+6 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaaabaaa bir zamanlar 23+3 dogup 157 gun kuvezde kalan ve sizlerin dualariyla büyüyen bir bebek ve o dualara muhtaç bir anne vardı.

Merak edip ozelden ulasanlarınız oldu. Belki hala hatirlayıp merak edenler varsa diye son durum bilgisi gecmek istedim. Eeee cok dualar ettiniz adaklar adayanlarinız bile oldu bize desteklerinizi aslaaaaa unutamam. 

Şu anda 21 bucuk aylik ama bizim minik karnimda degil kuvezde büyüdüğünden duzeltilmis yaşı esas alınıyor o da haftaya 18 aylik olacak. 12 ayina 1 hafta kala ilk adimlari gelmisti. 15 aylikken yürümeye basladı ama cok düşüyordu. Simdilerde biraz daha iyi cok şükür eskisi kadar düşmüyor ama koşar adım yürüdüğünden yine düşmelere devam ediyor (acelesi var ya bir yerlere yetisecek) 

Ben mutfaktayken gelip bacagima sariliyor ve ortaligi birbirine katıyor bu bazilarınızın bana ettigi en guzel bedduaydı benimse dualarım. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yasatsin. Kelime olarak anne baba mama anneanne dede ağaç çiçe (çiçek) cızzz (arı sesi) ssss (yılan) gımgım (tilki) uh ah (maymun) han hann, hadi, at, attııı, cısss, meee, mööö, dıgıdık, gıdı gıdı gıdıııı, hammm, ta ta ta (yumurta, domates, patates hepsini aynı söylüyor ama sorunca hangisi hangisi biliyor) bunları söylüyor daha önce söyleyip biraktiklari da var adın ne, kedi, ördek, saat, oyuncak, gel. Aslinda dil gelisiminde biraz gerideydik 10 aylikken özel egitime de basladik o sayede bu hale geldi cok şükür. Fizyoterapiyi hic birakmadik hala devam ediyoruz sadece bir ara salgin doneminde risk almamak icin ara verdik o kadar. Ekim ayinda bir hastane yatisimiz olmustu nezle bronşiolite cevirmisti. Onun dışında kan degerleri uzunca suredir yuksek oldugundan losemiden şüphe edildi onun icin kemik iligi örneği verdik o zaman hastane yatisimiz oldu. Şükür sonuclarimiz temiz çıktı. Gözünden lazer olacaktı kac kez direkten döndük simdilik gerek kalmadı. 4 yaşında tekrar bakilacak. O zamana kadar tamamen duzelir diye düşünülüyor insallah. Rabbim kimseyi evladiyla ve o tür korkularla sınamasın. Veee sünnet olduuu :)

Kontrollerimizin araligi da uzadi şükürler olsun. Vefa borcumuz olarak anlatma zorunlulugu hissettim öyle diyordunuz bircogunuz çünkü. ❤️ Benden ve Çınar Egeden kucak dolusu sevgiler

Takip etmek isteyenler için oznursonersahin instagram hesabımız gelenler mesaj olarak buradan oldugunu söylerse mutlu olurum :)

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Allah'ımm sen nelere kadirsin 🥺🥺 Rabbim'e hamd olsun gözlerim dolu dolu okudum , postunuzu ilk defa okuyorum . Allah'ım sizlere evlat acısı yaşatmasın inşallah ❤️ Rabb'im kaza bela vermesin inşallah ❤️ sağlıkla büyüt evladını canım 

(300 puan) tarafından

:) Hamdolsun amin inşallah hicbir anneye yaşatmasın hepimiz sağlıkla büyütelim hayırlı evlatlar olarak yetiştirelim inşallah ❤️ güzel kalbinizden öpüyorum 

-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından

Postunuzu gördüğüme çok sevindim. Maşallah minik savaşçınıza. Allah sağlıklı ve güzel ömürler nasip etsin. 🌸

(300 puan) tarafından

Teşekkür ederiz :)

0 oy
(569 puan) tarafından

Bunları yaşadığınız dönemde bu uygulamayı kullanmıyodum, bu yazıyı okuyana kadar da yaşadıklarından bihaberdim. Okurken başta duygulandım, sonra mutlu oldum. Rabbim yürüdüğünüz yolu kolaylaştırsın, önünüze ömrünüze nice güzellikler katsın umarım ❤️

(300 puan) tarafından

Yaaa çok teşekkür ederim :) ❤️ Rabbim güzel dileklerinizi misliyle size de yasatsin inşallah 

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Sizi tanıyamadım ama şöyle adlandıra bilirim , güçlü savaşçı Çınar Ege'nin annesi sizin bu Zorlu serüveniniz diğer annelere güç inanç motivasyon oluyor maşallah sübhanallah ne güzel, sizi canı gönülden tebrik ediyorum rabb'im küçük savaşçınizi size sizi de ona bağışlasın ailecek güçlü insanlarsiniz helal olsun size ❤️☺️❤️

(300 puan) tarafından

Ayyy çok teşekkürler hepimizin içinde muhteşem bir güç yatıyor :) ❤️

(3,879 puan) tarafından

❤️❤️❤️❤️☺️

0 oy
(172 puan) tarafından

Müjden baş üstüne güzel anne Allah seni evladından güldürsün dilerim çok daha güzel haberler müjdeler verirsin bize 🤲 Allah gözü doktorlarda güzel bir haber bekleyen bütün annelere bu mutluluğu yaşatsın Rabbim evlatla sınamasın 🤲💐

(300 puan) tarafından
+1

Aminnnnn ;) :* ❤️

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Hatirlama miyim cok dua etmistim pglumun adasi guclu demistik dedigimiz gibi de oldu cok sukur iyi gunlerimi goresim cnm

(300 puan) tarafından

Amin canımmmm siz de benim dualarimdasınız aklima geldikce Allahim o zor gunlerimde dualariyla destekleriyle yanimda olan bütün annelerin evlatlarini onlara bagisla guzel mutlu gunler goster iyilerle karsilastir sıkıntı darlik gosterme her ne hayirli duaları varsa kabul eyle diyorum ben de :)

0 oy
(23,005 puan) tarafından

Maşallah barekallah sübhanallah minnoşa 🥰 Allah'ım sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah ☺️ bu güzel haberi okuyunca mutlu oldum 

(300 puan) tarafından

Seni hatirliyorummmmm :) :* Teşekkür ederim canımmm

(23,005 puan) tarafından

Ben de seni çok iyi hatırlıyorum 🥰 Benim kızım da 22 aylık oldu . Çok yakın doğdular çınar ege ile 

(300 puan) tarafından

Sizde durumlar nasıl gidiyor :D

(23,005 puan) tarafından

Şükür ya sağlığı yerinde Allah'a şükür senin yaşadıklarını okuuunca insan bişey demeye utanıyor. 😅 Ya benim kızım da boy kilo olarak yaşıtlarının çok gerisinde. Aşırı iştahsızlık vardı. Şükür bugunlerde bi parca iyi gibi. Onunla uğraşıyordum ben de. Onun dışında bir sorun yok Allah'a şükür 

(23,005 puan) tarafından

Milyon kere şükür yazmışım 🤣

(300 puan) tarafından

Estagfirullah canım her bebek özeldir değerlidir yaşadığı sıkıntılar da öyle. Kilo boy ne kadar

(23,005 puan) tarafından

Kilo geçen ay 9300 oldu zar zor boy da 81 cm 

(300 puan) tarafından

Aaa evet Çınarla yakın gibi boy kilo

Bizim de çok yavas ilerliyor kilosu raporlu mama da kullandık 6 ay sonra 1 buvuk ay kadar önce ara verdirdi doktor 2 ay kullanmayinca nasil olacak bakalim ona gore karar verelim dedi ama raporlu mamanin bizde hicbir etkisi olmadı bence. Mesela bir ara 7 kiloda takildi sonra 7 bucukta takıldı birkac ay sonra 8 oldu geri verdi oldu verdi oldu verdi 8 bucuk oldu yine aynı sekilde dünkü tartısında 8670 geldi insallah vermezse. Boy da ölçtürmüyor da uyurken ölçebildigim kadariyla 79 du. Doktorlar kendi hızında gelismesini daha cok önemsiyor prematüre oldugu icin birden kilo alirsa damarlar vücuduna yetisemeyip ince kaliyormus ilerde kalp damar hastaliklari potansiyeli yuksek olur öyleolursa dedi. Bir de ergenliğe kadar anne gibi olur ergenlikten sonra babaya benzer sen de iri yarı degilsin dedi :D

(23,005 puan) tarafından

Maşallah sizin ayına göre bizden çok iyi. Premature olduğu halde bizimkiyle aynı nerdeyse.  Bizimki mamaları da sevmedi. Bize de raporlu mama verdi doktorlar. Farklı farklı denedik. İçmiyor. Ne yapayım artık olduğu kadar. 

Allah'ım korusun minnoslari. ♥️

(300 puan) tarafından

Gece uykusunda iciriyordum ben raporluları. Bir arkadas da pekmezle veriyor. Aslında cogu bebek anlamıyor bile artik biraz daha nötr yapiyorlarmis tatlarini. Bizimki ek gida tariflerini sevmiyordu karışımları filan. Bu ara tahine dovulmus ceviz katip veriyorum. Yogurt tahin ceviz muz karışım yapip veriyorum ağırlıklı olarak avokado zeytin peynir yumurta tavuk bunlarla besleniyor. Biraz toparlamaya başladı. Gece beslenmesi yenidogan gibiydi 3 4 saatte bir besliyordum 3 hafta once 1 e düşürdüm gun icindeki istahi daha iyi oldu. Bir de yemek yemek saatinde ve mutfakta yenir diye dışına çıkmıyordum. Simdi yemegi hazir olana kadar ya da önce onu beslediysem ve evin icinde geziyorsa eline patates ekmek salatalik veriyorum gezinerek yemeyi de cok seviyor :D ❤️

(23,005 puan) tarafından

Maşallah. İnşallah kolayca büyürler inşallah ♥️ ben yesin de nasıl yetse yesin modundayim. 

0 oy
tarafından

Yaa maşallah kuzuma hatırlamaz olur muyum daha bir kaç gün önce aklıma gelmişti inanki ama nickini hatırlayamadım diye bakamadım da nasıl mutlu oldum sizin adiniza Rabbım size bağışlasın canım 🤲💜

(300 puan) tarafından

Aminnn teşekkür ederiz :D tahmin ediyordum arayıp bulamayanlar oldugunu teyzosu seni de hatirladim ❤️

0 oy
(3,321 puan) tarafından

Çok şükür o kadar sevindim ki sanki kendi canımdan kanımdan olan birinden bahsediyorsun. Çok rahatsızım inan tebessümle heyecanlanarak okudum postunu❤️ Özelden yazacam. İnstagram dan takip edecem. Onu görmeyi çok istiyorum. İnşAllah resim vardır 🤗

(300 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederiz canım gecmis olsun :) ❤️

(3,321 puan) tarafından

Sağol cnm ❤️

0 oy
(4,295 puan) tarafından

Rabb'im mucizesini ne kadar da güzel göstermis okurken çok duygulandım çok çokta mutlu oldum Rabbim sizlere hayırlı evlat eylesin ❤️

(300 puan) tarafından

;) cok teşekkür ederim cümlemizinkini inşallah ❤️

0 oy
(1,826 puan) tarafından

Daha önce ki postlarini görmedim ama maşaAllah demeden geçmek istemedim çektiğiniz bütün acıları unutursunuz insaAllah 

(300 puan) tarafından

Ne kadar incesniz cok teşekkür ediyorum aminnnnn inşallah Rabbim sizin de her ne dileginiz varsa kabul buyursun hayirlisiyla hep güzelliklere çıksın yollariniz

(1,826 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim 

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Ayy canım benim cokk cook sevindim sürekli takip ediyordum minik savaşci tam savaşçı çıktı masaAllah barekAllah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin benim yerimede bol bol öp ❤️❤️❤️

(300 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım hatırlıyorum seni de aminnn cümlemizin yavrularına 

Öperim öpmem mi öpücük manyağı ediyorum sabahtan aksama :D ❤️

İlgili sorular

+3 oy
23 cevap 1,361 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 595 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
0 oy