Selam arkadaslar . Yuzumde gunes lekeleri var . Bunun icin duzenli bir sekilde krem kullaniyorum
. Simdi buyuk boy bioderma alacagim ama trendyol ve hepsi buradada fiyatlar birbirinw cok yakin
. Ama google a yazdigimda diger saticilarda cikan fiyatlar daha ucuz ve bayagi bir fiyat farki var. On
Saticilarinki de orijinal midir . Bilgisi olan var mi . Yani oralardan krem makyaj urunu alipta soru yasayan var mi yada memnuniyet duzeyi nedir. Tskler
Googledaki bizzat kendi siteleri değilse almanızı önermem. Fiyatlar az çok bellidir zaten. Ucuz olunca şüphe edilmeli.
Tesekkur ederim evet fiyat farki vok olunca guvenemedim bir sorayim dedim.
Canim orjinal olsa bile skt yakınsa fiyati yarı yarıya indiriyorlar. Tarihini sor ona göre al. En güvenilir yer eczane tabiki. Biodermanin orjinalliğini sorgulayabilirsin. Kutunun içinde kod oluyor.
Tskler evet skt konusu aklima gelmemisti. Tekrar bir bakayim
Bende aldım 150 ml olandan. 2 senedir bitmedi krem. Tarihi var o yüzden sorun olmuyor. Sende alirken 1 seneden az olmasın tarihi. Kolay kolay bitmiyor o krem. Kivami yoğun zaten.
Evet haklisiniz sktsi ne kadar uzun o kadar iyi. Cildimde lekeler var en dayaniklisi buyuk boy krem . Tekrar tsk ederim
1,489,744 soru
24,348,261 cevap
346,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın