0 oy
101 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Selam arkadaslar  . Yuzumde gunes lekeleri var . Bunun icin duzenli bir sekilde krem kullaniyorum

. Simdi buyuk boy bioderma alacagim ama trendyol ve hepsi buradada fiyatlar birbirinw cok yakin

. Ama google a yazdigimda diger saticilarda cikan fiyatlar daha ucuz  ve bayagi bir fiyat farki var. On

Saticilarinki de orijinal midir . Bilgisi olan var mi . Yani oralardan krem makyaj urunu alipta soru  yasayan  var mi yada memnuniyet duzeyi nedir. Tskler

2 Cevaplar

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Googledaki bizzat kendi siteleri değilse almanızı önermem. Fiyatlar az çok bellidir zaten. Ucuz olunca şüphe edilmeli. 

(1,791 puan) tarafından

Tesekkur ederim evet  fiyat farki vok olunca guvenemedim bir sorayim dedim.

-Reklam-
0 oy
(17,147 puan) tarafından

Canim orjinal olsa bile skt yakınsa fiyati yarı yarıya indiriyorlar. Tarihini sor ona göre al. En güvenilir yer eczane tabiki. Biodermanin orjinalliğini sorgulayabilirsin. Kutunun içinde kod oluyor. 

(1,791 puan) tarafından

Tskler evet skt konusu aklima gelmemisti. Tekrar bir bakayim

(17,147 puan) tarafından

Bende aldım 150 ml olandan. 2 senedir bitmedi krem. Tarihi var o yüzden sorun olmuyor. Sende alirken  1 seneden az olmasın tarihi. Kolay kolay bitmiyor o krem. Kivami yoğun zaten. 

(1,791 puan) tarafından

Evet haklisiniz sktsi ne kadar uzun o kadar iyi. Cildimde lekeler  var en dayaniklisi buyuk boy krem . Tekrar tsk ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 304 göst.
14 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 50 göst.
+3 oy
4 cevap 332 göst.

Kategoriler