+1 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,352 puan) tarafından

Kızlar şimdi kız kardeşimle kavgaliyiz kavgali olma sebebimizde anneme babama saygısızlık yapıyordu azarliyordu bende hep sessiz kaliyodum zaten normalde de hep bizi küçük görür kibirlenirdi dengesiz hareketler falan . en son annemlerde kalirken surekli bagirip cagiriyodu sessizligimi bozdum kavga ettik bana cocuklarima hadi kış kış herkes kendine evine diyip bizi kovdu. simdi konuşmuyoruz ben heryerden sildim engelledim sonra dayanamadim mesaj attim dedim ki bi psikologdan yardım al dedim cevap yok neyse kendisi nişanlı bizim ev de müstakil ev balkonu bahçesi falan çok güzel kiz kardeşim normalde hor görür evimi ama kaynanasi da bizim bahçede çay içmek istiyor bir gun sana geliriz demisti annem bu haftalarda gelebilirler dedi ben kiz kardesimle hiçbir şekilde görüşmek istemiyorum sizce kabul etsem mi yoksa baska yere davetliyiz falan mi desem. Çünkü daha önce de  kavgaliydik kaynanasi bebek görmeye gelmek istedi birlikte geldiler ben yemek cay filan hazirladim lohusa halimle. Sonra pişkin pişkin ayni hareketlere devam etti.ben bi abla olarak cok fazla zorbaliga uğruyorum cani isteyince adam yerine koyuyor cani istemeyince hadi kış kış diyor

6 Cevaplar

+2 oy
(1,320 puan) tarafından

Şimdi ele gelin oluyor canım . Canı yansa yine sen üzülürsün. Ablaymışsın bir büyüklük et kabul et kaynanasıyla birlikte yine ezdirme sen kardeşini başkasına boşver sonra onun kafasına kalkarlar bunları bir bir zor zaman da kendi sorununuz sizin aile de kalsın derim ben 

(1,352 puan) tarafından

Eşim bana her zaman diyor ne yaparsan yap boşa yapıyorsun hiçbir zaman kıymetini bilmedi diyor adam haklı ama ben yine de savunmaya geçiyorum. Boşu boşuna bi hafta boyunca eşimle kavgaliydik o kadar üzüldüm ki eşim ben evden çıkarken bana gitmeni istemiyorum dedi niye dedim çünkü kardeşin değer kiymet bilen bi insan değil dedi ben hiç kulak asmadim onun söylediklerine o kadar pişman oldum ki 

(1,320 puan) tarafından

Çok üzücü gerçekten seni anlayabiliyorum ama işte bazen kardeş te olsa olmayınca olmuyor 😓

Bence bunun için eşinle arayı bozma ve kendini de kimseye ezdirme ben bu kadar derin olduğunu bilmiyordum ilk başta yorum yaparken ama şu an düşüncelerim değişti açıkçası . 

(1,352 puan) tarafından

İnsan ailesini seçemiyor maalesef. Benim çok sakin bir yapım var oyle kavga dövüş seven bir insan değilim bi insanin duzelmesi icin sabrederim sabrederim baktım yok olmuyor karsimdakini degistiremiyorum uzaklasiyorum bunda da o sekil oldu bilmiyorum zaman ne gösterir Allah iyi etsin bizimle geçinmedi bari koca tarafıyla geçinsin insallah ne diyim

(1,320 puan) tarafından

Sizi beğenmiyorsa kendi beğendiği istediği şartlar ve standartlarda birini bulmuştur diye düşünüyorum genel de öyle olur 

(1,352 puan) tarafından

Valla gideceği aile de pek bir disiplinli sorun cikarirsa da kendi kaybeder. Tek güvendiği sey nisanlim beni cok seviyo hep arkamda duruyo.Bide söyle bir durum var yarin obur gun oldu da anlasmazlik cikti diyelim yaninda kimseyi birakmadi ki ailesinden biri de onu savunsun isler o dereceye geldi yani

-Reklam-
0 oy
(1,646 puan) tarafından

Kaynanası heralde bilmiyor sizin aranizdaki gerginliği daha önce geldiklerinde de mi anlamadi acaba. Eğer bilmiyor farkında değilse gelsinler hicbisey yokmuş gibi davran bence bilipte arayi yumusatmakta olabilir niyeti sen üstüne düşeni yapta kardeşin illaki seni anlicaktir kardeş bu atsan atilmaz satsan satilmaZ

0 oy
(140 puan) tarafından

Evlenince değişir 

0 oy
(21,629 puan) tarafından

Ben yapmazdım ama sen yap nasılsa evleniyor bundan sonra baba evi olacak ona da eğer karekteri evrilir ise görüşmeye devam edersin ama yok baktın hala aynı sen mesafe koyarsın 

0 oy
(22,030 puan) tarafından

Evett postunu hatırlıyorum kız kardeşin neden bu kadar şımarık ben olsam kabul etmem her defasında bahane bulurm beni kovacak bide utanmadan gelecek vallahi pes

0 oy
(5,315 puan) tarafından

Hatirliyorum postunu. Bende kiz kardesimle konusmuyorum. Mevzu ayni mevzu degil ama ayni mevzu olsaydi gorusmezdim, kabulde etmezdim. Yok ele gitmis rezil olmasinmis. Olsun. Bende eldeyim bende rezil oluyorum onun yuzunden. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 300 göst.
18 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Guven (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 438 göst.
0 oy
5 cevap 402 göst.
0 oy
8 cevap 627 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,591 soru

23,859,741 cevap

320,312 kullanıcı

...