+4 oy
1,143 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (86 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında brn gece 12 buçukta işe gidiyorum eşim yeni bir işe girmeyi düşünüyor normalde 12 buçukta evde olması gerekiyor ama yaz saati gelince 1 saat fark ediyor tam oğlum uyurken ben çıkınca eşimin bir saat sonra eve gelmesi gerekiyor arabayla falan 45 dakika sizce çocuk 1 saat tek başına gece uyurken bırakılır mı uykusunda hiç uyanmaz ama bilemedim

54 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından

Pardonda canim ne is yapıyorsun gece iki de cikman. Gerekiyor ayni sekilde esinde o kadar gec saatlerde gelecek ne is yapiyorsunuz saygi duyuyorum herkes ekmeginin pesinde ama bana uymayan yada cocugumu zora sokacak her türlü isi birakir ekmegimi baska kapida arar baska bir is bulurum ben yada esim sonucta biri evde bulunmali....

Ben deprem olduğundan beri 9 yasindaki oglumu karyolanin yanina yere yatak serip yanimda yatiriyorum kaldi ki yok 45 dk yok 1 saat yok yaz saati kis saati.... Rabbimin izniyle de bırakmam 

tarafından

3 vardiya sistemi diye birsey var.

-Reklam-
0 oy
(4,891 puan) tarafından

Asla. Ne olur ne olmaz Allah korusun ya 

0 oy
(3,549 puan) tarafından

Sakın öyle bir hata yapmayın allah korusun yangın olur deprem olur aksi bir durum olur sonra pişmanlık yaşarsınız bırakın yarım saat bir saati 1 dk bile yalnız bırakmayın 

0 oy
(10,022 puan) tarafından

Yok bırakmam bir saat annen yok mu dursun yaninda çocuğun Allah korusun bişey gelir başına

0 oy
(444 puan) tarafından

Hadi bi gun kaldi diyelim hergun asla ve asla tek bırakmayın is ondan önemli olmamali

0 oy
(11,511 puan) tarafından

Biz aile binasında olduğumuz icin bıraktığımız zamanlar oldu ama babaanne ve dede evde oluyolar diğer türlü birakamazdim sanırım 

0 oy
(12,171 puan) tarafından

Çocuklar uyurken çöpe bile gidemeyen ben, bu postu hayretle okudum.

0 oy
(11,621 puan) tarafından

Benim gibi pimpirikli evhamlı biri asla biramazdi

0 oy
(1,477 puan) tarafından

Benim kızım 5 yaşında uyanınca bizi görmezse oturup ağlar . Onun haricinde deprem , yangın, hastalık vs başına gelebilir .

0 oy
(2,907 puan) tarafından

Ben uykuda 5 dk bırakıp çöp atmaya inemem kapıya. Aklımda hep depremde çöp atmaya inmis adam arkasına bir bakmış bina çökmüş hikayesi var. Depremi de yaşayınca çok tedirginim bu konuda. 

0 oy
(545 puan) tarafından

Anneniz veya kayınvalideniz yakın değil mi gece oraya bırakın orda uyusun asla tek bırakmayın deprem yangın binbir türlü tehlike olay oluyor bırakacağınız kimse yoksa da işinizi bırakın başka bir iş bulun gündüz çalışacağınız bir yer 

0 oy
(314 puan) tarafından

Yok ben bırakamam asla 

0 oy
(5,637 puan) tarafından

Bırakılmaz bence 

Bunun depremi var yangını var elektrik kontagi var 

Allah korusun hersey olabilir

Bi gün olur iki gün olur ama sürekli olmaz yani 

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Hayır ben yapamazdim illa yanında biri olması lazım dünyanın bin bir türlü hali var valla 

0 oy
(10,452 puan) tarafından

Kesinlikle hayatta yapacağım son şey olur 

0 oy
(8,320 puan) tarafından

Bilemiycek bir şey yok kesinlikle bırakmam . O çocuk öldü ki uyandı evde kimseyi görmese aklını yitirir sonra doktor doktor gezersinjz Allah muhafaza...

0 oy
(487 puan) tarafından

Yok daha neler bir kerelik olsa bile düşünmezdim hele hele gece vakti. Bir de her gece her gece bu çok büyük bir risk. deprem olur yangın olur göçük olur uyanır sizi göremez korkar krize girer yaramazlık yapar ocağı açar vs tuvalete banyoya girer ayağı kayar düşer bir yolunu bulur dışarı çıkar gider ya da sizin günlük rutini öğrenen kötü niyetli insanlar olur kaçırmaya zarar vermeye çalışır vsvsvsvs... Olmaz demeyin her an ne olacağını bilemezsiniz kesinlikle başka bir yol bulmalısınız 

0 oy
(3,697 puan) tarafından

Evladınızzz işinizden önce gelmeli çalışmak zorunda iseniz çocuğunuzu da bi zahmet işe yanınız da götürün o 1 saat dursun sonra gelsin eşin eve gitmeden çocuğu alsın sizden hiç kimsenin yoksa madem bari böyle bir çözüm bulun sakın çocuğunuzu yalnız bırakmayın bunu buraya sormanız bile hata..

(86 puan) tarafından

İle götüremem yasak 

(3,697 puan) tarafından

Pekiii ona yok buna yok diyorsunuz ozaman işi bırakın lütfen çocuğunuzu tek bırakmayın hiç mi haberlerde görmüyorsunuz neler neler oluyor 

0 oy
(1,691 puan) tarafından

Asla asla aslaaaa haberlerde evde tek olan cocuklarin yanginda basina gelenlere.cok.defa sahit olduk.O 1 saat de yangin cikabilir,hirsiz girebilir vs vs

(487 puan) tarafından

Aynen öyle valla daha çok yakın zamanda anne gece işe giderken evde çocukları mecbur yanlız bırakmıştı ve yangında 5 çocukta vefat etmişti :(  

0 oy
(1,230 puan) tarafından

Hayırrrrr Allah şaşırtmasın mecbur etmesn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
21 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 119 göst.
+1 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 256 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,966 cevap

335,855 kullanıcı

...