Kızlar cumartesi teyzemn kızı ile gelini gelecek. Kıymalı pide yaptıracağım. Ayran ile yeriz. Çayın yanına triliçe veya ıslak kek yapaym diyorm. Yanına başka ne yapabilirim.?
Tatlı bir şey yapacaksan elmalı kurabiye ilave edebilirsin çerez de koyarsın arkadanda kahve ikram edersin pide zaten çok doyurur trileçe ve kurabiye yani
Pide ile ayran ne alaka dedim bir an mevlüt yapılırken daha uygun olur o menü bence gelini de geliyomuş börek patates salatası sarma kurabiye ve tatlı yapsan daha güzel olur
Ya çocuklar da var ya doyurucu olsn istedim. Ya da çig köfte mi alsam yanına patates salatası yapsam
Yok öyle de olmaz maalesef
Islak kek dere otlu poğaça patates salatası tuzlu kurabiye yeter mı peki
Yeter bence canım
Sadece çay menüsü ve sonrasında kahve ikramı yapsan daha şık olmaz mı canım
Her ikiside tatlı. 1 tatlı 1 tuzlu olsun derim
Mercimek köftesi yada kısır olabilir
Pide değil de börek olabilir
Canım pide ayran bana göre pek misafire uygun değil ya onun yerine poğaça börek kısır patates salatası tatlı daha güzel olur gibi
Kızlar menümü buldm. Islak kek patates salatası dere otlu poğaça tuzlu kurabiye yeter mi bide börek ya da poğaça mı yapaym
Poğaça yada Börek te yaparsan tam olur
Yarın hepsini yetistşrebilir miym ki
Sabah erkenden yaparsan yetişir eğer malzemenin varsa kurabiyeleri simdi yap poğaça hamurunu yogur mayalaninca buzdolabına koyup sabah şekil verip pişirebilirsin
Cumartesiymiş misafir havada karada yetişir.
Yarın sabah tan başlayaym olmadl. Poğaça da yarın mayalaym cumartesi sabah yapaym olmadı.
Şimdi Pert oldm yatarm kızımda yeni uyudu
Niye herkes öyle demiş bende pide çok güzel bir uemek
Olur mu diyorsun kafam karışıyor bak😆
Ay niye olmasın canım sen bunlara bakma 😀 pideyi sevmeyen kişi çok nadirdir bide. Hem kural kaide mi olmaz demişler. Niye olmasın. Mesela bekarken tanıdık komşu gündüz gelince çiğköfte yapar yerdik ardından da çay yanında tatlı veya kek ne yaparsak artık.
Bide tuzlu kurabiye yap derim canısı
Ortalığı da nasıl dagitmisim 35 haftalık hamile olunca böyle oluyor demekki 😂
Bence pidenin yanına ayrıyetten bı çorba ve bı salata yapabilirsin
1,474,295 soru
24,137,166 cevap
334,354 kullanıcı