0 oy
218 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,354 puan) tarafından

Kızım 22 yaşında üniversite okuyor ilk evliligimden ne zaman bir okulla ilgili konu açılsa diyor ki sen benim için ne yaptın ilk çocuğum diyerlerine bak ablanizda böyleydi desem sen benim okul ile meselelerini nereden bileceksin diyor oysa ki ilgili bir anneyim babası bıraktığında 13 yaşında idi tam liseye giriş sınavı vardı kendim işe girdim onu dersaneye yazdirdim o yılı hiç unutamıyorum ayaklarım patlamıştı çalışmaktan iki otobüs ile gidip geliyordum ise sonra evlendim üniversite sınavında yine dersaneye yazdirdim eşim ödedi parasını babası ne nafaka yatırır ne bir şey geçen yıl kaza yaptı koştur koştur başına gitti bekledi ben bu tatile geldiğinde hasta idim biraz diyor ki sende hep hastasın dedim karşıma alıp sen niye bana böyle yapıyorsun bana diyor ki artık ben senin yükünü tasimicam sana sarılmak içimden gelmiyor gideli bir ay oldu ne ben arıyorum ne o şehir dışında okuyor özledim ama bende aramıyorum çünkü hep beni suçluyor babası ile konuşurken normal konuşuyor 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (6,127 puan) tarafından

işte bazen ne yaparsan yap baba eksikliği kapanmıyor.

kızın da büyük ihtimalle babasının dolduruşuna geliyor. sana sadece sabret diyebilirim. Günün birinde anlayacak seni. 

önce (3,354 puan) tarafından

Sen olsan arar misin

önce (6,127 puan) tarafından

Bilmiyorum, yaşamadan bilemiyor insan ama özlediğim de arardım galiba. uzun uzun olmasa bile bi sesini duyardım gibi geliyor.

anne olarak da kırgınsındır büyük ihtimalle o yüzden net bir şey diyemiyorum 

önce (923 puan) tarafından

sen annesin illaki aricaksin . ama babasiyla olan bu bisanma sureclerinde kizin kac yasind aolursa olsunpsikoljisi pert olmus o sekilde de buyumus. en bastan tedavi ettirecekdin . koskoca bir birey ailesi yikilmis anasi babasi ayrilmis kendisi ortada kalmis en yanlizlik cekecegi donem ise girmissin hepten yanliz kalmis . baskasiyla evlenip çocuk yapmissin çocuklarin anasi babasi beraber aile seklinde yasiyorsunuz . onun yasayamadigi hayati aile saadetini  sen baska cocuklarla saglayabilmissin. kim olsa kinlenir ogkelenir benden calinan hayat baskalariyla yasanabiliyot diye

bu arada ben senin bu surekli sikayet ettigin 22 yas kizini esinin eski karisindan diye dusunmustum hep. yani senin uvey kizin diye dusunuyordum. suan bu pistta anladim senin oz kizin ilk esinden olan. 

ben esinin eski esinden olan uvey kizn diye bildigim icin klasik uvey anne atismasi saniyirdum hep probleminizi ama senin oz kizin sana bukadar kinlenmis . yani suan şok oldum. uvey kizin olsa sorunlar normal karsiliyor oyle yorum yapiodum ama oz kizindan buladar dert yanmana vok vok cok daha uzuldum. en bastan baginiz kopmus demekki oz ennesine bu sekilde yapabilen kizin kafa komple gidikdir yani yanlis anlama da yani psikkljisi dehset bozulmus ve asla hala kendine gelememeis

-Reklam-
+1 oy
önce (926 puan) tarafından

Eski eşinizin ailesi kızınızı dolduruyor ne yszık ki içindekş Baba eksikliğini kullanarak sizi suçlamasını sağlayıp kendini aklıyor lütfen sabırlı olun hiçbirşey gizli kalmaz gercekler er yada geç ortaya çıkar

+1 oy
önce (5,353 puan) tarafından

2 ihtimal var gibi duruyor ya babası doldurmuş yada sen başkası ile evlendiğin için seni suçlu görüyor.

Bu zamane gençleri zaten aşırı nankör oluyor orası ayrı 

Yeme içme gezme para + sosyal medya da kendini gösterme üzerine kurulu hayat istiyorlar gerisi boş onlar için

Seninkide öylemi bilmiyorum ama çevremde böyle genelde

+1 oy
önce (23,509 puan) tarafından

Bir anne için çok üzücü bir durum. Ama ne olursa olsun sen onu her gün ara sor. Gerekirse bir nasılsın de kapat. 

+1 oy
önce (2,784 puan) tarafından

Cnm muhtemelen ergenlik dönemi bazen uzun sürüyor 

Sen ne derse desin sevgini esirgeme yani belli et ara çekinme 

Hep ilgisiz ve sevgisizdm çünkü 

Çok iyi anlıyorum onu

Anlamasi biraz zaman alir belki

Senin çocuğun o tabiki ara kaç yaşında olursa olsun aramalisin 

Senin her daim onun yaninda olduğunu bilsin 

+1 oy
önce (3,647 puan) tarafından

Buyuk olan sizsiniz nolursa olsın bi anne evladına mesafe koymamalı o sizin arkadasınız, komsunuz, akrabanız degil canınızın parcası 

Herkes hayırlı evlat derr dua eder ama kımse hayırlı ana baba olayım diye dua etmez evet birtakım fedakarlıklar yapmıssımz anne olmanın geregi ama bag kuramamıssınız 

Arayın, sorun zmaan sabır gerekiyor zaten baba sorumsuzmus sizde kendinizi cekın analı babalı anasız babasız koyun 

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Arayıp aramamak arasında kaldım ama kendi fikrim arardım belki tekrar evlendin diye bu hırçınlıgı babasının yanında ne konuşuluyorsa etkileniyorum bide ben şuna takıldım senin yükünü taşımayacam ne demek yani 

+1 oy
önce (4,431 puan) tarafından

Bana evliliginizi kabullenememis sizi kıskanıyor gibi geldi

+1 oy
önce (5,814 puan) tarafından

Valla kizi dinlemek lazim belliki biseyler beklemis karsilayamamissin tek basina cocuk buyutmek kolay degil seni de anliyorum ama biseylere icerliyo belliki kiz 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 222 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.
+2 oy
9 cevap 378 göst.
14 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 439 göst.

Kategoriler

1,477,763 soru