Oğlum 5 yaşında brn gece 12 buçukta işe gidiyorum eşim yeni bir işe girmeyi düşünüyor normalde 12 buçukta evde olması gerekiyor ama yaz saati gelince 1 saat fark ediyor tam oğlum uyurken ben çıkınca eşimin bir saat sonra eve gelmesi gerekiyor arabayla falan 45 dakika sizce çocuk 1 saat tek başına gece uyurken bırakılır mı uykusunda hiç uyanmaz ama bilemedim
Deprem olur yangin olur birsey olur benim icim rahat etmez
Ayy bilemedim valla. Depremi,yangini,hirsizi var bunun. Allah korusun. Ya uyansa da evde tek oldugunu anlasa cok korkar.
Allah yardimciniz olsun birakmak dogru olmaz. Siz biraz gec gitseniz ya da esiniz erken doncek sekilde ayarlasa iyi olur.
Ben bırakamam uyanabilir wc ye gider ne bilim Allah korusun başına bişey gelir keyfi bırakmıyosun anlıyorum seni ama bi çözümü yokmu canım
Rabbim mecbur bırakmasın asla bırakmam yani beş yaş buyuk değil dunyanin her türlü hali var
Kendi başına kalabilecek yaşta değil ki Allah korusun 5 dakka arkanı dönsen nolacağı belli olmaz
Bırakma bence
Ayy asla birakamazdim canım olmaz gibi
Valla büyük cesaret derim, Hayatta bırakmam
Rabbime çıkmaza koymasın bir odadan diğer odaya a gitse gider bakarım
Yemın ederm postu okurken şaka yapıyorsunuz sandm
Ben okurken korktum ya
Sen evden çıktıktan hemen sonrasında uyandığını düşünsene anne yok baba yok evde gece karanlığında tek başına kafayı yer o çocuk sakın öyle biley yapmayın
Ben 14 yaşındaki kızımı bırakmam düşün artık dünyanın binbir türlü hali var
Bırakamam benim zaten panik atagim var binbir senaryo yazarım gidene kadar kafamdan
Allah zor durumda bırakmasın ,Başka çözümün yokmu canim
Ben bırakamam aşağı çöp atmaya giderken bile yanımda götürürüm .
Bırakmanı da tavsiye etmem her an her şey olabilir.
İş yerinde uyuma imkanı varsa yanında götür oğlunu çok küçük sakın bırakma.deprem yangın tehlikesi var.
Asla burakamam.Aklima binbir turlu seyler gelir.Benimde oglum var bazen gece agliyor korkuyor uykusunda esimde kucagina alip getiriyor bizle uyuyor.Ya siz evde olmadan uykusunda korkup aglarsa uyanip kimseyi bulmayinca dahada aglar
ben ayri odadayken bile aklim.kaliyor arkadas 3yasindaki çocuğunu evde birakip kızını okula getiriyo okuldan almaya geliyor uyurken birakiyo telefona bakarken birakiyor ben birakamam
Asla bırakmam o bir saatte neler olabilir neler
Uyurken ekmek almaya bile gitmeyen ben postan cikiyom
Ben bırakamam . Başka bir çözüm yok mu
Çok küçük be canım ya. Valla bizde çocukken çok tek kaldık ama ilk okula falan gidiyorduk. Keşke hiç bir anne baba gece çalışmak zorunda kalmasa
1,456,514 soru
23,898,227 cevap
322,207 kullanıcı