0 oy
87 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,886 puan) tarafından

Yemin ederim yoruldum ya 25 gündür tuvalet başladık iyi kötü geçiyordu bu son bir hafta ara kacirmalari oluyordu boype seyler normal diyordum ama bu kaç gündür zivanadan çıkti surekli altına kaçırıyor halbuki ogrenmisti kendi gidiyordu tuvalete çişini kakasını söylüyordu ne oldu da bu ccouk kaç gündür altına yapmaya başladı bilmiyorum üstüne midemi usutmusum kaç gündür surekli çamaşır örtü yikamaktan kafayı yedim sanki ilk gunlere geri dönmus gibi hissediyorum artık pes edecem ama bu kadar emek verdim pes etmekte istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım beze dönsem.mi. bilmiyorum kakasını tuvakete yapıyor ben kaç gündür cisi ixin götürüyorum yapıyor ama daldigim an asla söylemiyor ve bırakıyor lütfen akıl verin ne yapayim

4 Cevaplar

0 oy
(7,157 puan) tarafından

Ayın 19 da tam 1 ay olcak daha kakasini tuvalete yapmis degil bende fenalik geciriyorum ama bu kadar ugrasmisken donemiyorum cozum ariyorum bende kakadan korkuyor sanırım yapmak istemiyor tuvalete 

(44 puan) tarafından

Ayy benim oğlumda 2 buçuk yaşında hamileyim dedim ağırlaşmadan öğrensin çok şükür çişini yapıyor kakasını yapmıyor korkuyor iki defa altına yapti tuvalete yapmıyor kabız ölüyor bende çok yoruldum

-Reklam-
0 oy
(584 puan) tarafından

Tek değilsin bacım bu sabah artık kafayı yemek üzereydim hesabına gelince kendisi pijamasıni çıkarıp tuvalete koşuyor ama genel olarak altına yapıyor.

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Bn birinci gunden pes ettim 3 aylik bebegim var yetişemiyorum braz daha havaların guzel olmasını beklicem

0 oy
(5,502 puan) tarafından

Bu da bi surec ayni durumdayiz benim oglumda kac gundur duzen tutmustu yapiyodu soyluyodu 2 gundur kaciriyo alisma surecini bi merdiven dusun ilki anlatmak ogretmekti ikinci kazalar ve sonuclari ucuncu alismak ogrenmek 4uncu basa sarmak 5inci duzeni tutmak suan 4uncu basamaktasin bi adim kaldi sabret bi de ben seyi fark ettim ilgisini ceken bisey oldugu zaman kaciroyo mesela dunden once babasi evdeydi 4 5 esofman kirletti dun aksama kadar soyledi aksam babasi gelince yine kacirdi babasiyla cok guzel oynar muhtemelen babayi otunu birakip gitmek istemiyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 184 göst.
+1 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 218 göst.
+2 oy
8 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,475,393 soru

24,153,785 cevap