+1 oy
207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kayınvalidemlerin plansızlığından bıktım. Eşim de ömrümü çürüttüler diyor harbiden öyle. Yani asla bir yere vaktinde gelmiyorlar. Yemeğe çağırıyorsun geç vakit geliyorlar yemekler soğuyor. Çocuk seveceğiz diyorlar çocuğun uyku vakti gelene kadar yoklar. Bir şey soruyorsun kararsızlıktan üç günde cevap vermiyorlar. Bugün saat ucte beni evden alacaklardı mesela saat beşte arıyorlar biz şuraya gidiyoruz ya bir şey yapıp geleceğiz, ben de onlar gelecek diye çocuğu kendimi hazırlamış bekliyorum bu arada. Tarlaya bahçeye gidecek olunur öğlene kadar yatıp öğlen sıcağında giderler. Bir randevuları olur illa geç kalırlar. Bir yere gitmemiz lazımsa sürekli ittirmek darlamak zorunda kalıyorum yoksa o iş asla vaktinde hallolmuyor. Cidden bir iki sefer olur dersin ama hep böyle olabilir mi insanlar ya? Dediğini de duymazdan geliyorlar, mesela dün bizi yemeğe beklemeyin işimiz var diye özellikle söyledim arıyorlar akşam geç vakit ben size gelirsiniz diye yemek hazırlamıştım ya. Hep benzer şeyler. Yani bir yorgunluk bıkkınlık var bu konuda bende. Ben de hani planlı olmayı nereye ne zaman gideceğimi bilmeyi severim. Hani insan onlarla ilgili bir işi olursa asla yapamıyor, asla bir plan kuramıyor bir şey yapana ayarlayana kadar yaşlanıyorsunuz nasıl bu yaşa kadar gelmisler anlamıyorum ya. 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,973 puan) tarafından

Evet çok sinir bozucu bir durum, etrafımda böyle insanlar var olabildiğince muhatap olmamaya çalışıyorum ya da onların silahı ile onları vuruyorum 🤪

-Reklam-
+1 oy
(2,005 puan) tarafından

Kaç kişiler böyle karı koca mı zor Allah kolaylık versin 

0 oy
(777 puan) tarafından

Dua et eşinin huyu onlara çekmemiş mümkün olduğunca uzak durup onlarla plan yapmicaksin canım huylu huyundan vazgeçmez

0 oy
(24,157 puan) tarafından

Yerinde olsam onlarla plan yapmazdım mesela üçte gelin dediyse sen beşte git veya geleceğiz mı dediler hazırlanma kapıda beklet öyle hazırlan sende onların tersine git 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,061 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,159 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 494 göst.
24 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ayda kuşum (80 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 320 göst.