+2 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (9,885 puan) tarafından

Bi akrabamız eşini aldatı para icin kızını karısını yanliz bıraktı eşim bu kişiyle hala daha konuşuyo ben konuşmasını artık istemiyom  söylesemi konuşma diye  önemli bişey olmadikca ama òylr buluşmalarinı eve girmesini istemiyom 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

De tabiki. Sustugun kabahat. Uyar istemiyorum rahatsız oluyorum. Başta böyle konuşurlar sonra gel git olur. Eşin anlayisliyla güzelce uyar yani

(9,885 puan) tarafından

Kadında karekter olsa evli adamla görüşmez evime gelmelerini istemiyom önemli bişey olmadiğı sürece görsmesini istemiyom 

tarafından

Şimdi tam anlamadım eşin kadın ilemi konuşuyor. Yoksa bırakıp giden adam ilemi arkadaş.🤨😳

(9,885 puan) tarafından

Bırakıp giden adam ile canım   evleneceklermiş boşanınca o kisiyle ben alakayı kesmesini istiyom artik

tarafından

Tamam farketmez konuşmasın. Babamın öyle bı arkadaşı vardı. Adam boşandı.coluk çocuk ortada perişan oldu. Sonra bizde aynı duruma düştük. Yani böyle arkadaşlar eşini çok etkiler. Aman kadınlar şöyle aman karım bana kadınlık yapamadı falan filan verir gazı huzur bozar.

(9,885 puan) tarafından

Arkadası değil canım kardeşı eşimin ondan dolayı zor olacak 

-Reklam-
+1 oy
(23,174 puan) tarafından

Nasıl bir akrabalık atsan atılmaz satsan satılmaz cinsinden bir yakınlık ise mesafeli dursun derim ama öylesine uzak bir akraba ise toptan kesmeli iletişimi 

(9,885 puan) tarafından

Kardesı canım ama istemiyom

(23,174 puan) tarafından

Ben kardeşimde yapsa mesafe koyarım ama erkekler bizim gibi değil görüşmesine engel olamazsın ki o benim kardeşim der çıkar işin içinden ama ben olsam bu ahlaksızlığı her fırsatta linçlerdim 

(9,885 puan) tarafından
+1

Konuştum yazdim  tm dedi az önce önemli bisey varsa konuşsunlar ama diyer türlü eve gelip piknik mangal olmasın görüsmesinler istiyom

+1 oy
(1,550 puan) tarafından

Kalpten kalbe yol vardır.

Kişi, arkadaşının dini üzeredir ve her kap içindekini sızdırır.

Bu hadislere baktığımızda her şey aşikar oluyor. Güzel dille konuşmanı istemiyorum diyebilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,176 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 209 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 179 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 471 göst.