0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Az önce başvurularıma bakıyordum. Beb yanlışlık olmasın diye ilk başvuruda 3 kiziminda bilgilerini girdim ikinci basvuruma da sadece 2025 de dünyaya gelen kızımın bilgilerini girdim. 3 kızımın bilgilerinin olduğu basvuruma cevap gelmiş Red olmuş ama sadece 2025 de dünyaya gelen kızımın başvurusunda devam ediyor yazıyor ve açıklamada bu ayin 9 undan önce başvuru yapma durumunda doğum ayından itibaren olan diğer paralarımızı da alabildiğim yazıyor. Merak eden arkadaşlarımı bilgilendirmek istedim 

image

2 Cevaplar

0 oy
(2,288 puan) tarafından

Kızlarının doğum yılları nedir ? 

(2,288 puan) tarafından

2020 olan hangi ay canım 

(136 puan) tarafından

Mayıs ayında dünyaya geldi canim 28 mayıs 

(2,288 puan) tarafından

İlk başvurunun red olmasının sebebi kızın 5 yaşını dolduracağı için kabul olmuyor canım . Ortanca kızın 5 yaşını doldurana kadar aylık 1.500 TL maaş alma hakkın var 

(136 puan) tarafından

Sizler bir dönüş alabildiniz mi peki 

(791 puan) tarafından

Sevgili Dp ben 2025 de doğan için sosyal hizmetlere gittim başvuru yaptılar devam ediyor yazıyor 3 çocuğum var yorumunuzu okudum da acaba ortanca çocuğum için tekrar başvuru mu yapmam lazım 2021 Şubat doğumlu yardım eder misiniz 

-Reklam-
0 oy
(1,411 puan) tarafından

Ne için başvuru yapıyoruz anlamadım ben, benim oğlumda 2020 Ağustos ayında doğdu 

(136 puan) tarafından

Yok ben 2025de dünyaya gelen kızım faydalanabiliyor bu yardımdan onun için başvurmuştum. 3. Çocuğum olduğu içinde her ay 5 yaşına girene kadar 5 bin TL ödeme alacağım nasip olurda onaylanirsa eğer. Bugüne kadar Bi sonuç yoktu da bugün baktım cevap yazmislardi başvuruma.  Girip bakan cevap bekleyen varsa diye buraya da yazmak istedim. Ne kadar olursa olsun o paranın da yolunu gözleyen insan var biri de benim acikcasi o yuzden bi an mutlu oldum sonucta cevap geldi diye bilgilendirmek için de burayla paylaştım soru başlığı otomatik olduğu için bisey de yazamadım 

(1,411 puan) tarafından

Anladım canm soru başlığını duzenleyebiliyosun sonradan, inşallah yardım parasını alabilirsin 

(136 puan) tarafından

İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 352 göst.
+2 oy
5 cevap 250 göst.