+4 oy
1,099 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (83 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında brn gece 12 buçukta işe gidiyorum eşim yeni bir işe girmeyi düşünüyor normalde 12 buçukta evde olması gerekiyor ama yaz saati gelince 1 saat fark ediyor tam oğlum uyurken ben çıkınca eşimin bir saat sonra eve gelmesi gerekiyor arabayla falan 45 dakika sizce çocuk 1 saat tek başına gece uyurken bırakılır mı uykusunda hiç uyanmaz ama bilemedim

54 Cevaplar

0 oy
(7,870 puan) tarafından

Bu yaştayım ben bile evde tek uyuyamam. Uyanır susar WC gitmek ister korkar ne olacağı belli olmaz. Rabb im mecbur bırakmasın ama ben bırakmam. 

-Reklam-
0 oy
(11,259 puan) tarafından

Hiç bırakmadım çocuklarımı geçen deprem olduğun da bıraktım Markette hemen evin dibinde o deprem olduğunda çok korktum çocuklarım da öyle birakmazdim 

0 oy
(8,788 puan) tarafından

Olmaz asla eşin işyeri ile konuşsun durumu anlatsın 1 saat erken çıksın 

0 oy
(5,383 puan) tarafından

Asla bırakmam. Hiçbir şey olmasa deprem olur bina da bir ev yanar. 

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Büyük konuşmayım ama asla bırakamam asla 

0 oy
(15,122 puan) tarafından

Şaka mı bu tabi ki bırakılmaz bir sürü ihtimal var. O bir saat için bir yol bulun

0 oy
tarafından

Asla evde yanlız bırakmam 

Benm eşim bile gece bikac saat eve gelmzse korkuyorum

Deprem yangın olur , herşey I geçtim 

Çocuk bu gece uyansa kimse yk korkar tramva olur 

0 oy
(771 puan) tarafından

Benim kiz 5 yasinda markete giderken 5 dk gidip geliyorum aklim kaliuor mumkun degil birakmam o kadar uzun.

0 oy
(1,525 puan) tarafından

Yok mu baska cozum yolu, rabbım darda koymasın kimseyi

0 oy
(4,398 puan) tarafından

Yani Rabbim mecbur bırakmada sizde böyle bi riske girmek istemezsiniz bir anne olarak ama sizin o saatte çıktığınızı bilen birileri illa ki olur insanlara güvenmem ya o anı fırsat bilip biri hırsızlık yapmaya bile girer evine. Kimseye güven olmaz bu devirde 

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Asla bırakılmaz misal deprem oldu ne yapacaksınız?

0 oy
(12,074 puan) tarafından

Daha önce de bunun gibi post açmışsın gerçekten diyecek söz bulamıyorum. Çocuklarınzı evde tek bırakacaksanız doğurmayın ya...

0 oy
(730 puan) tarafından

Gündüz dahi bir saat birakmam kaldı ki daha beş yaşında ki çocuk diyelim uyandı siz çıkınca ne olacak veya ne yapacak, kızım on yaşında bir kere daha tek bırakmadim korkarım, evet sizinde mecburi bir durum iş için ama gece beş yaşında ki çocuk bence evde tek olmaz neler neler oluyor her gün görüyoruz 

0 oy
(8,878 puan) tarafından

Çocuk bu valla birakamam ben. 1 kere bıraktım eşim yolda geliyordu komşuya emanet ettim ses duyarsan inip bakarsın diye onda bile için hiç rahat etmedi 50 kere esimi aradim geldin mi eve diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 165 göst.
21 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 111 göst.
+1 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
6 cevap 251 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,501 soru

24,112,014 cevap

333,008 kullanıcı

...