+6 oy
828 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,145 puan) tarafından

Kızımda karın ağrısı var doktora götürdüm tatmin olmadım muayene etmeden ilaç verdi neyse bende iyi bi doktor duydum ona randevu aldım vay ben kafama göre iş yapmışım pardon ama sağlık bu neyine dicem neyine izin alcam zaten her haltı ben yapıyom okuldu marketi pazardı hastane sanki izin alcak gibi akşam akşam deli oldum 

38 Cevaplar

+4 oy
(2,766 puan) tarafından

İzin almam ama haber veririm hayatım randevu alıyorum bu bölüme çocuk için derim babası sonuçta:) 

(3,145 puan) tarafından
+1

Bende akşam oldu çocuğa randevu aldım perşembe dedim anaaaa kıyamet koptu 

(2,766 puan) tarafından

Abartmış eşin 

-Reklam-
+4 oy
(3,961 puan) tarafından

Haberi bile olmaz taki 182 arayana kadar yada ilaç reçetesi mesajı gidene kadar 

(3,145 puan) tarafından

İş yapmaz yapana engel olur biizmkide

+3 oy
(490 puan) tarafından

Evlilik karşılıklı danisiklik işidir sen konuyu konuşur randevu Alacam dersin herhangi bir zaman da alır götürürsün çocuk sadece sana ait bir obje değil babaya da ait bilmesi gerekir bence sen söylemiş olsan senden bir şey eksilmez 

(3,145 puan) tarafından
+1

Bişeyi yok dicek hastane karşıtı bi insan 

(490 puan) tarafından
+1

Yoo o zaman orda duracak çocuk iyi değilim diyorsa hastaneye gider babası gidip görmemesine karar veremez 

(3,145 puan) tarafından
+1

Canım çocukta bağırsak soruunu var lağmen bile fayda etmedi neyse 2 gün oldu pazar günü gel çocuk acile gidelim belki biz yanlış yaptık onlar yapar belki yada bizim yardımcı olur pazar günü 2 çocukta hasta biri 5 biri 2 yaşında canım ve hastane 2 otobüsle gidilen bi yer bari birini muayene etirim muayene olan kaynanamda kalsın büyük olanı götürüm tek yok inat götürmedi 2 çocukla gitin bebek arabası çocuk hangisini indirim bindirim çocuk kapıya sıkıştı otobüste bana nasıl annesin senin sıkışman lazım diyo bebek arabasını indirdim büyük olanında elinden tutum inerken kapı kapandı sıkıştı kolu 

(490 puan) tarafından
+1

Aman he de geç böylesi adam anlamaz bari he de sen de mutlu ol bir dahakine sana söyler öyle alırım de 

+2 oy
(11,277 puan) tarafından

Ben kendi kafama göre il dışına hastaneye götürüyorum getiriyorum 

(3,961 puan) tarafından
+1

Senin bebeğinin durumu nasıl oldu canım,en son doktora gidecektin 

(11,277 puan) tarafından
+1

eylul erva canım bende tek gidiyorum başka ile 2 çocukla gidip 2 sini muayene ettiğimde olmuştur zaten geksede hastane işinden benim kadar anlamaz ne olsa gene ben yaparım bende randevu alırım giderim gelirim tek.

Elizan aynı gerilik var 10 günde bir perinatoloji muayenesi olacam.yani takip altında olacam hep 

(3,145 puan) tarafından
+1

Canım yararı yok bari bana laf yapmıcak 

(3,961 puan) tarafından
+1

Allah'ım şifa versin, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 

(11,277 puan) tarafından
+1

Amin amin duaya çok ihtiyacım var çok endişeliyim 

+2 oy
(1,269 puan) tarafından

Aldıktan sonra şu sebepten randevu aldım haberin olsun derim ama randevu alabilir miyim demem sonuçta annesiyim ben iyisini bilirim

(3,145 puan) tarafından
+1

Canım benim 1 haftadır beli sorun 

+2 oy
(2,999 puan) tarafından

Tabiki soruyorum 

(3,145 puan) tarafından

İyiymiş 

(2,999 puan) tarafından

Çünkü beni o götürüyor o yüzden onun musaitligine göre randevu alırım yorumları okuyunca sen haklısın canım 

(3,145 puan) tarafından

Yok be ** gibi yalvar inadı inat yataklara düşmen lazım götürmesi lazım 

(2,999 puan) tarafından

Rabbim kalbine merhamet versin

(3,145 puan) tarafından

Amin canım 

+2 oy
(2,978 puan) tarafından

Genellikle beraber gittiğimiz için birbirimize söylüyoruz. 

(3,145 puan) tarafından

Yok bacım ben tek başıma götürüyorum 

+2 oy
(4,060 puan) tarafından

Biz genelde beraber gittigimiz için randevuyu almadan önce bilgi veririm hangi gün müsaitiz diye konusur ona göre randevu alırım. Hiç haber vermeden randevu alsam tabi ki kızmaz ama çok bozulur esim bence de doğru olan öncesinde haber vermek

+2 oy
(1,571 puan) tarafından

Önce söylüyorum sen muaaitmisin şu güne randevu alayım taksiye para vermek istemiyorum çünkü otobüsede binmem ikimizde habersiz bir yere gitmiyoruz ben özgürlüğüme düşkün biriyim ama eşimin haberi olmadan markete bile gitmem 

+2 oy
(9,830 puan) tarafından

Bisey demez eşim benim hata en cok sağlik konusuna takıntılı birisidir hemen gider bisey oldumu

+2 oy
(3,483 puan) tarafından

Bosver erkektir ne yapsa yeridir erkekte mantik aranmaz yavrubuz saglikli olsn da scmalama de gec 

+1 oy
(3,760 puan) tarafından

Ben izin almam ama sorarım onun izin gününe ayarlarım. Eğer acil bir durumsa alır kızımı giderim eşimi de ararım hemen gel diye.

(3,145 puan) tarafından

Canım pazar izinli o gün yalvardım götürmedi 

+1 oy
(1,177 puan) tarafından

Arabası var iken götürmüyor ise seni otobüslere mecbur ediyor ise şurdan burdan randevu aldım demene gerek yok. Sanki vardiya gününe ters denk geliyor götüremem diye üzülüyor da dert ediyor. Benim hep eşim alıyor randevuları vardiya düzenine uysun diye. Daha önceden arabamız yoktu taksi çağırıp çok gittik. Sağlık bu yani araban varken de eşini ve çocuklarını madur etmemeli.

(3,145 puan) tarafından

Arabası var ve vardiyasız çalışır 

+1 oy
(1,606 puan) tarafından

Ben eşime aldrirm canım bebekde var gidemem gurbetteym bilmiyorum zaten tek hiç gtmedim  kafamı bide ona yoramam ama kendi goturecekse deme hakkı var günü özellikle ama babamda öyle annem izin alsın herşeye ister ama ne hastaneye ne marketine karışmaz danisilsn ister bazısı çok müdahil olsan kendin alırsın 

+1 oy
(2,592 puan) tarafından

Kafama görende davranmam senin yaptığın oyle olmus

(3,145 puan) tarafından

Yorumlardaki anlatımı görmedin sanırsam 

+1 oy
(7,158 puan) tarafından

Sormam doktora gitmesi gerekiyorsa yada randevusu varsa ben takip ediyorum aksama kadar bin tane adamla muhatap oluyor aklına gelmez öyle şeyler. Sadece randevu aldıktan sonra haber veririm şu güne şu saate randevusu var haberin olsun müşteri alma o gün derim o kadar. Oda tamam der. Senin eşin gereksiz abartmış 

(3,145 puan) tarafından

Bacım zaten ben götürcem neyin tiribinde bilmiyorum 

+1 oy
(2,548 puan) tarafından

Çocuklar hafif öksürse hadi kalk gidiyoruz ilerlemeden der . İzin almam ama randevu almadan önce "Ya falan bölüme gitmemiz lazım kontrol zamanı geldi" derim ara hastaneyi al randevu ihmal etme der. Burada sen haklısın çünkü baba sorumsuz ve çocuğunun sağlığını önemsemiyor. Ha sürekli ilgilense hastane işleriyle o zaman eşin haklı derdim 

+1 oy
(14,610 puan) tarafından

Biz beraber gidıoz o yüzden alamam onun müsait olması lazım 

+1 oy
(99 puan) tarafından

Ben hiç birsey söylemiyorum hskettogoni de düşünmüyorum zaten. Alip goturmedikten sonra ne yaptığımı da bölmeye hakkı yok. 31 haftalık hamileyim 2 bebeğim bu bu hamilelilhom de de kontrollerinde yanimda olmadı diğerinin sağlık işlerinde de yapmıyor.

+1 oy
(235 puan) tarafından

Ben söylerim çünkü beraber gidiyoruz mecbur işinden izin alması lazım o yüzden randevuyu ona göre alırım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 829 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 250 göst.
+1 oy
4 cevap 216 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 257 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (22,412 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,801 soru

23,976,585 cevap

326,316 kullanıcı

...