+3 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,781 puan) tarafından

Bayramda halamı aramıştım bayramını kutlamak için. Annem geçen gün dedi sen halanı arıyorsun ama baban memlekete gidince halan görmeye gitmemiş onun çocukları da aramıyor bayramda babanı dedi. Ben de dedim benim halamla bir sorunum yok. Annem bozuldu tamam hadi görüşürüz dedi telefonu kapattı. 

Ben bıktım akrabalarla yaşanan sorunlardan. Anne babam küsüyorsa bir sorun yaşıyorsa  büyük bir sorun olmadığı sürece ben niye tavır alayım diye düşünüyorum haksız mıyım 

10 Cevaplar

+4 oy
(1,741 puan) tarafından

Haklısın belli bı yaşa kadar hadi aileler nasılsa öyle davranıyoruz ister istemez ama belli bı yaştan sonra artık bu bizim iliskilerimiz ve biz şekillendirmeliyiz

(5,781 puan) tarafından
+1

Ben de böyle düşünüyorum 

-Reklam-
+3 oy
(1,739 puan) tarafından

Valla benim annem babamı saymayanı açıkçası bende saymam 

+3 oy
(373 puan) tarafından

Ben olsam bende aramazdim.Babamla aralarinda küslük olur aramaz okey ama hicbir sorun yok aramiyorsa ya burnu havadadir ya abi ne demek bilmiyordur cocuklari da ayni sekilde.Zaten babamla konusmayanla bende konusmam cekirdek aile en degerlidir anne baba çocuk  eş kardeş benim çizgim.

+2 oy
(5,674 puan) tarafından

Benim babamla amcam kusmustu. Bizde tavir aldik kardesimle annem onlar kardestir siz karismayin dedi. Hos zaten samimi degildik ama annem genelde cocuklari katmaz.

+2 oy
(4,031 puan) tarafından

Benim aileme değer vermeyip saymayani ben hiç vermem.

+2 oy
(2,762 puan) tarafından

Annemi babamı yok sayanı bende yok sayarım illa benimle bir sorun olup olmaması önemli degil en degerlilerim annem babam kim ne yaparsa aynısını yaparım 

+1 oy
(2,980 puan) tarafından

O teyzen olsaydı annen birsye demezdi

+1 oy
tarafından

Halanin gözünde anne babani değersiz gösteriyorsun gibi oluyor. Anne baban kıymetli hala uzak akraba araları iyi olana kadar annen tarafındayı. Bak sen ne güzel aramissin ama onlar babana değer verip aramamamis. Emin ol kimse için aileni üzmeye değmez ailen seni seviyorsa.

+1 oy
(1,978 puan) tarafından

Ben aramam canım.tabi sizin akraba ilişkileriniz iyidir ona bişey diyemem.ama ben ne baba tarafı nede anne tarafında küslük olunca kendimde mesafe katıyorum

+1 oy
(179 puan) tarafından

Ya bende ister istemez tavır alırım ama gene de gördüğüm yerde konuşurum onun çocukları gördüğü yerde benim anne babamla konuşmuyorsa benim konuşmama rağmen bende konuşmam sma zaten benim annem ve babam da öyle konuş konuşma demez sizin bi sorununuz yok der

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 231 göst.
20 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 215 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 426 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu