Az önce mesaj geldi sizlere de yakında gelmeye başlar olumlu sonuclananların hesaplarına paraları yatar. Benimki olumsuz sonuçlandı belki 400 tl yi yatırırlar diye başvurmuştum ben 2024 doğumlu. Gidip başvuru yapamamıştım sosyal yardımlaşmaya
Bu yıl doğum yapanlar yarallaniyo cnm bende 2023de doğurdum
Biliyorum bu yıl doğum yapanlar faydalanıyor ben belki 400 tl içinde başvuru kabul ederler dedim. Yine giderek başvurmak gerekiyormuş. Aslında onu da online a çevirebilirlerdi.
Kimlik cikarilinca ordan basvuruluyo cnm
Alla allah çıkardık kimliği ama hiç demediler öyle birşey. Neyse yapacak birşey yok artık
144arasa cnm sana bilgi verir net
Teşekkürler
Sonuca nerden bakıyorsunuz bende başvuru sayfası bile açılmıyor. Taleplerim kısmı da acılmıyor
Yoğunluk olmuştur ondan açılmıyordur
1 haftadır böyle bence sitede sorun var
Bu yıl doğum yapmıştım yinede olumsuz sonuçlanmış hani sözde hiç bir şarta bakmaksızın herkese verilecekti.
Aaa sizinki neden öyle oldu acaba başvuru yaptığınız yere girip bir bakın bakalım açıklama yazıyor
Bilmiyorum bende anlamadım kii. Başvuruyu e devlet üzerinden yapmıştık. Acaba eşim memur diye mi olumsuz sonuçlanmış. Ama her hangi bir şarta bakılmaksızın verilecekti bende anlamadım kısacası.
Bi yanlışlık olmasın herkese verilecekti.twk koşul
Bebeğin sağ doğması
Türk vatandaşı olman Türkiyede ikamet etmiş olman
144 arayıp bilgi alabilirisn
Bendede doğum yardim taleplerim kısmında bı göz gibi bı sık koymuşlar ona tıkladım bı belge açıldı onaylanıp onaylanmadigi yazmıyor
Başvuranın ya hep unutuyorum
1,472,351 soru
24,110,007 cevap
332,925 kullanıcı