+2 oy
406 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,440 puan) tarafından

Elimizin giyimimize karışma hakkı var mı? Sizin eşiniz de karışıyor mı? 

Benimki sevgilinim döneminde ya da evliliği mı insan başında karışmadı ama şu an karışıyor. Önceden öyle değilsin diyorum şimdi canım böyle istiyor diyor

18 Cevaplar

+3 oy
(1,463 puan) tarafından

Dini boyutunu soruyosan karışmaya hakkı var.  Çünkü eşimiz bizden meshul sayılıyor 

(1,440 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Ama eşimi şu noktada haksız buluyorum. Evlenmeden önce ya da ilk evlendiğiniz zaman karılmayıp sonradan karışması çok sinirimi bozuyor benim. Sevgiliyken böyle yapsa ayrılırdım büyük ihtimalle. Zaten açık giyinen biri değilim o istiyor tesettürlü değilim ama tesettürlü gibi giyineyim

(1,463 puan) tarafından

Önceden karismadiysa seni böyle kabul etmiş kabul ederiz. Susmamalisin

(1,440 puan) tarafından

Susmuyorum zaten canım. Ama anlamıyor. Normalde yanında giydiğim elbiseme bu gün yol ortasında bağırarak o elbiselerin hiçbirini giymeyeceksin dedi. O işe gidiyordu ben de kızımızı aşıya götürüyordum. Elbisem açık bir şey değildi hiç ayak bileğinden 1 karış yukarıda 1 karış da kollu vardı sırt ya da göğüs dekoltesi bile yoktu. Böyle şeyler yapınca çok zoruma gidiyor. Gelmesini bekliyorum konuşmak için

(1,463 puan) tarafından

Konuş canım erkekler genelde birinin baktığını görünce delirir . Belki birinin sana baktığını görmüştür ondan anlık yükselmiştir . Sen yine de konuş. 

-Reklam-
+2 oy
(9,176 puan) tarafından

Dinen karışma hakkı var ama sana baskı yaparak otorite kurarak değil sana farzları sevdirerek bunu yapmalı benim kocam karışmaz ölçümü bilirim zaten şuan feraceliyim hiç bişey diyemez 

(9,176 puan) tarafından

Elhamdülillah kuzum 4 gğndür migrenim tutmuştu çifter çifter görüyordum herşeyi şükür bugün iyiyim 🌺🌺🌺

(11,679 puan) tarafından

Ayy ay çok geçmiş olsun bu migren ne felaket bir şey :/ beni de durdu durdu kardeşimin düğünunde tutmuştu, Allahtan gece başladı düğün bitimine yakın. Eve kendimi zor atmıştım seni çok iyi anlıyorum :( inşallah uzunca bir süre olmaz ❤️

(9,176 puan) tarafından

İnşallah kuzum valla uzun zamandır olmuyordu hacamat yaptırmıştım geçen AVM'de tuttu o gündür de canıma okudu ya 

(11,679 puan) tarafından

Zaten kalabalığa girince oluyor. Bende ne zaman dışarya çıksam kalabalık ses vs hiç gelmiyor. Allahım kötü hastalık vermesin bunla geçmiş olsun 🌸

(9,176 puan) tarafından
+1

Amin kuzum Allah razı olsun ❤️ 🌺 cümlemize evlatlarımıza içinde inşallah 

+1 oy
(1,338 puan) tarafından

Nisanliyken muhteşem bir adamdi 😁

Evlendik kiskanclik çıktı ama hiçbir zaman kıyafetime karışmadı.

Cezaevine girdi kocam gitti huyu suyu herseyi değişti herseye karışıyor 😁  

Bakalım önümüzdeki maçlara bakıp anlayacağım 

(1,440 puan) tarafından

Anladım canım. Herkes zamanla değişiyor sanırım

(1,338 puan) tarafından

Gelince karismayacagini söylüyor bende anlayış gösterip orta ayarı buluyoruz 😊

(1,440 puan) tarafından

Benimki orta yolu bulmak istemiyor. O ne derse o olsun istiyor benden herşeye sessiz kalmamı istiyor

+1 oy
(1,222 puan) tarafından

Bence o erkekler dünyasında bişiler görmüş duymuş eşini muhafaza etmeye çalışıyor. Tabı sizin gıyımınız hep aynı kaldıysa. Belki de siz eskisinden daha dikkat çekici gıyiniyorsunuzdur. En azından bı kaç kıyafetınız öyle olmuştur onlara müdahale ediyordur 

(1,440 puan) tarafından

Önceden daha açık giyinirdim. Sizden crop falan giyerdim şimdi diz altı her şeyim crop da giymiyorum hiç

+1 oy
(572 puan) tarafından

Evlenmeden önce sizin giyim kuşamınız onu bağlamıyodu, babanızın sorumluluğundaydınız ve onun karışması gereksizdi. Şimdiyse eşinizin sorumluluğundasınız ve sizin her şeyinizden o sorumlu. Evden dışarı çıkmamanızı istemeye dahi hakkı var dinen, bırakın giyim kuşama karışmayı. 

(1,440 puan) tarafından

Kızımız Doğana kadar karışmıyordu  sonra çevresi ya da ailesi yüzünden karışmaya başladı. Ailesi zorla o fikri soktular aklına. Çünki eşim anasının sözünden çıkamayan bir çocuk bunu çok sonra fark ettim. 

(572 puan) tarafından
+1

Orasını bilemem, Allah herkesin gönlüne göre versin 

+1 oy
(303 puan) tarafından

Karışma hakkı yok kimse kimsenin hiçbir şeyine karışamaz İsteyen istediği yeri kapalı gezer isteyen de toplumun izin verdiği kadar açılır saçılır 

+1 oy
(5,866 puan) tarafından

Dinimize göre eşler birinin hal tavır ve giyiminden sorumludur eşim daha nişanlı iken dar giyinme dedi bana güzel bir dille bende onun bazı arkadaşlarını beğenmediğim için arkadaşlığını bitirmesini istedim ikimizde birbirimizi dinledik eşim bana karışamaz babam bile karışmadı laflarını ben pek beğenmiyorum açıkçası evlenmeden önce herşey açıkça konuşulup ona göre evlenmeli 

+1 oy
(4,492 puan) tarafından

Eşim bana karışmaz çünkü ferace ve büyük eşarp yaparım karışacak birşeyi yok 🤭 normal kıyafettede bol giyinirim

Ama ben eşime çok karışırım o kıyafet olmadı sana yakışmıyor bu renk sana gitmez bu pantolon dar olmuş derim .bundan dolayı her alışverişte beni götürür beraber alırız ona

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Karışıyor hatta çıldırtıyor geçen alışverişe gittik kaç tane mağza gezdim kendime bir tane kıyafet bulamadım onun orası açık bunun şurası açık için gözüküyor derken almıyorum dedim eve geldim 

(1,440 puan) tarafından

Bende o durumdayım. Delirtiyor artık beni çok bunalttıyor. 

(1,489 puan) tarafından
+1

Açık biriyim ama açık da giyinmem yerini bilirim yani buna rağmen karışması sinir bozucu oluyor 

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Tanıştığımiz günden beridir mutlaka bir kulp bulur ama ben kısıtlamaya gelecek biri değilim istediğimi yapıyorum oda Allah'tan kork falan diyor 

(1,440 puan) tarafından

Benimki sonradan karışmaya başladı. Zaten kendi de çok değişti yaptığı hiçbir şeyi yarıdgamamam  lazım aslında artık. 

(1,571 puan) tarafından

Ben baştan konuştum beni değiştiremezsin sakın deneme bile böyle bi niyetin varsa bitsin dedim en ufak bişeye söylese direk bunu söylüyorum susuyor yaptığım en doğru sey olmuş bence herkes evlenmeden önce bunu konuşmalı 

0 oy
(2,888 puan) tarafından

karıştırmam. böyle görüp beğendi. beğenmeseydi o zaman. 

Allahtan karışmıyor 

(1,440 puan) tarafından

Ben de evlenmeseysin o zaman diyorum ama moralimi bozuyor her seferinde 

0 oy
(9,611 puan) tarafından

Karışmaz ama usturuplu giyinmeye bende özen gösteriyorum giyinmesem karısabilir 🤣

(1,440 puan) tarafından

Ben de açık giyinen biri değilim. Hep diz altı, dekoltesiz, yarım kol giyerim. 

0 oy
(6,501 puan) tarafından

Karışmaz çok şükür tek takip ettiği gömleğimin düğmesi bazen açılır anlamam karı düğme der anlarım kapatırım 

0 oy
(160 puan) tarafından

Hic karışmaz sayılır sadece tunigim cok kısa olursa va pantolon darsa ona dikkat et der 

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Bence iki tarafta birbirine fikrinj soyleyebilir ** baski yapar tarzinda degil. Ben mesela kapali degilim ama hic acik kiyafetimde yok. Genelde is ortami klasik giyinirim .  Bu yaz icin ise yari kapali mayo almayi dusunuyorum cocuklar ile rahat olsun diye kendi mayo konusunda birsey demedi. O demez  ama ben kendim kolsuz giymem mesela. Kendi kendime bazi giyim kurallarim var . Ben ona begeni0 alirim mesela yorum yapmaz giyer

0 oy
(6,652 puan) tarafından

Kapaliyim ama bazen kiyafetim dar olursa soyler yada makyajim fazla olursa benim esim rahat giyinmemden yana spor tarzi spor ayakkabi falan bende bazen klasik severim arada catisiyoruz bu yuzden 

0 oy
(10,887 puan) tarafından

Ne sevgiliyle ne nisanluyken nede evlendikten sonra hiç karişmadi ama bende dikkat ederim nerde ne giyicem diye zaten tesettürlüyüm pantolon tunik seçimlerinde dikkat ederim. 

0 oy
(22,383 puan) tarafından

Bence var abartmadan tabiki ben de eşime karışırım güzel değil yakışmamış gittiğin yere uygun değil gibisinden eşimde göğüs çatalım görünsün istemez çok dar giymemi istemez tayttan hiç hoşlanmaz ( giymiyorum zaten de ) ama giyeceğim desem sorun eder vücut hatların çok belli oluyor diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
0 oy
13 cevap 549 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 704 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherl (892 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 819 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,361 soru

23,932,245 cevap

324,104 kullanıcı

...