+4 oy
324 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,735 puan) tarafından

Ne yaz mevsimi bana göre ne kış.

Yaz gelince insanda bi mutluluk hissi falan olur bende yok zaten yaz insani hiç değilim ama düşündüm de kışta aynı.

Mevsimler birbirini kovalıyor sadece .

hiç mutlu değilim bilmiyorum herşey monoton siradan mutluluk kırıntısı yok bilmiyorum benmi böyleyim siz nasılsınız sizde durumlar nedir

18 Cevaplar

+4 oy
(27,198 puan) tarafından

Ben yağmurlu havanın hastasıyım hep yağmur yağsın çok severim yazıda severim ama yağmurlu hava benim için huzur ya ♥️

(2,735 puan) tarafından
+1

Galiba tercihim kış soğuk sıcak bi battaniye başını sokucak bir ev ve televizyonla mutlu olabilirim.

Ama yaz günü tatile gidersen güzel sanırım.

Bu aralar ikisinde de negatifim

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Bana bı ilkbahar iyi geliyor sanki hayatımda yeni bı sayfa aciliyormuş gibi biraz mutlu oluyorum diğer bütün mevsimler ben ölü gibiyim ☹️

(2,735 puan) tarafından
+1

Bende öyleyim valla artık iki tarafida düşününce mutlu eden bişey yok 

+3 oy
(1,374 puan) tarafından

Ben yazı ilkbaharı çok severim camı pencereyi açacan temiz hava efil efil esecek mis gibi ,heryer yeşil cıvıl cıvıl kuş sesi ❤️❤️❤️

Kışı sevmem heryer kapalı oldumu beni kasvet basar.

(2,735 puan) tarafından
+2

Kar severim bende bembeyaz huzur verir bana

+3 oy
tarafından

Canım belki de sorun mevsimlerde değildir sende birikmiş duygusal yük vardır ondan kendini yorgun ve mutsuz hissediyor olabilirsin.

(2,735 puan) tarafından

Evet olabilir 

zaten mutsuz olduğum için hiçbir şeyin anlamı yok gibi

+3 oy
(6,542 puan) tarafından

Ayy evet yaz cok guzel civil civil,rahat kiyafetler,yaz meyveleri,sebzeleri,roga rengarenk. Ama sicak cok sicak. Hele ki sicak bi memleketteyseniz. İzmir yaniyo simdi bile yazin cok kotu geciyo burada. Sokaga cikilmiyo. Hele cocukla hayat daha zor. Klimali salonda oturuyoruz. Kapali alanlara avm ya da oyun parkina vs gidiyoruz. Disari cikmak mumkun degil yani. 

Ama kis oyle mi giy ustunu cok soguksa termal kiyafetini de giy mis gibi. Cik yuru ,gez dolas. Evde cay ic icin isinsin. Genis bi kahvalti yap. Yazin bunlar buralarda cok zor. 

Bence kış mevsimi İzmir' de yaz mevsimi Bolu'da guzel :)

+2 oy
(1,617 puan) tarafından

Bende öyleyim hiç mutlu değilim hayattan zevk almıyorum artk evden çıkmak istemiyorum

(2,735 puan) tarafından

Öyle valla 

Bu defa gerçekten iyi değilim çocuğum olmasa çıkmam onun için cikmaya çalışıyorum ona bile yetemedigimi hissediyorum.

Bi yere gitsem para yok kalsam bunalim mod.

Bilmiyorum mucize olur umarım 

+2 oy
(23,190 puan) tarafından

Ben en çok ilkbaharı severim. Ama diğer mevsimlerin gelişi de heyecanlandırıyor beni. Hayatımızda hep bı gelişim değişim varmış gibi hissediyorum. Bı arkadaşım Malezya'da yaşamıştı. Orda iklim hep aynı hep bahar var gibi sıkici oluyo demişti. Değişim insanda heyecan uyandırıyor bence. 

Öte yandan o çocukluk ergenlik ilk gençlik heyecanlarını ben de bulamıyorum malesef. 

(2,735 puan) tarafından

Malesef.

Artık hiçbir şeyin tadı yok bende.

+2 oy
tarafından

Bende öyleyim canım yaş Ilerkdijçe sanırım ne yaz geldi hevesi ne kış geldi hevesi ama yağmurlu hava huzur verir cam önünde kendimle oturmak çay kahve içmek kıyamet alanetkrinde varmış insanlar mutlu olmayıp ölümü bile isticek miş Mutsuzluktan beklentisizkiklten Rabbim güzel ömürler ferahlık versin içimize

(2,735 puan) tarafından

Aynen o durumdayim 🥹

Amiin

+2 oy
(30,158 puan) tarafından

Zaman çok çabuk akip geçiyor ne yazdan insan birşey anliuor Ne kıştan değişik 

(2,735 puan) tarafından

Evet bide zaman akıp giderken mutsuz geçince daha kötü sanki hiç yaşamamış yada boşa yasamissin gibi bu dünyadan hiç tat almamissn gibi 

+2 oy
(54,107 puan) tarafından

sonbahar gelince içime öküz oturuyo ruhum daraliyo.ilkbahar gelince kalbimde cicekler açıyor sanki simdi hava kapali yagmur yagiyor yine içime öküz oturdu

+2 oy
(14,946 puan) tarafından

Ben sonbaharı çok seviyorum. Üşütmeyen ama deli gibi esen rüzgar var ya işte onu yüzümde hissetmek bana huzur veriyor. İlkbaharda güneş ışınları yüzünden gözümü açamıyorum. Yazın keza gene öyle güneşten adım atılmıyor. Çok çabuk üşüyen de biriyim kışın da ayaklarım ısınmaz 😅

+2 oy
(5,310 puan) tarafından

Hayat telasina dustum yazin da farkinda degilim kisinda gunler birbirini kovaliyo birazlari duzende tutmaya calisiyorum mevsimler gelip geciyo sadece yazin ayri sorunu var kisin ayri benim icin yazin evimde karinca ve hasere sorunu var malesef bina ilaclanmiyo kendi cabamizlar biseyler yapiyoruz ne kadar etki ederse falan kisin soguktan aman cocuk hasta olacak diye kosturuyoruz ki oluyo da gaz cikiyo bi de maddi manevi ikisi de zor valla 

+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Bulutlu havalarda bildiğin içim kararıyor. Karamsar bir yapıya büründürüyor. Baharı, yazı çok severim. Kışı bile severim ama nemli ve o bulutlu, o karanlık durumu sevmiyorum. 

+1 oy
(688 puan) tarafından

Yaş ilerledikçe eski heyecan yaşam sevinci gidiyor maalesef. Tabii bireysel ve toplumsal yaşanan olaylarda etkili bunda

+1 oy
(1,367 puan) tarafından

Sonbahar güzeldir ya  hafif yağmurlar serinleyen hava Ekim Kasım aylari tam bana göre 

0 oy
tarafından

Eskiden en sevdigim ay mayis ayiydi artik gelmesini istemiyorum bu ayda annemi kaybettim 1 yil once artik neseli hissedemiyorum ne yaz ne kis fark etmiyor.

(2,735 puan) tarafından

Benimde mayistir bide doğduğum ay ama artık benim içinde hiç farkı yok.

Basın sağolsun cnm

0 oy
(6,849 puan) tarafından

Kıyaslama yapınca yaz ama çok sıcağı da sevmem 

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Canım sen de benim gibi mutlu değilsin ve bunu mevsimlere bagliyorsun sadece ama başka sebeplerden kaynaklı böyleyiz mevsimlerle alakası yok sen bahane ediyorsun 

(2,735 puan) tarafından

Tabi ki cnm mevsimlerden olmadığını biliyorum mutsuzum yaz kış 

(4,772 puan) tarafından

Bende öyleyim sanki duygularımı almışlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
+1 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
6 cevap 220 göst.
+1 oy