+3 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (675 puan) tarafından

Kızlar dişim çok ağrıyordu MHRS de randevu bulamadım özelde çektirdim 2 bine ama doktor ağrının yanındaki dişten de olabileceğini söyledi çünkü oraya kanal tedavisi yapılmasi gerekiyor dedi neyse üç gün oldu ağrı hala var ama benim bu sefer özele verecek param yok randevu yok ne yapacağımı bilmiyorum rica etsem çok kötüler artık hastaneyi birbirine koyucam galiba :(((

8 Cevaplar

+5 oy
(660 puan) tarafından

Her sabah 10 da bak bacım veya acile git bazen yardımcı oluyorlar 

-Reklam-
+3 oy
(2,069 puan) tarafından

Canım bulunduğun il hangisi ve diş hastanesi varmı bulunduğun yerde 

(675 puan) tarafından

Ben Aydın'da oturuyorum ağız ve diş sağlığı merkezi var acılı de var ama acılı sadece dış cekiyor kanal dolgu filan yapmıyor 

(2,069 puan) tarafından

Agıznve diş sağlığı merkezi ni arayarak randevu sormayı denedin mi hiç burda bazen öyle yapıyorlardı 

(675 puan) tarafından

Hayır yapmazlaf hayatta ama şükür bugün bir doktordan ricada bulundum o yardımcı oldu

+3 oy
(22,378 puan) tarafından

Bilgim yok post yukwri. Diş ağrısı çok beter İnşallah bı çözüm vardir

(675 puan) tarafından

İnşallah 

+3 oy
tarafından

Genelde diş hastanelerinin de acili oluyor ☺️ bir araştır istersen

(675 puan) tarafından

Ben Aydın'da oturuyorum ağız ve diş sağlığı merkezi var acılı de var ama acılı sadece dış cekiyor kanal dolgu filan yapmıyor 

tarafından

En azından ağrına çözüm bulurlar geçici işlem yapıyorlar diye biliyorum 

(675 puan) tarafından

Şükür bugün doktorun biri kabul etti apse kapmış antibiyotik verdi bir hafta sonra kanal yapcagiz dedi

+3 oy
(45 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım benim bildiğim de uyuşturucu sprey var eczanede cok güzel ağrıyı kesiyor ama 5 dk. Galiba sonra yine devam yani en etkili ve hızlı sprey

(675 puan) tarafından

Bana kesin çözüm lazım ya:(

+3 oy
tarafından

Diş hastanesini acil bölümü var diye biliyorum ama senin bulunduğun yere yakın sa hastane bı araştır

(675 puan) tarafından

+2 oy
(5,556 puan) tarafından

Nerede oturuyorsun istanbuldaysan okmeydanı ağız ve diş küçük çekmece ağız ve diş acil hastalara bakıyorlar 

(675 puan) tarafından

0 oy
(2,069 puan) tarafından

image

canım bu var yarına olmaz mı dayımda aydında dedi sabah bakınca çıkıyor randevy
(675 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım valla çok şükür Allah yardım etti sabah hemen bir doktorun odasına girdim ricada bulundum şükür kırmadı hemen aldı beni 

(2,069 puan) tarafından

Ohh gecmiş olsn diş agrısı dayanamaz insan

İlgili sorular

+4 oy
6 cevap 194 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
+1 oy
7 cevap 267 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy