0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Aile apartmaninda oturuyoduk sonra esim kavga etti annemlere tasinalim diye bana sormadan esyalarimi.kiraya vermisler tabi sonra polis cagirdim ayrıldım çocuklar için yine barismak.zorunda kaldik sonra ailesi yatagima kadar karisti anahtarlarima kiyafetlerime esimin bana verdigi paraya vs simdi mihrimle aldigim esyalarimi babasinin adina almis tabi ayrilirken öğrendim simdi esyalarimin kirasini aliyodum onu bile vermedi bana haliyle ceyregimi satmak zorunda kaldim onuda harcamaya kiyamadim tekstile girmiştim yaklaşık 5 saat boyunca azda olsa kıyafet ipliği temizledim 

Eve geldim eşim hemen gelmişsin dedi yoruldum dedim bana dedi ki cumartesi pazar ben çocuklara bakarım sen çalış dedi artık bana sunu canım çekti bunu canım çekti deme kendin al dedi 

Sonra ablamlara gidelim 10 dk oturup gelelim dedi 

Sonra ablası başladı dert yanmaya bizim çok borcumuz birikti baya az para alcak enişten dedi eşime 

Eşimde gelin bizde karnınızı doyurun dedi 

Ben cumartesi pazar caliscakmisim onlar benim kaldığım evde ben yokken karınlarını doyurcaklarmis bide eşimin hakkı olan evin kirasını bile ablası aliyo eşim değil 

Kızlar ben şimdi artık işe gitmiyorum vazgectim 

Eşimin bana para vermesini cekemiyolar kendileri pis boğazlarini doyurmaya calisiyolar siz olsanız naparsiniz nefret ediyorum hepsinden eşte dahil 

6 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından

Neden ayrilmiyorsun?

(93 puan) tarafından

Bilmiyorum orasını tam net ama katlanilcak gibi değil eşin Allah yardım etsi 

(175 puan) tarafından

Aynen öyle canım Allah beni böyle iğrenç varliklarla imtihan ediyo sağol Allah razı olsun canım 

(93 puan) tarafından

Bende cekiyom bacım Allah sabır versin dua et Allah'a sigin sen 

(175 puan) tarafından

Sağol canım inşallah 

Seninde mi eş ailesi sorunlu 

(93 puan) tarafından

Profilime gir sorulara bak anlarsın bacım 

-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından

Tekrar mı ayrilsan acaba lanet olası aileden.  

(175 puan) tarafından

Ah ah çok ayrılmak istiyorum keşke ailem destekçim olsa bu açları 5 dk çekmezdim 

(482 puan) tarafından

İşte bazen hayatta yalnız kalıp kendi başının çaresine bakmak gerekiyor.  Ama çocuklar var offff ben en iyisi susayim 

(175 puan) tarafından

Yok doğru diyosun çocuklar bağlıyo mecburen

0 oy
(21,944 puan) tarafından

Senin ailen arkanda değilmi neden bu çileyi çekiyosun çalışabiliyosan niye çekip gitmiyosun

(175 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

Evet beni istemiyolar ailesi benim malım mülküm yok diye kendi evleri var diye büyüklük taslıyolar bende gıcıklığına evden cikmiycam çıkarsam gezmeye cikicam çalışmaya değil onları sevindirmek istemem

(21,944 puan) tarafından

Yaa görgüsüzler işte 

(175 puan) tarafından

Aynen öyle valla görgüsüzlük diz boyu bunlarda

(21,944 puan) tarafından

Ben hayatımddan çıkardım koca tarafını 😂

(175 puan) tarafından

En.iyisini yapmışsın canım Allah mutluluğunu daim etsin eş aileleri dusmanliktan başka biseye yaramiyolar

0 oy
(953 puan) tarafından

Görümce gitsin çalışsın madem borcu birikmiş şu imalı laflardan öyle nefret ediyorum ki yaaa

İyi yapmışsın madem görümce senin evinde karnını doyuracak sende çalışma  çalışırsan görümce için çalışmış olursun açıkçası

Ayrica eşinin sana sorması lazım kabul ediyomusun etmiyormusun ablamı diye. Bu karı koca hakkıdır senin rızan yoksa kimse senin evine gelemez. 

(175 puan) tarafından

Beni eş yerine koymuyo ki hizmetçi yerine koyuyo birbirlerine toz kondurmuyolar ben evdeyken görümcemin eşi (enişte demek istemiyorum sevmiyorum onu çünkü)

Benim yanıma görümceyi göndermiyo bana zamanında iftira attılar ben namussuzmuşum gibi gösteriyolar 

Beni o yüzden işe göndermeye calisiyo eşim olcak öküz 

Ablasını göndermiyo eşi diye bende inadına işe gitmicem 

(953 puan) tarafından

Bacim esin sana guvenmiyomu seni ise göndermeye calisiyo hayirdir de yani noluyo 

seni namussuz gibi gösteriyorsa esin sana güvenmiyosa resti çek herkse haddini bilecek sen sınırlarını belli etmesen ağzı olan konuşur. 

(175 puan) tarafından

Hayırdır demedim canım sadece çalışmak zorunda değilim dedim ablasına o cümleyi kurduktan sonra o da ister çalış ister çalışma banane dedi az önce babasida bana işe gitmemişsin diyo bende eşim bana para verdi çok yoruluyorum çalışırken dedim gerek yok dedim 

0 oy
(511 puan) tarafından

İnsan psikolojisi bozacak cinsten aile. Seni delirtip sonrada deli diye karşına geçerler. Ama eşin kendi tarafına çok değer veriyor. Kurduğu aileye değil doğduğu aileye bağlı. Allah yardımcın olsun. Ne yaparsın nasıl çıkarsın işin içinden bilemedim. Senin gördüğünü o neden görmüyor? Görüşü aannesine babasına bacisina bakışı neden böyle anlamadım. İşin çok zor. Umarım stres sinirden hasta olmadan Rabbim sana en güzel kapılarını açar huzur seninde hakkın.

(1,723 puan) tarafından
+1

O kadar güzel  biseye dokundun ki. Maalesef ben hasta oldum.  El birliğiyle hasta ettiler eşim ve ailesi. Ama Rabbım e bıraktım. Ben bisey yapamam onlara. Ama Rabbım en iyi şekilde sorar bunun hesabını 

(175 puan) tarafından
+1

Yediğimiz içtiğimiz gözlerine batıyoda kıskançlıktan yapıyolar herseyi aç k...pekler nolcak Allah senin hesabinida sorsun inşallah yanlarına bırakmasın amin 

(511 puan) tarafından

Aynen kul unutur ama Allah unutmaz. Bende böyle ailede büyüyen çocuk olarak çok üzülüyorum. Okuyabilseydim çok şey yapmak istedim ama nasip olmadı okumak. İnşallah Allah size çok güzel kapılarını açar güzelliklerini huzuru sizlerde nasip eder.

(511 puan) tarafından

İmtihanın çok zor olmuş Rabbim kolaylastirsin inşallah.😔

(175 puan) tarafından
+1

Allah senden razı olsun kadinca 

Allah sanada çok güzel kapılar açsın inşallah canım 

0 oy
(21,591 puan) tarafından

Çocuklar okul çağında ise devamlı bir iş bulup boşanıp çocuklarla kendine bir hayat kurman gerek ev eşinin üzerine ise ve evlilik birliği içinde alındı ise o da ortak mülkiyetten paylaşılır 

(175 puan) tarafından

Ev eşimin üstünde değil altınlarıma kondular bu defada eşimin evine kondular devamlı bir iş bulup boşanmayı düşünüyorum kızımın büyümesini bekliyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 190 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde misafir098765 (175 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 318 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (351 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 176 göst.

Kategoriler