Merhaba
Kardesimin eşi (enistem) borsada para kaybetmis 3,4 yillik bir mevzu bu eski donemle 2.5 ev parasi diyelim . 1,2 kisiye soylemisler toparlariz diye ama toparlanmamis . Mecburen enistem ailesine durumu acmis ama kimseye soylemeyin ozellikle esimin ailesine demis . Ama enistemin ailesi annemi ,babami arayip soylemis kardesiminde enistemin yuzunden borclandigini vs her ne yasadilarsa anlattilarsa hepsini soylemisler.
Benim ailemde bu şokun ustune kardesimede sinir olarak iyi olmus hapisede girsinler hic uzulmem demis 3 cocuklari var bu arada . Ve benim annem babam yillardir enisteme borsada dolanma kaybedersin para biriktirip ev alin diyorlardi .
Enistemin aileside seni bu batakliktan cikaracaz ne varsa satariz demis tam destek olmuslar . Kardesim annemin (HAPSE GIRSINLER IYI OLDU) lafina cok uzuldu onun disinda enistemde anneme babama asiri sinirlendi nasil boyle bir sey der demekk ki basimiza ne is gelse ailen senin arkanda degil bi de ustune boyle agir bir laf edilir mi bir dahaa aileni gormek istemiyorum diyor .
Kardesimde sinirli cok uzgun ama annem ,babam nede olsa diyor iki arada bir derede kaldi . Annem sinirlendim o yuzden dedim diyor ama nafile agizdan cikti bir kere ve annemle enistemin arasi iyi degildi boyle ters konusmalari laf sokmali konusmalari yuzunden.
Bende onun bu durumuna uzuldum agliyor enistemin ailesi ve enistem anneme asiri ofkeli vr artik uhattap olmak istemiyolar . Kardesim baska sehirde yasiyordu ben nasil gelip gidecem her sey kotu oldu vs diyor . Enistemin ailesi borclari kapatacak belli ki bizimkileri arayip sizde destek olursunuz diyeceklerdi ama annemin bu konusalari mahvetti. Annemle babam hacca da gidecekler baya masrafli isler vs.
Bu durumda ne yapilmali kim hakli kim haksiz bende karmasadayim adaletli olan ne olur ?