor öyle ya da böyle öğrenilir komisyonun iyisine denk gelmekte çok önemli 

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Ramazan da teorik sinava girdim onu 90 , direksiyona da Dün girdim 100 le gectim . Okadar cok inen vardi ki aractan ve gercekten de hep sinyal emniyet kemeri yayaya yol vermemek hatali sollama . Sinyal cok onemli cokkk  . Guzergahini  ezberliceksin , bizim iki guzergah vardi ikisinide ezberledim . Yani eskiye gore cok zormus ogretmen bile oyle diyo fakat yapan yapiyor . Yaparsin korkma ben dun titriyordum ama gercektne korkulacak gibi degilmis . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
+1 oy
5 cevap 143 göst.
3 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde maya6 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (405 puan) tarafından soruldu