+1 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (896 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Instagramda bir yazı okudum oğlun evlenene kadar kız ölene ksdar  yaziyodu bir oglum var bu benim piskolojimi cok bozdu sizce dogru mu

24 Cevaplar

+8 oy
(4,812 puan) tarafından

Al işte potansiyel bir zorba kaynana daha. Psikolojini neden bozuyorsun Allah Allah oğlun diye sonsuza kadar kucağında pış pış mı yapacaksın elbette evlenecek yuva kuracak. Bağımlı mısınız nesiniz biraz salın çocuklarınızı. Kız erkek fark etmez herkes yetişkin olunca bağımsızdır. Psikolojin bu sözle bozulmaz, zaten bozukmuş.

(6,267 puan) tarafından

Böyleleri büyüyünce de emzirdiği için şaşırmıyorum 

(4,812 puan) tarafından

Ondan sonra da burada post görürüz artık eşim annesine çok düşkün onsuz yapamıyor diye :/ Gerçekten bazı erkek anneleri oğullarıyla evli gibi, hastalık bu ya

-Reklam-
+4 oy
(507 puan) tarafından

Şair burda oğlun evlenene. Kadar senin oğlun demek istemiş 🤣🤣

(3,079 puan) tarafından
+1

Ayy Allah senden razı olsun, beynim durdu bu ne diye 😂

(507 puan) tarafından

🤣🤣🫣

+3 oy
(1,134 puan) tarafından

Oğlun evlenince hanım.koylu oluyo kız evlensede   senin yanında destekci demek istemiş erkek çocukları hayırsız demek istemiş katılmıyorum dünyanın ne getireceği bilmiyoruz Allah hayırlı evlat versin bazenbende düşünüyorum  bi oğlum var 2. De erkek mis :) 

(4,812 puan) tarafından

Ayar oluyorum şöyle bağımlı annelere. Ulan bir siz mi doğurdunuz salın şu çocuklarınızı hanım köylü olacaksa da olsun. Dua edin akıllı vicdanlı eşleri olsun diye. 

(1,134 puan) tarafından

Kesinlikle benim bi oğlum var karnımdan 2.oglum var Allaha iyi birl.. bize hayırlıevlat  olsun diye dua ediyorum evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsız olur kızlar da hayırsız olur Buda bir  gercek

+2 oy
(1,488 puan) tarafından

Türkçe altyazı gelir mi 😂

+1 oy
(2,558 puan) tarafından

Anlamadım ki 

0 oy
(14,546 puan) tarafından

Oğlun evlenene kadar nole oluyormus anlayamadim bisi 😑

0 oy
(3,187 puan) tarafından

Yazılan şeyi de buraya atsaydın biz de anlasaydık canım ne olduğunu

0 oy
(4,315 puan) tarafından

Hiçbir şey anlamadım 

0 oy
(3,254 puan) tarafından

Yok canım o ilgisiz anneler için geçerli. Mesela benim eşim de tek oğlan ve anasına hâlâ çok düşkün. Anasının tescilli şoförü. Anası ne derse yapar. 

0 oy
(375 puan) tarafından

Yooo dogru.Benim kocam ailesine düşkün olmasına ragmen haftada 1 zor gidiyor ailesinin yanina.Evim daha rahat çıkasim gelmiyor diyor.Ama ben annemi surekli gormek için zaman yaratıyorum🤗Benimde bir oglum var hazirlikliyim hiç sorun degil o esiyle cocuguyla mutlu olsun kapımı aşındırmasına gerek yok.

önce (896 puan) tarafından

Ikinci cocugu dusunuyormusunuz

0 oy
tarafından

Şu ara erkek çocuklarına hayırsızlık hayvvan beslemekle eş değer tutmak her yeri kırıp döküp tinerci serseri olcak ilerde gibi saçma sallak şeyler görmekten o kadar sıkıldım ki zor tutuyorum kendimi sinirlenmemek için hayırdır biz kız erkek çocuklarına kızlarda nankör 18 yaşında erkeği görünce ailesini silip kocaya kaçıyor okuyupta nolcam deyip pavyonlarda psikolog niyetine konsomatris olup çok para kazanacagını zannederek 15inde evden kaçıp kötü yola düşüyor gibi son derece ahlaksız yakıştırmalar yapıyor muyuz bırakın şu çocukların cinsiyet ayrımı üzerinden yakıştırmalar yapmayı vallahi dellendim artık

0 oy
(872 puan) tarafından

Etrafta gördugum evliler tarafinda evet dogru teyzemin gelini hepsinden ayirdi bacinin evine bile göndermiyor kocasini 

(1,649 puan) tarafından

Ne güzel yapıyor demek ki hak ediyor teyzenz😅

(872 puan) tarafından

Insallah rabbim sizede  ayni versiyonundan gelin verir🤲😊

(1,649 puan) tarafından

Yazık kafanıza  ne sandınız kötü kaynana karsisinda gelinler melek mi olacaktı 

(872 puan) tarafından

Yazdığım cümlede teyzem kötü kaynana falan demedim kendisini zaten Ayda yılda bir kere görüyor Melek de olsa Şeytan da olsa yeni doğum yaptı boşanma kararı aldı Çünkü derdi yok dert arıyor dert bulamayınca boşanma kararı aldı

0 oy
(14,163 puan) tarafından

Bacım çocuk hep koynunda duramaz ya biz vesileyiz hepsi yolunu çizecek sonra. 

0 oy
(1,723 puan) tarafından

Hiç bisey anlamadım ne oluyor muş😅

0 oy
(3,585 puan) tarafından

Benimde bi tane oglum var niye bozuldun bacim evlenecek karisinin cocugunun kiymetini bilecek mutlu mesut olacak en sık ayda bi gelecek hastalikta saglikta destegi olacak tamamdir ben esime diyorum huzur evine bagis yapalim gidip yatalim coluk cocuga yuk olmayalim 

0 oy
(11,082 puan) tarafından

Burda pskolojin tam olarak neye bozuldu anlamadım. O zmn kaynanada yazık günah ver kadına oğlunu ne saçma bir düşünce kızda erkekte büyüyüp ayrılır evden bu çok doğal normal degil mi. Benimde bir kız bir oğlum var hazırım şimdiden 

0 oy
(22,171 puan) tarafından

İnşallah hayırlı evlat olurlar diyelim

0 oy
(5,355 puan) tarafından

Ay ne alakasi var. Benim rahmetli babanem 93 yasinda oldu. Biz istanbuldayiz o trabzonda, babam olene kadar her yaz gidip 2 ay babaneme bakti. Annem, ananem hastanedeyken bi hasta varmis. Kizi misafir gibi 2 saat geldi gitti dedi. Yani evladin cinsiyeti hic muhim degil. Hayirli evlat olsun, hayirli kisilerle karsilassinlar. Kizim yok ama olsaydi da hem kizimin hem ogullarimin evlendikten sonra onceligi kendi ailesi olsun isterdim, ben destekcileri hep olurdum. Cocuklara bel baglamak, onlardan biseyler ummak sacma. Beni sevsinler saysinler yeter.

0 oy
(4,122 puan) tarafından

Kaynanamla görimceleirm arasında geçen konuşmaları biri instagrama sızdırmış belli ki. 

0 oy
(1,649 puan) tarafından

Uff. Senin gelinine şimdiden sabırlar diliyorum bir oğul sende var sanki  ne kıymetli şu erkek çocuğu.

Evet doğru demişler oğlun evlenene kadar sonra elin gül gibi Barbie kızı gelecek alacak oğlunu elinden napsin seni o saatden sonra işi bitmiş olacak seninle sen görevini tamamlamış olacaksin 😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 708 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ayettwtwysys (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 467 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,825 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 791 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 490 göst.
19 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,523 soru

23,884,501 cevap

321,510 kullanıcı

...