+1 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından

İçim bir garip bir değişik duygular içindeyim herşey çok değişik şanlı içinden çıkabilir miyim 

Başarılı olmaz sa ya benim suçum olurmu okulda akran zorbalığa uğrar mı gerek adından gerek başka şeylerden şimdi varya böyle zorbalık lar çocuklar yapıyor malesef çok şey düşünüyorum neler geçiyor aklımdan Allah canını sağ etsin nasıl birakip eve geleceğim bilmiyorum icijm buruk servise vereceğiz ya serviste düşerse Allah korusun kışın ne yapacak merdivenler ıslak kaygan olursa 

5 Cevaplar

+5 oy
önce (9,862 puan) tarafından

Başarısız olması dünyanın sonu değil destek verirsin yardımcı olursun toparlar 

Çocuk savaşa değil okula gidiyor önce sen sakin ol ki oda senin endişenden panik olmasın 

Servis için küçük olduklarını bende düşünüyorum geçen sene burnu yaralanan çocuklar olmuştu imkan varsa kendin götür getir 

Sadece okulda değil heryerde zorbalık var yeterli ne tepki vereceğini öğrensin 

önce (64 puan) tarafından

Eşim çalışıyor ama servis endişe ettiriyor beni 

Bende gidemem okul çok uzak küçük bebeğim var 

Tabikide destek olurum ama işte anne yüreği düşünmeden edemiyorsun 

-Reklam-
+3 oy
önce (5,844 puan) tarafından

Kuzum sen böyle kaygılı olursan bu bebeni kim teşvik edecek :)

Tamam zorbalıktan ben de korkuyorum, zamane velilerinin yetiştirdiği çocuklar gerçekten sınır tanımıyor ama diğer konularda sal biraz. Benim evladım güzel güzel gider gelir inşallah desene, yok merdiven kayacakmış yok düşecekmiş. Güzel düşün ve diline güzel şeyler söylet.

Ay bitanem bilemiyorum ya birde korkuyorum özel çocuk hani 

+2 oy
önce (433 puan) tarafından

Kız anam dur çocuk sefere mi gidiyor senin bu endişen telaşın çocuğa da yansirsa tabiki başarısız olur 

Ay yok ben şuan onu uyuttum bugün grup kurulacak mis bekliyorum gözüm kulağım telefonda bekliyorum 

Ne bileyim hiç yaşamadığim duygular inşallah başarılı olur ay 

önce (433 puan) tarafından

Olur kuzum olur merak etme benim kızım pandemi çocuğu hiç arkadaşı arkadaş çevresi olmadı sokağa bile çıkamadi yavrum çok çok başarılıydı şimdi 5. Sınıf olduk artık da

Maşallah canım 

0 oy
önce (4,826 puan) tarafından

Herseyin üstesinden gelebiliriz dostum ❤️

Ay inşallah canım 

0 oy
önce (23,136 puan) tarafından

Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Oku üfle Allah'a emanetler. Ömür boyu dizimizin dibinde tutamayiz. Hayatı öğrenmek zorundalar. Yeni nesil buna geç bile kalıyor. Normal hayattan kopuk büyüyemezler. 

Aynen öyle alisacagiz canım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 466 göst.
0 oy
6 cevap 218 göst.
+1 oy
8 cevap 707 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 596 göst.