Merhaaabaaa bir zamanlar 23+3 dogup 157 gun kuvezde kalan ve sizlerin dualariyla büyüyen bir bebek ve o dualara muhtaç bir anne vardı.
Merak edip ozelden ulasanlarınız oldu. Belki hala hatirlayıp merak edenler varsa diye son durum bilgisi gecmek istedim. Eeee cok dualar ettiniz adaklar adayanlarinız bile oldu bize desteklerinizi aslaaaaa unutamam.
Şu anda 21 bucuk aylik ama bizim minik karnimda degil kuvezde büyüdüğünden duzeltilmis yaşı esas alınıyor o da haftaya 18 aylik olacak. 12 ayina 1 hafta kala ilk adimlari gelmisti. 15 aylikken yürümeye basladı ama cok düşüyordu. Simdilerde biraz daha iyi cok şükür eskisi kadar düşmüyor ama koşar adım yürüdüğünden yine düşmelere devam ediyor (acelesi var ya bir yerlere yetisecek)
Ben mutfaktayken gelip bacagima sariliyor ve ortaligi birbirine katıyor bu bazilarınızın bana ettigi en guzel bedduaydı benimse dualarım. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yasatsin. Kelime olarak anne baba mama anneanne dede ağaç çiçe (çiçek) cızzz (arı sesi) ssss (yılan) gımgım (tilki) uh ah (maymun) han hann, hadi, at, attııı, cısss, meee, mööö, dıgıdık, gıdı gıdı gıdıııı, hammm, ta ta ta (yumurta, domates, patates hepsini aynı söylüyor ama sorunca hangisi hangisi biliyor) bunları söylüyor daha önce söyleyip biraktiklari da var adın ne, kedi, ördek, saat, oyuncak, gel. Aslinda dil gelisiminde biraz gerideydik 10 aylikken özel egitime de basladik o sayede bu hale geldi cok şükür. Fizyoterapiyi hic birakmadik hala devam ediyoruz sadece bir ara salgin doneminde risk almamak icin ara verdik o kadar. Ekim ayinda bir hastane yatisimiz olmustu nezle bronşiolite cevirmisti. Onun dışında kan degerleri uzunca suredir yuksek oldugundan losemiden şüphe edildi onun icin kemik iligi örneği verdik o zaman hastane yatisimiz oldu. Şükür sonuclarimiz temiz çıktı. Gözünden lazer olacaktı kac kez direkten döndük simdilik gerek kalmadı. 4 yaşında tekrar bakilacak. O zamana kadar tamamen duzelir diye düşünülüyor insallah. Rabbim kimseyi evladiyla ve o tür korkularla sınamasın. Veee sünnet olduuu :)
Kontrollerimizin araligi da uzadi şükürler olsun. Vefa borcumuz olarak anlatma zorunlulugu hissettim öyle diyordunuz bircogunuz çünkü. ❤️ Benden ve Çınar Egeden kucak dolusu sevgiler
Takip etmek isteyenler için oznursonersahin instagram hesabımız gelenler mesaj olarak buradan oldugunu söylerse mutlu olurum :)