+6 oy
929 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,155 puan) tarafından

Kızımda karın ağrısı var doktora götürdüm tatmin olmadım muayene etmeden ilaç verdi neyse bende iyi bi doktor duydum ona randevu aldım vay ben kafama göre iş yapmışım pardon ama sağlık bu neyine dicem neyine izin alcam zaten her haltı ben yapıyom okuldu marketi pazardı hastane sanki izin alcak gibi akşam akşam deli oldum 

38 Cevaplar

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

İzin almıyorum ama almadan haber veriyorum su güne alayım mı veya hangi saatte olsun diye çünkü tek gidemem gitmem günü saati eşime uyması lazım 

-Reklam-
+1 oy
(1,849 puan) tarafından

Randevu gününe eşimle karar veriyorum çünkü işten izin alması gerekiyor beraber götürdüğümüz için ama acil götürmem gerekirse eşime diyorum durum acil hemen beklemeden götürüyoruz 

+1 oy
tarafından

Hep tek gittiğim için hiç sormuyorum açıkçası sadece hastaneye gideceğimiz gün derim randevu almıştım haberin olsun derim o kadar birşey demez zaten hep tek hallediyorum 

+1 oy
(5,866 puan) tarafından

Izin almam soylerim sadece

+1 oy
(7,456 puan) tarafından

Aynen evin işleri, cocuk filan hep bizde, dıştaki çarşı pazarda yine aynı.. Benimki de çocuk ta grip öksürük olduğunda kızar sağlık ocağına gitmemize. 

+1 oy
(96 puan) tarafından

Ben çocuğuma randevu alırım babasını sadece haber veririm babası da o gün izin alır benimle gelir ama toplantısı ya da yoğun bir günüyse bir gün sonraya al der sadece

+1 oy
(4,788 puan) tarafından

Genelde ikimiz götüreceğimiz için günü saati konusunda fikir alırım 

+1 oy
tarafından

İzin almam haber veririm çocugumun şusu var randevu aldım diye izin almak ne demek oldu olcak hastaneye götürebilir miyim diye dilekçe yazayım

+1 oy
(957 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Haber veririm. Biz beraber gideriz acilde olsa randevulu da olsa. Rutin kontrolde eşimin izin gününü ayarlarız önemli bi durumsa eşim işini ayarlar. Ama habersiz yapmam sağlık ocağına gitsek dahi bilir

+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Eşime doktorun hangi saatler randevüsü açık yazarım eşim de hangii saat ona uyarsa yada gün ona randevü al der çoğunlukla beraber götürürüz sağlık eşimin ince çizgisi çoğu şeye muhalefet ama çocukları diyince akan sular durur.. Eşinin kızdığı sıra alman mı kendii kafana göre eşine sormadan  alman mı  anlamadım 

+1 oy
tarafından

Asla izin almam ve saati günü gelince gideriz sadece aldım diye söylerim 

+1 oy
(11,235 puan) tarafından

Genelde randevuları ben alirim sonra söylerim şu gün şu saatte diye. Ben goturceksem öğlen öğleden sonra ya alırım o goturcekse erken saatlerde alırım 

+1 oy
(2,978 puan) tarafından

Şöyle ki ben genelde kendi boş günüme doktor randevusu alıyorum ve eşim de iş yerini ayarlayabilsin diye ona da danışıyorum sana uygun mu diye. Çünkü hastane uzak ve birlikte arabayla gidiyoruz. Tek başıma götüreceksem eğer öyle bir şey demem ama haber de veririm götüreceğim diye

+1 oy
(5,383 puan) tarafından

Niye danışayım ki? Çocuğun sağlığı bu sonuçta. Randevu aldım şu gün şu saat müsait olursan birlikte götürelim işin varsa ben götürürüm derim olur biter. Bebekken her randevusuna gelirdi ama şimdi 4,5 yaşında çalıştığı zamanlarda atıyorum arabaya götürüyorum ona sormama gerek yok

+1 oy
(5,206 puan) tarafından

Yani ben esimle gittigim icin mi bilmiyorum ama cocugun bi derdi varda ortak karar aliriz suraya da gorurelim buraya da diye su durumda ben olsam esime derdim benim icim rahat degil bastan savdi vaskasina goturelim diye zaten karsi cikmaz ama haberi olur yani e sonucta onunda cocugu 

0 oy
(6,729 puan) tarafından

İzin almam tabiki hasta ve acil gitmesi lazımsa hemen alırım kontrol amaçlı ise sorarım sen hangi gün müsaitsin o gün gidelim derim ona göre alırım randevuyu

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Danismiyorum söylüyorum oda arıyor beraber hangimiz bulursak 

0 oy
(1,539 puan) tarafından

Ben haber vermem oda merak etmez o yüzden bizde sıkıntı olmuyor sadece evde olduğu günlere denk gelirse yarın hastaneye gidicem derim tam der neden bile demez çoğu zaman benimki bana dokunmayın ne yaparsanız yapın kafasında 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 856 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 283 göst.
+1 oy
4 cevap 252 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
15 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (23,097 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,814 soru

24,116,437 cevap

333,244 kullanıcı

...