+4 oy
914 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (76 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında brn gece 12 buçukta işe gidiyorum eşim yeni bir işe girmeyi düşünüyor normalde 12 buçukta evde olması gerekiyor ama yaz saati gelince 1 saat fark ediyor tam oğlum uyurken ben çıkınca eşimin bir saat sonra eve gelmesi gerekiyor arabayla falan 45 dakika sizce çocuk 1 saat tek başına gece uyurken bırakılır mı uykusunda hiç uyanmaz ama bilemedim

54 Cevaplar

+24 oy
(6,607 puan) tarafından

Deprem olur yangin olur birsey olur benim icim rahat etmez 

-Reklam-
+6 oy
(6,328 puan) tarafından

Ayy bilemedim valla. Depremi,yangini,hirsizi var bunun. Allah korusun. Ya uyansa da evde tek oldugunu anlasa cok korkar. 

Allah yardimciniz olsun birakmak dogru olmaz. Siz biraz gec gitseniz ya da esiniz erken doncek sekilde ayarlasa iyi olur. 

+4 oy
(22,270 puan) tarafından

Ben bırakamam uyanabilir wc ye gider ne bilim Allah korusun başına bişey gelir keyfi bırakmıyosun anlıyorum seni ama bi çözümü yokmu canım

+3 oy
(29,842 puan) tarafından

Rabbim mecbur bırakmasın asla bırakmam yani beş yaş buyuk değil dunyanin her türlü hali var

+3 oy
(130 puan) tarafından

Kendi başına kalabilecek yaşta değil ki Allah korusun 5 dakka arkanı dönsen nolacağı belli olmaz 

Bırakma bence 

+2 oy
(1,208 puan) tarafından

Ayy asla birakamazdim canım olmaz gibi 

+2 oy
(3,914 puan) tarafından

Valla büyük cesaret derim, Hayatta bırakmam 

+2 oy
(416 puan) tarafından

Rabbime çıkmaza koymasın bir odadan diğer odaya a gitse gider bakarım 

+2 oy
(2,150 puan) tarafından

Yemın ederm postu okurken şaka yapıyorsunuz sandm 

(278 puan) tarafından

Ben okurken korktum ya

+2 oy
(1,252 puan) tarafından

Sen evden çıktıktan hemen sonrasında uyandığını düşünsene anne yok baba yok evde gece karanlığında tek başına kafayı yer o çocuk sakın öyle biley yapmayın

+1 oy
(5,668 puan) tarafından

Ben 14 yaşındaki kızımı bırakmam düşün artık dünyanın binbir türlü hali var 

+1 oy
(406 puan) tarafından

Bırakamam  benim zaten panik atagim var binbir senaryo yazarım gidene kadar kafamdan 

Allah zor durumda bırakmasın ,Başka çözümün yokmu canim 

+1 oy
(785 puan) tarafından

Ben bırakamam aşağı çöp atmaya giderken bile yanımda götürürüm .

Bırakmanı da tavsiye etmem her an her şey olabilir.

+1 oy
(253 puan) tarafından

İş yerinde uyuma imkanı varsa yanında götür oğlunu çok küçük sakın bırakma.deprem yangın tehlikesi var.

+1 oy
(361 puan) tarafından

Asla burakamam.Aklima binbir turlu seyler gelir.Benimde oglum var bazen gece agliyor korkuyor uykusunda esimde kucagina alip getiriyor bizle uyuyor.Ya siz evde olmadan uykusunda korkup aglarsa uyanip kimseyi bulmayinca dahada aglar

+1 oy
(53,504 puan) tarafından

ben ayri odadayken bile aklim.kaliyor arkadas 3yasindaki çocuğunu evde birakip kızını okula getiriyo okuldan almaya geliyor uyurken birakiyo telefona bakarken birakiyor ben birakamam 

+1 oy
(9,048 puan) tarafından

Asla bırakmam o bir saatte neler olabilir neler 

+1 oy
(6,959 puan) tarafından

Uyurken ekmek almaya bile gitmeyen ben postan cikiyom

+1 oy
(4,471 puan) tarafından

Ben bırakamam . Başka bir çözüm yok mu 

+1 oy
(14,557 puan) tarafından

Çok küçük be canım ya. Valla bizde çocukken çok tek kaldık ama ilk okula falan gidiyorduk. Keşke hiç bir anne baba gece çalışmak zorunda kalmasa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
21 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
6 cevap 227 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,514 soru

23,898,227 cevap

322,207 kullanıcı