+2 oy
215 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (58 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşında doğdu doğalı uyku problemli 1 yaşında gündüz uykusunu bıraktı nefret eder uykudan şuan gece 22. Bazen 22.30 da uyuyor 5.50 de uyanıyor gün içinde de asla uyumuyor her gün düzenli dışarıya çıkarırım ederim bazen uzun yürüyüşlere çıkarırım yorulsun diye ama yok asla uyumuyor 4 yıldır bir kere 10 da uyanmadı sadece birkaç kez 9 u gördüm yaz gelince 6 olmadan ayakta tükendim uykusuzluktan yaa daha bebekken olan bir problem olduğu için doktora sormuştum bazı çocuklar uykuyu sevmez demişti ama ben seviyorum :( tükendim tek büyütüyorum değik yakınımda kimse yaşadığım şehirde kimsem yok

7 Cevaplar

+2 oy
(11,782 puan) tarafından

Çocuk uykuyu sevmiyor ama ben seviyorum 😂 kıyamam ya hepimiz aynı durumda değil miyiz? Zaten hangi çocuk sabah 10a kadar uyur ki çok çok nadirdir. 

Benim kızım 5 buçuk yaşında akşam erkenden uyur, bazen 6 bazen 7 gibi uyanır ve bu çok normal çocuk zaten erkenden uyuyor daha ne yapsın diyorum. 

Senin oğlun da aksam 10da yatıp sabah 6ya kadar deliksiz uyuyorsa gayet iyi bence. Canları sağolsun yapacak bir şey yok

(58 puan) tarafından

Çocuk nasibine uyanır derler bizde ama az 2 saat sonra uyansa harika olacak arada bakan olsa yakınımda belki onu da aramayacağım ama sıfır destek :( canları sağolsun elbette ama yüce Rabbimden onlara sağlık ve uyku diliyorum :)

-Reklam-
+1 oy
(6,593 puan) tarafından

10.00'da uyuyup beş buçuk altıya kadar uyuyorsa ne kadar güzel 

Benimki de 9.30'da yattı Bir de kalktı sabah 6.30'da yattı 4 yaşında olacak tam gözlerimi aldı uyuyacaktım miniği uyandı 😔 

(58 puan) tarafından

Gece ara ara kalkar benimki de ama öyle oturmaz pek 

+1 oy
(7,167 puan) tarafından

Valla benim oğlum da aynı o da 3 yaşında gündüz uykusu yok.aksam 22.00 ya da 22.30 da uyur sabah 6.30 dedin mi ayakta bende uykuya hasretim 3 yıldır 😑😏

(58 puan) tarafından

Evettt uyumak istiyoruz yaa bana da hep büyüdükçe düzene girer dediler hala aynı 

(1,436 puan) tarafından

Kız ben ywni yeni psikolojimi düzeltmeye başlıyorum zor oldu yine de

(571 puan) tarafından

Hangimiz düşmedik o seviyeye, annelik zor

(1,436 puan) tarafından

Küçük çocukların uyuması çocuksuz hayata benzemez bence anne olduktan sonra eski uykuyu unutmak lasim

(571 puan) tarafından

Orası kesin ama her halükarda biraz daha büyüyünce uyku biraz daha rahat oluyo yenidoğana kıyasla 

0 oy
(1,869 puan) tarafından

aslında çocuğun yaratılış gereği olması gerektiğni yapıyor gün doğumuyla uyanıyor tabi biz modern çağa uygun yaşamak istiyoruz o ayrı :) ben bu durumu ışık sızdırmayan perde alarak çözdüm tavsiye ederim. perdeyi kapatınca hala gece sanıp biraz daha uyuyor benim kızlar. yoksa kışın 9, 10a kadar uyuyan çocuklar yazın 7 de uyanıyor

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Benim oglumu anlatmis gibisiniz. Sanirim cocugunuz hareketli bir cocuk . Benim oglumda oyle. Disari cikmadigi gun yoktur. Haziranda 3 olacak. Suan gece 11 12 arasi yatar sabah 7 de ayaga dikilir. Bebekken daha ben ise gitmeden uyanirdi yani saat 6 gibi bahsediyorum. Bende 9 da yatip sabah gec kalkan cocuklar nasil uyuyor acaba dusunuyorum . 3 yilddir belki 3 defa 9 da uyanmistir ve   10 defa 9 10 gibi uyanmistir sayılı yani. 

Ben mama kullanirken uyanacaginj anladigim zaman mama veriyordum uykusunu 1 saat kadar oteliyordum  ama simdide erkej kalkiyor bide  ben kalktim herkes kalksin der  gibi 6 aylik kizimin besigine gelip onu da kaldiriyor

(58 puan) tarafından

Ayy benim oğlum 3 yaşına kadar 5 de uyanırdı mama versem de asla geri uyumazdı aslaa

0 oy
(4,566 puan) tarafından

Panjur la çözdük biz. Karanlık olunca tekrar uyuyor

Hatta görümcem gelmişti kalmaya 2 oğlu var onlarda çok erken kalkarlardı saat 9.30 annesine demişki anne ben uykumu aldım kalkmak istiyorum ama karanlıkta kalkamıyorum demiş 5 yaşında oğlu ayy annesi yıkılmış gülmekten oğlum çık hadi odadan zaten sabah die .kapıyı açtı çocuk ışığı görünce nasıl sevindi. Ya siyah perde ya panjur işe yarıyor 

(58 puan) tarafından

Bende koyu gri perde var benimki kalkıp pencereden dışarı bakıyor sıyıırıp da :(

0 oy
(571 puan) tarafından

Karartma perdelerle odasını karanlık tutmayı denedin mi?

(58 puan) tarafından

Karartma perdem yok ama koyu gri fonlarım vardı onlarla kapatıyordum ama yine de erkej kalkıyordu

İlgili sorular

+6 oy
14 cevap 340 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
+1 oy
3 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,462,045 soru

23,966,608 cevap

325,870 kullanıcı

...