+2 oy
1,418 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

3 senelik boşanma davası bugün bitti davadan 1 saat önce eşim ve ailesi 1 saat boyunca beni ikna etmek istediler barışmak için ama ben güvenmedigim için istemedim avukatım da dedi davayı kesin sen kazanıcan onlar davayı kaybedeceği için öyle söylüyor dedi mahkemede de eşim boşanmak istemiyorum dedi bende boşanmak istiyorum dedim ama davayı kaybettim 75 milyar ona tazminat ödemem gerekiyor benim ispatlı bir şekilde delillerim mesajlarım herşey vardı dilekçede gerçekten çok pişman oldum 3 senedir çektiğim çile çocuğum ailemin çektiği çile yanımıza kâr kaldı ben çalışmıyorum o 40 Bin maaş aldığını belirtmişti çocuğumla bana toplam 5 bin nafaka çıkmış ben çalışmıyorum 1 sene boyunca çocuğumun nafakasından kesilecek ailemde üstüme geliyor o kadar pişman oldum ki napicam bilmiyorum en çokta 4 yaşındaki oğluma üzülüyorum bana dua edermisiniz

35 Cevaplar

0 oy
(92 puan) tarafından

Avukatına konuş mahkemeyi üst mahkemeye taşıyın sen calismiyorsun böyle bir karar saçma salaklık edip hemen ödeme dilekçe yaz 

(50 puan) tarafından

Avukat istinafa gideceğiz dedi 

(92 puan) tarafından

Bencede yanj

-Reklam-
0 oy
(6,710 puan) tarafından

Benim bildiğim erkeğin vermesi gerekiyor tazminat parasını cnm sen ne diye veriyorsun ki  boşanmış eşinin geliri yokmu onun sana cocuk  nafakası vermesi gerekmiyor mu

(4,167 puan) tarafından

Davayı açan kaybederse tazminatı o ödüyor ben bu şekilde biliyorum 

0 oy
(758 puan) tarafından

3sene önce sırf urfadan İst babam yoğun bakımda onu görmek için geldim diye seni bosuycam beni dinlemiyosun dedi boşa lan dedim dilekçeyi doldurduk güya anlaşmalı diye bı ay sonra gün geldi hakim cocuklarda gelicek dendi neyse gittik esim agladi coxuklarda ağladı bizim burda ne isimiz var diye bende gectim kenara bekledim sıra geldi girdik dilekçeyi yazarken anlaştık boşanacaz diye davalı davaci önemsemedim neyse eşim dedi ben boşanmak istemiyorum bende dedim istiyorum bitsin artık davalı eşimi yazdım diye hakim dedi siz evinize gidin istersen çekişmeli dava acarşin .ama esimin birakmiycani biliyodum ama dedim akillansin şuan babam öldü yok eşimde iyi yanı ama benim içimde hicbi sevgi kalmadı çocuklarımı düşündüm hep biz anlaşamıyoruz diye gunahimizi onlara yüklemek istemedim yani ben yokum çocuklarım var🥺yoksa kadinada koca çok adamada kadın çok uzun oldu 

(2,589 puan) tarafından

Evli misin şu an 

(758 puan) tarafından

Evet evliyim 

(2,589 puan) tarafından

Allah kolaylık versin.

(758 puan) tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(2,589 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun keşke anlaşmalı bosananilseydin.

Benimde nafaka oğluma verdiği bu sene üç bin onuda bazen veriyor bazen veremiyor.

Allaha havale ettim daha istemicem

0 oy
(21,936 puan) tarafından

Nasıl yaa neden tazminat ödeyeceksin çok saçma ?

0 oy
(21,557 puan) tarafından

Hangi gerekçe ile tazminat ? 

0 oy
(1,141 puan) tarafından

7 gu içinde itiraz et cnm. Nereye itiraz edeceğin karar kağıdının arasında yazar

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Karara itiraz hakkın yok mu

0 oy
(293 puan) tarafından

Bosanma davasıyla tazmınatjn ne alakası var onu anlamadım

0 oy
(730 puan) tarafından

Sen ne anlattın, biz ne anlamalıyız? ? 

0 oy
(200 puan) tarafından

Bence bi b*kluk var o davada  itiraz falan etseydin canım  hakim kafayı yemiş olabilir çalışmayan birine tazminat nafaka falan bi tuhaflık var Allah yardımcın olsun inşallah

(50 puan) tarafından

İtiraz edeceğiz zaten istinafa yüksek mahkemeye vericek avukat 

0 oy
(6,941 puan) tarafından

Niye kaldırdın öbür postu 

(50 puan) tarafından

Çünkü insanlar benim yüz kızartıcı bir suçum olduğunu düşünüyor bir insana iftira atmak bu kadar kolay değil Kimin başına ne geleceğini Allah' bilir herkes söyledikleriyle imtihan olabilir 

(6,941 puan) tarafından

Herkese istediği cvp vereceksin böyle yaparak koz versiyon haklı cikariyon

0 oy
(2,099 puan) tarafından

Davayı onlar açtığı için mahkeme onların lehine olmuş 

(2,099 puan) tarafından

Onlar açtığı ve boşanma gerçekleşince onlar kazanmış oluyor usulen. O yüzden karşı tarafın avukatı senden de ödeme alıyor. İstinafa çok umut bağlamayin genel de aynısıni onayliyorlar

(50 puan) tarafından

Onlar açmış olabilir ama benden karşı dava açtım ve delillerimde yeterliydi istinaftan ne çıkar bilmiyorum ama gideceğiz sonuç ne olursa olsun 

0 oy
(47 puan) tarafından

istinaf dosyası çok uzun süren bir süreç allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle.

(50 puan) tarafından

Allah razı olsun canım amin 

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Sana sadece avukatını değiştirmeni söyleyebilirim. Avukatını satın almış olabilirler. Aynı durum hakim içinde geçerli rüşvet verilmiiş olabilir. Ama istinafa giderse kararın bozulacagını düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.  Allah yardımcınız olsun 

(50 puan) tarafından

Amin inşallah canım istinaftan iyi bir sonuç alırım çünkü gerçekten tazminatı gerektirecek bir durum yok benim tazminat alma hakkım var di nasıl böyle bir şey olur anlamıyorum karşı taraf avukatı bile şaşırdı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 2,951 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 595 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Semaaa123 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,695 göst.