Aile apartmaninda oturuyoduk sonra esim kavga etti annemlere tasinalim diye bana sormadan esyalarimi.kiraya vermisler tabi sonra polis cagirdim ayrıldım çocuklar için yine barismak.zorunda kaldik sonra ailesi yatagima kadar karisti anahtarlarima kiyafetlerime esimin bana verdigi paraya vs simdi mihrimle aldigim esyalarimi babasinin adina almis tabi ayrilirken öğrendim simdi esyalarimin kirasini aliyodum onu bile vermedi bana haliyle ceyregimi satmak zorunda kaldim onuda harcamaya kiyamadim tekstile girmiştim yaklaşık 5 saat boyunca azda olsa kıyafet ipliği temizledim
Eve geldim eşim hemen gelmişsin dedi yoruldum dedim bana dedi ki cumartesi pazar ben çocuklara bakarım sen çalış dedi artık bana sunu canım çekti bunu canım çekti deme kendin al dedi
Sonra ablamlara gidelim 10 dk oturup gelelim dedi
Sonra ablası başladı dert yanmaya bizim çok borcumuz birikti baya az para alcak enişten dedi eşime
Eşimde gelin bizde karnınızı doyurun dedi
Ben cumartesi pazar caliscakmisim onlar benim kaldığım evde ben yokken karınlarını doyurcaklarmis bide eşimin hakkı olan evin kirasını bile ablası aliyo eşim değil
Kızlar ben şimdi artık işe gitmiyorum vazgectim
Eşimin bana para vermesini cekemiyolar kendileri pis boğazlarini doyurmaya calisiyolar siz olsanız naparsiniz nefret ediyorum hepsinden eşte dahil