+6 oy
1,733 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Sevgilimin ailesiyle benim ailem arasında sorun var ve bir türlü çözülmüyor. Sevgilim beni ailesinin yanına Vana el öptürmeye götürmek istiyor. Ben gitmek istiyorum çünki sorunları benle alakalı değil ama gitsemde ailemi çiğnemiş olucam. Ev arkadaşım sen git birşey olsa ben hallederim diyor ama yinede ailemin rızası yok diye vicdanım rahat değil sevgilim senin ailenden farklı olarak benim ailem seni hemen kabul eder kızları olarak görür diyor ama yinede içime öküz oturuyor

48 Cevaplar

+1 oy
(163,281 puan) tarafından

kiz safmisin sen büyumu yaptilar sana tutturrun sevgilimde sevgilim tam dayakliksin

(11,852 puan) tarafından

Ahahaha ayy sevda güldürdun. Burda herkes evli barklı çocuklu tecrübe sahibi insanlar. Hem sormuş hem yorum yapanlara karşı gelecek cevaplar veriyor. Şey geçiyot heralde bizle 🤣🤣

(163,281 puan) tarafından

cattik gene bee🤣🤣🤣

-Reklam-
0 oy
(7,356 puan) tarafından

Birincisi kimse seni kızı gibi görmez onu geçelim. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yarın bir gün bunu senin başına kakarlar zaten sen kendin geldin buraya kadar diye.

İkincisi ailenin rızası olmayan ilişkiden uzak dur sana hiçbir faydası olmaz pişman olursun çünkü anne babalar hisseder çocuklarının asla kötülüğünü istemezler.

Üçüncüsü o sevgilinde akıl olsa zaten böyle bişey istemez senden. Belli ki niyeti farklı seni oraya götürünce. Gerçekten seven biri seni ailene karşı mahcup edecek şeyler düşünmez. Herşeyin bir yolu yordamı var. Söz yok Nişan yok ne demeye el öpmeye götürecekmiş seni 

0 oy
(756 puan) tarafından

Tek şey söylemek istiyorum gitme...

0 oy
(89 puan) tarafından

Sakın yapma tek başına böyle kararlar verip gidersen basit görünürsün ailesi tarafından da ilerde eşin olursa onun tarafından da . Zaten Vanlı lar bilmiyorlar mı aileden izinsiz kendi kızları yapsa namus davası derler. İlerde koşa koşa geldin derler. Yapma güzelim yapmaaa sakinnnn

0 oy
(5,646 puan) tarafından

Once o gelsin senin aileni ikna etsin guven versinde sonra sen cabalarsin. Simdiden kendi ailesini onde tutan yarin bigun ailenle gorusme de der. Kanma suslu laflarina.

0 oy
tarafından

O gidişin dönüşü olmaz. Atar seni odaya ne kızlığın kalır ne namusun. Ailesinde şahit tutar. Bı daha nah bulursun anayı babayı. Kafayimi yedin manyak. Arkadaş aklına uyma. Ailene değer vermemiski sana değer versin. Geç o ayakları. O eve gidecen sonrası. Annen babanın halini dusunuyonmu. Üniversite okuyorsun ne güzel. Otur babanın annenin ayaklarını öp. Babam beni üni kazandım diye attı sokağa. Mahkemelik oldum babamla. Sen ailenin kıymetinin farkında değilsin. Hem ne bu acele. Bekle 30 a kadar yolun var. Sev sevme demiyoruz. Ama ailenin kapısından bı kere çıkarsın. Kötüye yorma burayı. Ben ol iyiliğine diyoruz.

(27 puan) tarafından

Ya o ne biçim laflar ya insan düşündüğünde midesi bulanıyor 

tarafından

Kız valla bende böyle düşünmüyordum ama yaşayıp görüyorum ki herkes böyle düşünüyor. Boşver sevgilin gelsin önce. Kız evi naz evi. Senin acelen ne. De bı gel  önce ailemi ikna et. Valla erkeklere güven yok baban bile olsa. Seninle başbaşa kalınca sana neler yapar aklın almaz. Karşıda koyamazsin. Aha millet yazmış doğuda oğlana değer veriliyormuş. Ailesinin rızası olmadan giden kızı namussuz goruyolarmis. Aha sende okudun bende. Benden tavsiye o arkadaşından da uzak dur. 

0 oy
(9,850 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu konuda bişey diyemem ben eşimin ailesiyle tanıstım babam ve akrablar karşiydı oda benim annemle buluşmuştu  yani sevdiğim icin doğru yanliş düşünemiyo yapiyo bizim şoyle bi  durumuz vardı evlerimiz şehirlerimiz çok yakındı gitmek dediğim o şekil başka bi şehre gidicen gitme ailesi bulunduğun şeyhre gelsinler ortak bir yerde buluşun

0 oy
(2,111 puan) tarafından

Şunu unutma hiç bir zaman kocaların ailesi gelinlerini kızı gibi görmez. Eğer aileni çiğnersen, kocanın ailesi tarafından çok ezilirsin zamanla. Ve sevgilin bana hiç masum gelmedi. El opturme ayağı g*t ayağı bence. Bu kişileri ailene tercih etme derim.

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 605 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 289 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_4053919 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,586 soru

24,018,672 cevap

328,114 kullanıcı

...