+3 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından

Eşimin aklı kötü ve cok fesat sürekli kafasında kurgular yapıyor ayrıyeten aldatıldım zamanında ve onu affettim affetiğime okadar pismanımki bu adamla niye evlendim neden evlendim hergünüm pismanlık üzüntü moral bozukluğu resmen böyle geçiyor. Markete gittim market annemin evinin yanında oğlum dedıkı ananeme gidicem dedi ağladı bende bırakayım dönüste alırım dedim marketde hemen yakın anneme, beni aradı sürekli beni kontrol etmeye arıyor napıyon fln zaten markete gitmeden önce haber verdim ona basladı yiğit nerde felan dedim anneme bıraktım alcam basladı benim cocuğumu bıyere bırakma peşinden ayırma çocuk herşeyi konuşuyor diye peşine götürmüyosun tabi ya böyle dengesiz dengesiz iftiralar yapıyor geçen eve gelmeden önce nerdesin dedim sofra kurucakdım bana başka yerde olduğunu söyleyip 10 dk sonra eve geldi hani ordaydın diyincide kandırdım seni dedi amacın ne dedim biraz surat yaptım senin beklediğin gelmeyince yüzün düstü tabi kimi bekliyordun dedi resmen bana iftira atıyor iğreniyorum artık çok soğudum kendi yaptığı pisliği benimde yaptığımı veya yapacağımı sanıyor kendisi evli bir kadınla konuşmuş neler neler yapmıs hepsini sineye çekmiştim ama bana yaptığı iftiralara katlanamıyorum bu evlilik sürmüyor kimseye derdimi anlatamıyorum ailem hep kendin evlendin diyor :(((

18 Cevaplar

+3 oy
(2,688 puan) tarafından

Eşinizin ya kendine hiç güveni yok ve sizin üzerinizden bunu dışa vuruyor. Ya da paranoyak.

Aileniz de bir tuhaf. Evet siz tercih etmişsiniz ama insanoğlu hata yapabilir. Ailenizi size destek olmaları için konuşun. 

(89 puan) tarafından
+1

Paranoyak fln değil kendi yaptığı şeyleri benimde yaptığımı sanıyo kişi kendinden bilir işi. 

(2,688 puan) tarafından

E zaten paranoyaklık bu. Sürekli sizi in bir şey yaptığınızı ya da yapacağınızı düşünüyor. 

Buda bir rahatsızlık ve tedavi olması lazım. Açıkça konuşun, ya tedavi ol ya da sonuçları kötü olacak diye. Kendinize olan güveni eşiniz de anlasın ki, ona göre hareket etsin. 

(89 puan) tarafından

Tedavi felan olucağını pek sanmıyorum 

Çünkü bunun huy olduğunu düsünüyorum 

(21,829 puan) tarafından

Bence yapacağını sanıyor değil kendi suçunu bastırmak için bilinçli yapıyor bir tür hastalıktan ziyade bir tür çakallık aslında 

(89 puan) tarafından

Aslında haklısın bu ara telefonunu da ortaya koymuyor mesela hep elinde cebinde filan şarja takıyo kapatıyo telefonu kendi yapıyor yine bişeyler ama artık ilgilenmiyorum yoruldum onunla uğrasmakdan

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Kişi kendinden bilir işi. Kendi gibi sanıyor sanırsam 

+1 oy
(91 puan) tarafından

Ah kardeşim bu aileler var ya illa görücü usulü ilemi evlenmek gerekiyo.

(21,829 puan) tarafından

Bu zihniyet öyle de olsa hangimiz çekmedik senin bizden ne farkın var derdi maalesef 

0 oy
(212 puan) tarafından

Uy uşturucu kullanıyormu

(89 puan) tarafından

Hayır uyuşturucu felan yok Allah korusun

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Kendin evlendin derken Hadii yaptın bir hata evlendin olmadı kocan kötü çıktı ailen kocandan aşağı kalmıyor bu durumda malesef benim de ailem aynı 17 yılda bir kere boşanmaya çıktım ilk babam elimi bıraktı gene ben açıkta kalıyorum çok yanlızım  diye eşim sıkı sıkı sarıldı bana şükür başka da problem yaşamadık.. Allah senin de Yardımcın olun bacım eşine akıl fikir versin 

(4,319 puan) tarafından

Rabbim daim etsin ne güzel bir eşiniz var ❤️

(1,089 puan) tarafından

Amin bacım sağol 

0 oy
(7 puan) tarafından

Ne iğrenç bir herif ya insanı kanser eder 

0 oy
(21,829 puan) tarafından

Şimdide kendim boşanacağim ama sizin desteğinizle ama sizsiz deyip ailene de rest çekmelisin eli kolu tutan sağlıklı insanlarsınız ve asla aciz değilsiniz hiç bir sebepte bu kadar ahlaksız biriyle evli olmaya mecbur edemez sizi kendinize kurtuluş çaresi bulun 

(89 puan) tarafından

Çok haklısın ama maddiyat olmayınca nasıl olur peki

(21,829 puan) tarafından

Çocuğunuz laf dinleyip taşıyacak kadar büyüdüyse iş bulup çalışmayı deneyin çalışıyor olmak gerçekten çok güzel bir şey insanın gerçekten kimseye eyvallahı olmuyor maddiyat dediğin şeyde başkasından gelmeyecek sen çalışıp çabalayıp durumu toparlayacaksın öyle olacak 

(89 puan) tarafından

Oğlum 3 ay sonra 4 yasına giricek . Bakalım şu İŞKUR temizliğe başvurdum çıkarmı bekliyorum çok umudum yok ama

(21,829 puan) tarafından

İnşallah yakınmış yaşları benimde Aralık'ta dört yaşına girecek bir oğlum var okula vermeyi planlıyorum Rabbim hayırlısını versin 

(89 puan) tarafından

Benimkide ağustos da 4 olcak bu adama katlanabilirsem az daha büyüsün diye bekliyorum ama katlanacak gibi değilim 

0 oy
(493 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım hasta ruhlu belli ki 

0 oy
(923 puan) tarafından

Yanlış anlama ama eşin madde mi kullanıyor birçok yerde okuduğum kadarıyla kafasında kurma ya delilik yada maddeyle alakali

(89 puan) tarafından

Yok canım madde felan kullanmıyor 5 yıllık eevliyiz öyle bişey yok. Bu kendi kendine yapıyor kuruntuyu kendi de yaptı zamanında evli kadınla konuşmuş etmiş ben yakaladım inkar etti ama zaten konuşmaları gördüm ben benimde öyle bişey yapacağımı sanıyor kafayı yemiş yaptığı şeylerden dolayı olduğunu düsünüyorum 

(923 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canım nediyim

0 oy
(3,568 puan) tarafından

Tek aklima gelen adam bulup dovdurtmek oldu Allah sabir versin bacim 

0 oy
(5,754 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi. Kendi yaşadığı şeyleri seninde yaşadığını düşünüyir. Çünkü etme bulma dünyası ya bu. Bunun seninle Bir alakası yok tamamen onun karakter yoksunluğu.

(89 puan) tarafından

Aynen canım 

0 oy
(1,971 puan) tarafından

Eşin şizofren olabilir mi?

(89 puan) tarafından

Valla bilmiyorum görünürde öyle bişey yok ama sürekli kafasında kurma şeyi var 

0 oy
(747 puan) tarafından

Boşanın. Ailenize muhtaç değilsiniz. Kadın sığınma evine gidin. Size destek olurlar. 

(89 puan) tarafından

Kadın sığınma evleri de çok iyi değilmis güvenemiyorum gidicem ama 

(747 puan) tarafından

İlk başta bir karakola gidip durumunu anlat boşanmak istediğini, ailenin sahip çıkmadığını. Onlar bi yol gösterirler diye düşünüyorum. Zaten kadın sığınma evine de onlar götürüyor. Bir tanıdığım bir çok kez kadınma sığınma evine gitmişti. Hiç kötü bir yer değilmiş. Ama gitmeyenler hep kötü bahsediyor. Gidenlerse kötü bir yer olmadığını söylüyor. 

0 oy
(207 puan) tarafından

Kendisi yaptığı için senide kendisi gibi zannediyo takma diycemde takılmıycak varlık değil eşimde zamanında bana iftira attı bilirim zorluğunu ben laf sokuyorum ben senin gibi o... değilim diyorum tabi çocukların yanında demiyorum bunu 

0 oy
(15,090 puan) tarafından

Sana ne gibi suçlar atıyorsa demek ki konuştuğu evli kadın da ona böyle şeyler diyordu aklına geliyor Senin de yapacağımı düşünüyor karaktersiz 

0 oy
tarafından

KISI KENDINDEN BILIR ISI ANAMM  

Gerisi boşş. Sen ne isen karşındaki de o zannedersin iyisen iyidir kotuysen  kötü mesela. 

Oyuzden gidecek yerin yok ise bırak duyma allahindan bulsun. 

0 oy
(384 puan) tarafından

Kişi kendinden bilirmiş işi canım o hesap kontrolculugu kendisi sadakatsizlik yapmış seninde yapacağını düşünüyor.

0 oy
(22,162 puan) tarafından

Kişi kendinden bilir işi eşin tam bir ruh hastası 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 165 göst.
+2 oy
17 cevap 680 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 448 göst.
23 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (89 puan) tarafından soruldu