0 oy
162 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,102 puan) tarafından

Kızlar memlekete geldim hastane işlerim vardı ama uzadı salıya kadar buradayım kardeşimin de görüştüğü varmış annemgilde ben nurdayken tanışmak istedi ama sadece oğlanın annesi teyzesi gelecek eşime haber ettim saçma sapan leyler söyledi neden sen oradayken böyle şeyler yapıyorlar oğlan da varsa bak karışmam annenler ne kadar düşüncesiz bir daha gidip gelcen kalmak yok falan sinir oldum oğlan yok diyorum daha zıvalıyor sonuçta bende ablayım aile bireyiyim hala hakkım değil mi tanışmak 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (5,230 puan) tarafından

Bu grupta kadınların kocalarının birçoğu acayip hangi kafayla yaşiyor acaba çocuk olsa ne olacakmış sanamı bakacakmış senmi ona bakcaksın kendi yengesi falan onlarla görüşmüyomu  sana karışıyor sen ablasın tabikide tanışma hakkın var nişan falan olsa yollamaz bu seni 

önce (1,102 puan) tarafından

Kavga etmeye yer arıyor ya

-Reklam-
0 oy
önce (1,624 puan) tarafından

ay bu kocalarınız numunelik mi🤦🏼‍♀️

hayır o çocuk gelse ne olacak, enişteni tanıman da ne var.

Ya aynen orası da ayrı bi ironi zaten bakacak beni kardeşime gelmiş zaten allahım ya sinir etti beni 

tartışmaya yer aramış

Annemlere  gelince illaki oluyor zaten gelesim kaçıyo işim olsa bu kadar uzun durmazdım zaten 

kimi erkekler böyle. babam da böyleydi anne tarafıma gidilsim gelinsin istemezdi, kayınbabam da yapmış aynısını, 2 sokak ötedeki annesine gitmesine karışıyormuş kaynanamın.

hayır onların ki ailede bizimki değil mi? seni bezdirecek sen de böyle böyle ayağını keseceksin, onu istiyor. kanma 

Aynen öyle kendi babamda böyleydi zaten ortada yanlış bişry yokki söylemesem beni dışlasalar daha mı iyiydi 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Ne saçmalıyor ya. Ne saçmalıyor ya. Ne sacmaliyor. Yok artık. Erkekte gelse ne olacak. Süphan Allah ya

Manyak mıdır nedir enişte zaten gelse bile napsın beni allahım ya 

0 oy
önce (2,152 puan) tarafından

Kocan alsın seni müzeye koysun bu ne ya  , ne saçma sapan insanlar var 🤣

Kız sorma şok oldum söyleyim de sonra öğrenirse neden önceden söylemedin sakladın demesin yada neden sana haber etmedin demesinler diye söyledim 

önce (2,152 puan) tarafından

Benimde geçti aklımdan o ama saklarsin yarın birgün ağızlarından kaçırırlaer

Bide saklanacak kötü bişey değil ki 

0 oy
önce (701 puan) tarafından

Eşinin kardeşin için sevinmesi hatta seninde orada, ailenle beraber olduğun zamana ayarlamaları, sana bu kıymeti verdikleri için mutlu olması gerekmez miydi? Ne diyeyim çok garip 

Evet gerçekten öyle kendi kardeşine ablası gelmese ne düşünürdü 

0 oy
önce (21,300 puan) tarafından

Bu adamlar nerde yaşıyor nerde yetişiyor bu zihniyet sevgilisi iken evet görüşmeni istemeyebilir ama iş resmiyete dökülecek ise o insan senin enişten olacak. Var mı onun kız kardeşi eniştesi haremlik selamlık mı oturuyorsunuz onun tarafı ile 

Hayır tabiki ayrıca kendi kardeşinin tanışmasına ablası gelmese ne olurdu ablası da küserdi zaten 

önce (21,300 puan) tarafından

Hiç taviz verme erkekler nedense kadınların kendi aile tarafında mutlu olmasını kabullenemiyorlar istemiyorlar o yüzden 

0 oy
önce (783 puan) tarafından

Ne güzel işte ailen seni yanlarında istemiş sana göre ayarlamışlar daha ne olsun eşin sıkıntı çıkarmak istemiş çıkarmış da.. Az görüş istiyor sanırım.. 

+1

Saçma sapan işler ya gerçekten şaşırdım bende 

0 oy
önce (3,003 puan) tarafından

Eşinin memleket neresi ?

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 297 göst.
+4 oy
8 cevap 250 göst.
0 oy