+2 oy
1,423 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

3 senelik boşanma davası bugün bitti davadan 1 saat önce eşim ve ailesi 1 saat boyunca beni ikna etmek istediler barışmak için ama ben güvenmedigim için istemedim avukatım da dedi davayı kesin sen kazanıcan onlar davayı kaybedeceği için öyle söylüyor dedi mahkemede de eşim boşanmak istemiyorum dedi bende boşanmak istiyorum dedim ama davayı kaybettim 75 milyar ona tazminat ödemem gerekiyor benim ispatlı bir şekilde delillerim mesajlarım herşey vardı dilekçede gerçekten çok pişman oldum 3 senedir çektiğim çile çocuğum ailemin çektiği çile yanımıza kâr kaldı ben çalışmıyorum o 40 Bin maaş aldığını belirtmişti çocuğumla bana toplam 5 bin nafaka çıkmış ben çalışmıyorum 1 sene boyunca çocuğumun nafakasından kesilecek ailemde üstüme geliyor o kadar pişman oldum ki napicam bilmiyorum en çokta 4 yaşındaki oğluma üzülüyorum bana dua edermisiniz

35 Cevaplar

+6 oy
(6,206 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama bunda başka birşey var

(50 puan) tarafından

Çocuğumun velayeti bende bana verildi ama tazminat davası o kazandı benim almam gerekiyordu avukat kesin biz alırız diyordu gerekçeli karar 1 ay sonra çıkacak 

(50 puan) tarafından

Öyle bir  hakkım var gerekçeli karar 1 ay sonra çıkacak itiraz etme hakkım var istinafa gideceğiz 

(305 puan) tarafından

Sana ne için tazminat dediler kusurun neymis

(111 puan) tarafından

Ben velayeti babaya verdiler sandım muhtemelen evi terk etmek suç ya ondan tazminata hükmetmiştir darp raporu ya da şikayet yoksa kocan ben şiddet uygulamiyorum evi terk etti demiştir 

(361 puan) tarafından

Evi terk etmekde suç sayilmazki canım mutsuz bir evlilikte buyumektense cocuk çünkü psikolojik olarak mutsuz bir evlilikte etkilenir , evi terk etketmek   suç sayılmaz.

Anca  evi terk edip başka yere gidersen başka adama vs öyle suç görür hakim 

yada darp vs olup şikayetçi olup  ve ispat edemezsen şikayetini  ,karşı tarafı itibarsızlaştırma ve iftira yüzünden suç olur 

onun dışında evliligimiz yürümüyor aileme gittim bosanmak için desen ,hakim niye suç görsün bunu şikayetçi oldukları konuları ya ispat edemediler kocasına  iftiradan ve itibarsızlaştırmadan Tanzimat ödeyecek 

yada sadakatten dolayı olur böyle işlerde  illa kararda bir sebeb vardır

Hakliysa post sahibi , itiraz edip hakkini arasın.

-Reklam-
+4 oy
(14,102 puan) tarafından

Bu tarz durumlarda işin içine suç ikmali girer. Aldatma, büyüye başvurma vs vs. Bunlardan biri mi var hakkınızda suç olarak 

(1,462 puan) tarafından

Tazminat değil bence canım. Davayı kaybetmiş ya karşı tarafın avukatına ödemesi gereken ücret o

(1,884 puan) tarafından

Üst mahkeme yokmu ona git avukatın iyi değilmiş demekki

(50 puan) tarafından

Tazminatı kaybettim onun bana ödemesi gerekirdi onlarda bunu bekliyordu zaten benim ödemem gerekiyormuş 

(50 puan) tarafından

Gideceğiz 

(1,884 puan) tarafından

Kaybeden malesef masrafları ödüyor 

+3 oy
(3,189 puan) tarafından

Bu işin için de başka birşey var kandırmayın kendinizi ve bilmiyorum deyip de işin peşini bırakmaya kalkmayın .. git sesini çıkart ben niye veriyorum 75 bin TL de sorgula veee araştır peşini bırakma enayi değilsin sen yani 

(3,189 puan) tarafından

İşte bunun için savaşman gerekiyor yazık günah sana . Git avukat karşısına nasıl böyle birşey olabilir de hemde senin kanıtlarının olmasına rağmen normal değil 

(3,189 puan) tarafından

Git başka avukat bul durumu anlat mağdur oldum de mesela 

(50 puan) tarafından

İstinafa gideceğiz dedi avukat 

(1,462 puan) tarafından

Davayı kaybettiği için karşı tarafın avukatına veriyor o parayı 

(7,672 puan) tarafından

ama bosanma davasinda kazanma kaybetme oluomu ya hic bilmiom . ben sey bilirim ya bisanirsin ya bosanmanamazsin cekismeli git gel gt gel devam eder dava. karsi taraf bisanmak

istemiyor diye hakim beni bisamadi diye niye karsi tarafin avukatlik masrafininofum. bide bosanmassam sonucta sonsuza kadar evli kalacak degilim ya iki ay sonra bi basvurur daha yaparim bosanmak icin. nebilim allah kimseye yasatmasin ogretmesin ogrenmek zorunda birakmasin da cok sacma

+2 oy
(1,222 puan) tarafından

Ellerinde senin suçlu olduğuna dair bi kanıt olmadan bu karar çıkmaz  suçlu duruma düşecek bi durumun mu vardı

(50 puan) tarafından

Hayır hiç biri asıl o hakaret etti küfür hakaret yalancı şahitlik yaptılar 

(14,102 puan) tarafından

Gerekçeli karar ne canım onu yazsana Bi. 

(1,222 puan) tarafından

İyide canım hakim gerekçeyi hangi kanuna göre karar verdiğini söyleyerek açıklar öyle direk tazminatı erkek kazandı deyip geçmez ki en kötü avukat açıklar neden kaybettiğinizi

(50 puan) tarafından

1 ay sonra gerekçeli karar çıkacak 

(50 puan) tarafından

Gerekçeli karar 1 ay sonra çıkacak 

+1 oy
(5,322 puan) tarafından

Istifnafa gondermediniz mi? Ne diye tazminat cikti mesela? Tazminat demek sizin kusurlu oldugunuz anlamina gelir eger suc yoksa itiraz edeceksiniz.

(50 puan) tarafından

İtiraz edeceğiz zaten 

+1 oy
(3,235 puan) tarafından

Seni neden suçlu buldu hakim gerekçesinde ne gösterdi?

(50 puan) tarafından

+1 oy
(375 puan) tarafından

İstinafa gidin.Kadinlar genellikle haklı bulunuyor aldatma şiddet kadin tarafindan degilse.Cok ilginc.Neden haksiz buldular sizi.Özel değilse paylasirmisnz.

(50 puan) tarafından

+1 oy
(59 puan) tarafından

Canım davayı sen mi açtın eşin mi , davayı kaybettim derken boşanma gerçekleşti mi cocuk sende mu kalıyor kaybetmekten kastın ne acaba 

(482 puan) tarafından

Aradığım soru inşallah cevap yazar

(50 puan) tarafından

Davayı eşim Açtı bende karşı dava açtım çocuğun velayetini aldım ama nafaka düşük tazminatı da kaybettim benim almam gerekirken o kazandı 

0 oy
(596 puan) tarafından

Çalişma imkanın var mı. Ver parayı başın gözün sadakası olsun

(50 puan) tarafından

Yok hiç çalışmadım oğlum da küçük kimse bakamaz hâkim nasıl böyle Bir karar verdi aklım almıyor karşı taraf avukatı bile şaşırdı onlar kesin kaybedeceğini benim kazanacağımı düşünüyorlardı ben şimdi napicam oğluma bakıp üzülüyorum 

0 oy
(5,467 puan) tarafından

Neden kaybettin para cezası neden kesildi anlamadım neyin ücreti bu 75 bin TL yazık günah

(50 puan) tarafından

Bilmiyorum ki karşı tarafta kesin benim kazanacağımı düşünüyorlardı mahkemeden önce barışmak için ikna etmek için baya uğraştılar karar açıklandıktan sonra zafer işareti yapıp sevindi gitti 45 milyar ona tazminat ödüycem 30 milyarda onun avukatına böyle birşey nasıl olur aklım almıyor 

(5,467 puan) tarafından

Anladım canım çekişmeli olunca da böyle oluyor hem dava uzuyor hemde bütün masraf kaybedene kalıyor sen haklıyken nasıl böyle olmuş anlamadım avukatın ne diyor karşı tarafın avukatı bile senin kazanacağını düşürken böyle olması garip değilmi seni bu avukat satmış olmasın

(50 puan) tarafından

Bilmiyorum ki istinafa gideceğiz itirazda bulunacağız dedi 

0 oy
(167 puan) tarafından

Neden sen ödedin söylermisin

(50 puan) tarafından

Ödemem gerekiyor davayı kesin benim kazanacağımı söyledi avukat ama onlar kazandı böyle birşey nasıl olur aklım almıyor 

0 oy
(1,264 puan) tarafından

Neden eşine 75 milyar tazminat ödicen okurken bile sinirlendm bu dünyada neden hep kadınlar mağdur olmaya. Mahkum yaa

(50 puan) tarafından

Gerçekten hâlâ kendime gelemedim böyle birşey nasıl olur aklım almıyor tazminat davası o kazandı 

0 oy
(9,708 puan) tarafından

Evlenmek basit de boşanmak çok zor türkiyede evlenirken 10 kere düsünmek lazim

(50 puan) tarafından

Gerçekten şok oldum onlar davayı kaybetmekten korktuğu için sürekli barışmak istediler ben kabul etmedim karar açıklandıktan sonra zafer işareti yapıp sevindi gitti oğluma üzülüyorum ben napicam şimdi 

(9,708 puan) tarafından

Bi ışe gir sonra itraz et bu duruma yeniden başvur var bişey bunda neden dolayı boşanıyon eşinden 

0 oy
(38 puan) tarafından

Hakime para yedirmiştir canım çok var böyle hakimler

(50 puan) tarafından

Bu işin içinde birşey var ama ne var bilmiyorum 

0 oy
(16,538 puan) tarafından

İtiraz etsin avukatın tazminata ve nafakanin az olmasina. 

(50 puan) tarafından

İstinafa yüksek mahkemeye vericek ama reddolursa faizli Bir şekilde ona ödemem gerekiyormuş istinafa gidilecek 

0 oy
(559 puan) tarafından

İtiraz falan edebilirmisin karara avukata iyice danış kolaymı öyle tekrar dene 

(50 puan) tarafından

İstinafa verilecek 

0 oy
(11,051 puan) tarafından

Nasıl delile msja rağmen sen kaybettin bu nasıl olur reddet kabul etme. Allah o hakimede vicdan versin 

0 oy
(1,298 puan) tarafından

Canım zaten avukatın kaybedersen 75 milyarı senin ödeyeceğini, hem karşı avukat parasını dosyya masrafını hepsini senin ödeyeçğini söylemiş olması gerekiyordu..

Herneyse üzüldüm pislik hakim vicdansız ispatlı olmasına rağmen nasıl bu karar verilir, itiraz edilir ama yine de kaybedersen bu sefer yine faizli ödemin gerekecek dosya masrafı için..

Senin çalışman gerekir ekstra 5binden farklı bir yerden ücret gelmesi gerekiyor,, 4 yaşla evlere temizlikçi veli merdiven temizliği olabilir, veya oğlunu kreşe versen, aileden bakabilecek kimse yoksa, direk markete gir çalış,

Üzüldüm 40 haftalık hamileyim senin için dua ederim. Rabbim inşallah misliyle o adamdan çıkartsın

Ve davayı sen kazanırsın inşallah rabbim daha iyi bir kapı açsın inşallah 

(50 puan) tarafından

Avukat bana kesin biz kazanacağız dedi kesin gözüyle bakıyordu onlarda kaybedeceğinden emindi barışmak için beni ikna etmeye çalışıyordu bende kabul etmedim ama çok pişman oldum oğluma üzülüyorum 

0 oy
(4,281 puan) tarafından

Boşanma sebebi neydi peki . tazminat davası ayrı açılıyor bildiğim kadarıyla ne için sana tazminat açtılar. Ve çalışmayan birine tazminat nasıl isterler 

Öğrendiğime göre kadının üzerinde mal varlığı yoksa ve çalışmıyorsa tazminat verdirmiyo hakim. 

(50 puan) tarafından

Yıpranmış adam ondan dolayı 

0 oy
(959 puan) tarafından

Keşke avukatını değişseymişsin zamanında önceki postunu okumuştum hatta avukatını değiş diyen olmuştu 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 2,954 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 596 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Semaaa123 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,697 göst.