Kizllar sanırım benim özgüven ile ilgili sıkıntım var size şöyle anlatayım yani sizin taktiginiz nedir veya sonradan zor mu oluşur hazir cvplik,?
Mesela işyeri ollsun genel ortam olsun bı konuyubglayamiyorum çok uzatıyorum utanıyorum mesela gözlerinin içine bakamma değil aşırı uzatıyorum sacmaliyorrim
Mesela ben bozulup kalıyorum aklıma laf gelmiyor nasıl tepki verecegm bazen bilmiyorum işyerinde biri ters laf dedi yüzüne bakakaliyorum herzmn hersseye cen cen cvpta olmuyor ama tek bi laf ile bozamiyoru uzatıyorum sesim tizlesiyor bagirsrak ya öyle degl sende söyle yaptın goruusurz Özmen fln filan
Etkiliaf diyemiyorum ama bakıyorum isyeine millett birbirbini bozuyor. Beni bozacak diye de çok saygılı he tmmtmm izin verdim diyor bu arkadaş mesela ben kalakaliyormm gülüyorum laf aklıma gelmiyor ama ara da da bozacak şeyler söylüyordu biri benle uğraşsa bişey diymyrm hazır cevap
Bi kız var benden kat kat küçük 20lerinde helal olssun dedim ya tavırlı ben de herkesse cansyakin konusmaktn elim yuzum kayıyor fln kibar konuşsam bay anlatsam yapmacık dil kırıyor gib oluyor neyse o kıza dedimki sana nasıl kahve gelms içmedim daha soğuk ses tonu ve net 15.yillik caliisan bacak bacak üstüne artmış artist duruuyo bende biri bana mı güldü dalga mı geçti inceliyorum etrafı bu kız yuzuumuze bakmiyor bile neyse doğum günü oldu onu da öptüm beni niye öptün diyo ben bişey diyemedim diğer arkds olsun olsun dedi
Gülerek dedi ama onun doğumgünü değil ama yanyanalar diye görgü adet onu da öptüm içinden gelddi
Öyle ksuura bakma gönül alma yok bakıyorum başkalarına kanlı yanıma oturlar.bana yok ne eksik diyorum sradaki dengeyi kuramiyorum o tavrı nasıl yapacağını da blmiyorum
Biz sohbet ediyoruz ortada yüzüme baktı bişey dicek sandim biraz kisalim mi dedi bend kumandayı alıp kismisim ***** gibi kendme kiziyorm öyle yapacagna ağız bük demi
Bu diğer seylerdede böyle nasıl saygi özgüven kazanncam blmyrm hani sevip sevmemeleri onemli degl seven de var ama böyle yagciliik cok olmaz bana resmi havalı olrsam qnca yani demek istediğimi anladınız inşallah
Bide şunu örnek vereym mesela ailem ile masada oturuyoruz feglmi surekli bana bı mudahle yanlarına otttutr cantalarini şuraya köy yedr içi dustule
Kalktsr kafamı donduruyolsr kaç kerededm karismayin kendimi iyi hissetmiyorum diye jucukmusum gibi haller
Annem e soruyorm ne yiyeceğim bu yanls llaf dem diye ona bakıyormm çok müdahale ediyor cnku
Eskiden de böyleydi mesela ben inadına ters laf derdim millet şimdi en alakasız yerden vuruyolar giciklogina ters laf diyorum an ne m süs dacmalama diyo ama şuan öyle konuşarak veya dön don bakaraak millet konuşuyor duyymazina geliyr sen bozdum oh diyorsun yya net net yo ne alaka yada sessizce dediğini anlamaya çalışıp sana değil başka yere konuştuğunu görüyorsun