Canım iki çocuklu hayata hoş geldin. Yaş aralıkları az olsa zor; fazla olup okula giden olsa koşuşturmaca, okul sorumluluğu, git gel vs yine zor. Evin çok dağınık, çok pis olduğu günler olacak. Sen yorgunluktan, stresten, yetememe duygusundan çok bunalıp ağlama krizlerine gireceksin. Çünkü mutlak şartlarda annenin kapasitesi yeterli olmayacak. Ama sonra bebeğin büyümeye başlayacak. Sen o güç ve zor sürece alışmaya başlayacaksın. Yavaş yavaş hem kendin hem işlerin yoluna girecek. Ben çocuklarımı gurbette yanlız büyüttüm. Eşim görevi gereği evde olmaz bazen aylarca. Evet bariz olay çıkarmadı ama evin durumundan dolayı üzülüyordu. Ama sonra çok zorlu ve uzun görevlerden gelse bile evde yapılacak iş varsa direk yapmaya koyuldu. Zaman ver kendine de eşine de. Seni gerçekten seviyorsa zaten bir süre sonra halini anlayacak. Bunları anlatmamın sebebi yaş aralıkları yakın iki çok hareketli çocuk büyüten biri olarak söylüyorum. Çok üzülüyorum bu durumda olan annelere. Aynı şeyleri yaşadığımız ve yaşıyor olduğumuz için ama geçiyor geçecek. Güçlü anne olduğunu yaşadığın zorluklar karşısında her şeyin yoluna girdiğini farkettiğinde anlayacaksın💐❤