+4 oy
957 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızlar 4 yaşında bir oğlum var yaklaşık bir senedir değişik hareketleri var kaynanamın dizine çıkıp kendini sürtüyor affedersiniz ve orası büyüyor aynı şekilde birkaç defa bunu eltime yaptı eltim diyor ki bizim eve geliyor sen uzan ben senin üstüne çıkacağım diyor ve mutfağa gidince sandalyeye binip arkama sarılıyor diyor artık çok fazla benim zoruma gitti resmen oğluma s**** diyorlar ben ve babası o kadar dikkat ediyoruz ki affedersiniz yemin ederim hiçbir şekilde yanımda yan yana gelmiyoruz yani bizden görüp yaptığı bir şey değil bu durum normal mi bilmiyorum ama çok fazla canımı sıkmaya başladı

26 Cevaplar

0 oy
(22,040 puan) tarafından

Bi yerden görmüş ama onlarında izin vermesi canımı sıktı manyakmı bunlar ya bide anlatıyor 

-Reklam-
0 oy
(4,670 puan) tarafından

Canım bunun ne sizden gormesinle nede TV den gormesinle alakası var benim kızımda yapıyor bunu ben ebe ye danıştım doktora götürdüm herkes bu gayet normal kendini keşfetme yaşında ve kendini bir yere yanlışlıkla surtmus ama senin anladığın anlamda yapmıyor aslında onu kesfetmeye çalışıyor doktorun bize önerdiği şey dediki görünce başka yöne çekin ama başkalarının yanında hiç yapılmayacağını da anlatın yavaş yavaş bıraktı kızım 

0 oy
(649 puan) tarafından

Ekrana maruz kalması. Abur cubur fazla tüketmesi bunları tetikler. İzlenilen ve yenip içilen şeylere dikkat edin.

0 oy
(191 puan) tarafından

Canım gördü diycem ama olmadı diyorsun. Bence telefondan gördü çünkü benim oğlum da 5 yaşın da dizi de falan film izlerken öpüşüyolar falan görüyor topluyor hemen anne dudağı öptü diyor bana da aynısı yapmak istiyor kızıyorum ondan olmaz terbiyesiz falan diyorum yani engel olamıyoruz telefona bakıyor yutup da da  görüyorlar tik tok falan çıkıyor yani çocukların beyinlerini ahlakları bozdular hep ya

0 oy
(29,810 puan) tarafından

Anne olarak sen daha iyi takip edebilirsin ve çocuğunu sen daha iyi tanırsın nerden ne şekil bu bilgileri öğrenmiş

0 oy
(75 puan) tarafından

Benim oğlumda 3 yaşındayken elini götürüyordu kesfediyordu doktora götürdü bu çok normal dedi zamanla birakicak zaten bunları dedi ama gördüğünüz zaman devam etmesin kafasını dağıtın dedi bizde öyle yaptık ben gördüğümde napiyon gene annem diyodum gülüyordu yavrum bilmiyorki sadece merak ediyordu şimdi 4 yaşında biyle hareketleri kalmadı 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 85 göst.
+3 oy
20 cevap 518 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
7 cevap 260 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,744 soru