0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından

3 defa kendi tuvaletine yaptı Sonra altına yaptı çişin kakan gelince bana söyle tuvaletine yap dedim tamam anne dedi bakalım şimdi böyle devam edicem ama gece nasıl olucak uykusundan uyandirsam bir daha zor uyur kızlar

3 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından

Cevap verin kızlar

(33 puan) tarafından

Ben ilkk 1 hafta uyutmadan bez taktım. Ama tuvaletin gelince beni uyandır ddm. Sabaha kadar bezi kuru oluyordu. Bir kafta sonra bez takmayı bıraktım. Arada kacirsa da tutuyordu. Birde uyumasına 2 saata kala sıvı şeyler az veriyordum. 

-Reklam-
0 oy
(7,011 puan) tarafından

Alezi var mi sivi  gecirmez olan ustunede bir carsaf ser uyumadan 2 saat once sivi alimini kes canim baglama kafasi karisir

0 oy
(433 puan) tarafından

Ben bezi çıkardığımız ilk günden gece de bez baglamadim. Evet ilk zamanlar kacirmalik oluyor tabi. Alışana kadar sabredecegiz. Uyumadan 1 2 saat önce sıvı alımını azaltiyorum ben. Uyuduktan 1 2 saat sonra tuvalete kaldırıyorum. Eğer çok sıvı tukettiyse o gün gece bir kez daha götürüyorum. Herkes gece bez kuru olunca eğitime başlayın diyor ama her bebek aynı olmuyor. Oğlum gece bezini doldurarak kalkardı sürekli. Ama şimdi gece tutmayı da öğrendi. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
6 cevap 202 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
0 oy
4 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,471,462 soru