+1 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Instagramda bir yazı okudum oğlun evlenene kadar kız ölene ksdar  yaziyodu bir oglum var bu benim piskolojimi cok bozdu sizce dogru mu

24 Cevaplar

0 oy
(633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Mesela benim eşim... annesini ben ara diye başını yemesem ayda 1 arar, ben gidelim demesem ya da annesi falan iş var gelir misin demese ayda 1 anca gider. 40 dakika uzakligimiz.Ben ise ailemle her gün birlikteyim çünkü altli üstlüyüz dertleriyle ilgileniyorum, yazlığa gitseler her gün ararım hastane işleri olsa hallediyorum. Ama kayinvalidemlere de hürmetliyimdir ararım giderim, yardımcı olurum. iyi insanlar Allah razı olsun. Benim de oğlum var: bir korkum yok. Hayırlı insan, hayırlı evlat , hayırlı eş, hayirli baba olsun, evinde mutlu olsun yolu açık olsun. o mutlu olursa ben daha çok mutlu olurum.

-Reklam-
0 oy
(792 puan) tarafından

Kız olsun erkek olsun ergenlik döneminde anne babayı ikinci sıraya atar ama anne ve baba iyi annelik babalık yapmışsa kız olsun erkek olsun asla bırakmaz gelin hanım iyi ya da kötü kaynana saygi duymalı ve destek çıkmalı yoksa gelin kaynana ilişkisi bir ailenin kaderini belirliyor 

0 oy
(2,326 puan) tarafından

Sen şey değil misin oğlu evlenince geliniyle yarışan nereye gitse oğluyla gelininin peşine takılan  gelinine normalde kök söktüren ama oğlu varken melek gibi davranan gelinine sürekli öğüt adı altında kısıtlama yapan oğlunu sürekli dolduran geleceğin kaynanası nerde görsem tanırim.Umarım gelininiz huzurunu bozdurmaz size.

0 oy
tarafından

Bende bu cümleye üzüldüm ama üzülme sebebim oğlumun evine olacak bağlılı değil kızlar evlendiğinde de anne babaya bağlıyken sorun olmuyorken erkeklerin bağlı olması bu kadar dert oluyor. Bence ikiside sakıncalı.. iki taraf için de ayar olmalı yani. 

Her iki tarafta anne babasına sorumluluklarını yerine getirecek kadar bağlı olmalı. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 782 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ayettwtwysys (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,514 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 904 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 546 göst.
19 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,649 soru

24,172,336 cevap

335,910 kullanıcı

...