+3 oy
507 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (109 puan) tarafından

Kizlar kaç senedir evliyim eşimle şehir dışına çıkmamışiz hiç bugün karar verdik bir saat sonra şehir dışına cikacaz yarın gelecez işte bende yukarıya kayınvalidemden çay termozu istedim oda çok sınırlıydı godecegiimiz için bilmem para yok siz tatile gidiyorsunuz bilmem kayinpederin çalışıyor siz tatil derdindesiniz dedi laf attı birsuru bende aşağı geldim evime hevesimi kaçırdı kacsenede bir eşle çıkmak ayıp mi günah mı sürekli eşim calisa çalışa bende sürekli ev çocukla uğrasa uğrasa bıktım kafamızı dagitalim dedik ağzımızdan getirdi geçen kayinim ile eltim bir haftalık gelin damatlar geçen dolaşmaya gittiler şehir dışına onlara bişey demedi hatta kaynanam eltinler şehir dışına gitmiş dedi durum yapmış dedi bende evet dedim kayananam bişey olmaz gitsinler dolasinlar dedi bana ve eşime gelince para yokmuş tatile cikmamamiz gerekiyor Allah kahretsin ki alt üst oturuyoruz   kendime dün kıyafet aldım kıyafetim yoktu kaynanam diyoe eltinden kiskaniyorsun eltin yeni kiyafetler giyiyor sende öyle yapıyorsun ne alakası var dedim bizi çok kiyasliyoe bana diyor yok eltini kiskaniyoesun 

22 Cevaplar

+11 oy
önce (7,962 puan) tarafından

Bence siz bu 1 günü 3 gün yapın 😃

önce (109 puan) tarafından

Keşke yapabilsek 

-Reklam-
+7 oy
önce (514 puan) tarafından

heee eltim olmasa ben ciplaktim sukur ona hasetlendigime artik giyinmeye basladim de

sende heralde beni kiskianiosun ki her halta maydonoz oluyosun demekki cekemiosun

Cekemiyor gücü diyer oglusuna yetmiyor.kayananamin hata kayannam oğluna işte yeni evlisiniz gitmeyin dedi oğlu dedi sanane sana ne kalmis dedi kaynsamm sustu bişey demedi ben olunca onlarca laf sayıyor 

+6 oy
önce (22,964 puan) tarafından

Karışma hakkı yok ama herbololog oldukları için karışırlar ona inat git nispet yap niye hemen hevesini kaciriyorsun kocam getiriyor giriyoruz sana niye dert oldu diyebilirsin 

Benimde böyle herşeye karışan kaynanam varda ben pat pat söylüyorum valla yoksa gitmeyelim diye hastayım ölüyorum mooduna giriyor hatta geçen merkeze gitcez diye hastayım gitmeyin falan dedi yakindayiz zaten ölürsen falan çabuk geliriz korkma dedim eşimde ne zaman öluyormus ki diyince baya bozuldu 🤣🤣🤣

önce (2,271 puan) tarafından

😅😅😅😅hak etmiş amaa

Gitmedim termozu getirdim birdaha yukarı çıkmadım utanmadan diyor bu akşam dönecek misiniz bende cevap vermedim 

Vayyy eşin senin tarafınsa çok iyi kaynanan ne dese takma eşim de benim de taraf olsaydı 

Eşim ortada durur ne kaynana ne ben ama böyle durumlarda da karıştırmaz ya da hiç söylemez kaynanama canımızı sıkmasın diye 

+3 oy
önce (981 puan) tarafından

Onu da tatile götürseydiniz gıkı çıkmazdı 😅

He he yoksa götürmemisiz diye patlıyor oda tatile gidecek sanki gitmicek kaynanam kayinpederim de tatile gidecek bir kaç ay sonra 

önce (981 puan) tarafından

İroni yapıyorum

+3 oy
önce (514 puan) tarafından

sen niye hevesin kacioki daha inadina kiskananlar catlasin de git.  eltini kiskaniosun deyince  senin bizi kiskandigin kadar kiskanmiyorumdur de gec kimin kiskandigi belli de gec . herkes kendine afgursun

eltim yeni giyyosa insansa ben degilmiyim sana gore . demekki sen hasetleniosun de gec. altli ustlu olunca bisey degismioki . herkes kendi evine karissin de gec yani kimene sictigim bokada karisacak halin yok

Bende öyle dicem tekrar dese dicem senin bizi kıskandığin kadar ben eltimi kiskanmiyorum aynı bu lafı çakacam 

+3 oy
önce (1,595 puan) tarafından

O kaynananın varya ben terbiyesiz inadına daha çok dışarı çıkarım alışveriş yaparım kocası çalışıyorsa çalışsın sizene sende kocanın parasını yiceksin eltin gezip tozarken iyi ama yaşlanıncada eltin baksın ona madem kocan bişey demiyormu buna 

++++++

Bende gidecem dur eşimi doldurscam bu alt katlarinda da kalmamak icin hepsini minnet yapıyor oğluma bir bardak su verse ömür boyu der 

+3 oy
önce (119 puan) tarafından

Hata sende malesef onu 

konuşturan sensin 

Niye söylüyorsun 

Ki gideceginizi sende durum yap görsün gittiğin yerde seni seni malesef üzülerek söylüyorum her istediğimi yapar gözüyle görüyor 

Ve bunları söylemeye kendince hak görüyor bu hakkı elinden al gezmeye gideceksiniz termos neden istiyorsun al birtane evine Dursun çık git kimene nemi bende gittim gideceğim bile demedim 

Yo bende mecbruen diyorum yemin ediyorum eşim diyor nereye gitsek anneme diceksin ben neden annene diyecem diyorum kızıyor hata eşim bu sabah bir satlik tek ise giti geldi eve hazirlandik eşim diyor yukarı tur atacam annemin yanına gitmiş yukarı dedi anneme 10 defa demişim gideceğimizi annem cevap vermedi dedi bende annen böyle demis söyledim.esime.

+3 oy
önce (6,783 puan) tarafından

Karışma hakkı yok eşin bu durumda kendi laf ettirmeyecek evlenmiş kendi yuvasını kurmuş ona ne yani sanki parasını kaynananmı veriyor ben hep etrafındaki bekarlara derim gidin kirada ufacık evde oturun kaynana yanı yada aynı binada asla oturmayın insanda ne huzur kalır ne özel hayat 

He bende eşime diyorum Allah rızası için beni alt kata da çıkar küçücük evimiz olsun kirada oturwlim kuru ekmek bile yesek iyidir en azından kimse yok bize karissa eşime diyorum sanki bu duvara söylüyorum.dinlemiuor beni 

+2 oy
önce (3,742 puan) tarafından

Kayinvalidemn bence seni kiskaniyor ben sana diyeyeim..

Bende altlığı üstlük oturuyorum bizler işler tamtersi biz gemeye gidince gezin gezin derler Hayyam çocuğu ister bırakın siz rahat gezin derler 2 hafta tatile gittik bizden daha çok mutlulardi böyle gelirlerine karisanlardan nefret geliyor

Zaten kıskanıyor yüzsuz yemin 2 gün önce dedi benim o metal sebzelik var ya 5 katlı olan bana diyor kızım sipariş et bana  sipariş vermisim ona bugün tatile gitmemize karışıyor birdaha ona *** sipariş edecem 

+2 oy
önce (4,560 puan) tarafından

Niye kaynananın her şeyden haberi var. Biz de aynı apartmanda oturuyoruz . Ama hiçbir şeyimi anlatmam ben. Ne aldığımı,Ne yediğimi,Ne gezdiğimi. Kimene yahu niye önceden haber vereyim. Sen ne diye termos almaya gidiyorsun. Kaç kuruş ki al kendine yeni dursun evinde lazım oldukça kullanırsın. Bir şey mi dedi ben kimseye hesap vermem kimse de bana hesap soramaz de kapat konuyu. 

Gel eşime anlat laf mı anlıyor o diyor anneme şöyle 

+1 oy

Tatile gider story hikaye herşeyi paylaşırim param varsa bir kaç yeni kıyafet daha alırdım eltine öyle gitsinler diyecek bir de onuda hatırlatırdim bana mı garazin diye sakın vazgeçme daha da keyiflen bırak o çatlasın sen canını hiç sıkma 

Kaynanaya sen mesafe koymaz gereken cevabıda eşin vermezse taviz tavizi doğurur karışmadığı şeylere karışma hakkıda bulur kendinde fırsat vermeyin ona göre bişey yok

Eşime de geçen akşam dedim kıyafeti eltiyle beni kiyasliyor diye eşim diyor snnemdir kusura bakma senin için anneme bişey diyemem dedim birbirimizi yiyelim benle annen o zmn şöyle bişey diyemem

Benim için annene bişey diyemezsen  annenede git söyle bizim için bana bişey soylemesin oldu o ( kaynanan)ağzına geleni söylesin siz de susun oturun ne güzel ya 

+1 oy
önce (28,891 puan) tarafından

Onların parasıyla mı gidiyosunuz ki anlamadım o kısmı para yok diye neye dayanarak söylüyor boşver takma onu sen eşinin kazancıyla yapıyosanız ona anca uzaktan izlemek düşer 

+1

Paramız bir malesef eşime bugün dedim paramizi ayıralım ayıptır babama söyleyemem dedi 

önce (28,891 puan) tarafından

Ne ayıbı ya öyle şey mi olur çok saçma geldi bana ayrı olması gerekiyor zaten yoksa böyle daha çok kavga edersiniz 

+1

He vallah

+1 oy
önce (3,476 puan) tarafından

Çoğu zman catlasinlar diye paylaşıyorum bnm kaynnamda aynısı biz gezmeye gelince paranız boşa gidiyor bilmem ne diğer oğlu karısıyla gidince masllah diyor hatta bu kere eşim dedi annemde gelsin Bnde dedim kardeşin karısıyla ( bekar bı kız arkadaşı var eltimin onuda götürmüşler ) elin kizini goturecegine annesini goturseydi dedim sustu  sanki mecburuz çanta gibi yanmda tasiycam ..

Eltim gitsin kayannamin yanına yemin memlekete gideyim yarın kapımı kilitlicem çalsın xalsin acmicam madem öyle yapıyor utanma.yok zaten onların adlari çıkmış herkes diyor lanet gelsin annesi babausna 

+1 oy
önce (681 puan) tarafından

Soyle eltim kadın da yeni giyip gezip tozuyor ben neyim sen kaynana olarak bunu derken yüzün kızar miyor mu ben senin adına utandım aramızı bozmaya çalışıyorsun nifak tohumu ekiyorsun de 

Bu arada pisligine eltjne de bir şey al 

Dur bir gün felç geçirecek bir gün yatalak olacak  benim günahımdan size atacam bir gün insalalh 

+1 oy
önce (18,513 puan) tarafından

1 gun az bence tatil için 

Eşimin işi olmasaydı bir hafta da kalacaktım yeni gelin bir haftadır gelmiş yarın onların köyüne gidiyor hayata bana dememis sizin köye gidelim hayata 

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Belki başka gelinlerini senin yanında kötülemek istemiyordur sana söylüyorsa emin ol onun yanında da ona söylüyordur bunlar böyle sanane de geç bacım kocan bırakıyorsa ne takıyorsunuz evleriniz ayriysa olan evliliğinize olur ben sana söyleyeyim önlemini al takma kafaya eşine anlat bana böyle böyle söylüyor diye ses kaydını aç telefonu ters çevir bir şeyler söylediğin de eşine dinlet rahatsız oluyorum annenle konus de çıkma evine insan oğlunun huzurunu bozmaya çalışır mı ne yılan Kaynanalar var benim kaynanam da ben lohusayken annemin yanında ne yapilcak derdi öyle deyip yardımcı olmak istiyor diye annem gidnce dolaplarimi sildim falan dedim sen yapacaksın tabi kim yapacak dedi Allah Kaynanalarin kalbine merhamet versin 

Amin inşallah ne anlamıyor eşim anlamıyor vallah bile sabaha kadar anlat anlat anlamıyor ben birgün karalola kacacam o zmn ayrı eve çıkarır eşim yoksa başka türlüsü yok 

önce (208 puan) tarafından

Öyle çıkılıyor mi cikiliyorsa şöyle ne çektik su kaynanalardan o sana söylüyorsa sende ona söyle kovv evden

+1 oy
önce (5,989 puan) tarafından

Aslında sen değilsin kıskanan kaynanan kendisi gezemedigi için acısını senden çıkarıyor 

Eski zamanki gibi yapiyoe hep diyoedu kaynanam bilmem bunları başıma getirmiş ben gelinime karışmam hayata diyor bide gerizekalı o zamanında bizim gibi değil ondan bana öyle yapiyoe 

+1 oy
önce (5,508 puan) tarafından

Valla bo tarafıma bile takmam 

Giderim tatilime 

Köpek degilmi havlar havlar susar

Havlasun namaz kıldım şimdi rabbime dua etim kaynanamin dili boğazına kaçsın diye 

+1 oy
önce (1,885 puan) tarafından

Gicikligina daha fazla yap ki dinlenmedigni düşünsün.  

Şimdi durum ustune durum yapacam velki pat diye patladı 

+1 oy
önce (9,973 puan) tarafından

Hata sende çok yüz vermişim git tarmusunu al başka yerden nakit  al ondan alma tarmus üstüne bide durum yap iyce kudursun pis karı

Yo termozu eşim dedi git al yemin bilseydim getirmezdim çok yüz verdim evlendigimden şimdiye yana bana çok şey yasatti bende Allah'a bırakmışım diyorum yine işi bişey varsa ben yardıma gidiyorum ondwn öyle gö.ü kalkmış 

önce (9,973 puan) tarafından

Bence bırak onu artık kendine bak yüz verme yoksa daha da tepene çıkar 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 873 göst.
16 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dertliyim bende (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 561 göst.
0 oy
4 cevap 267 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurhawa (380 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 281 göst.

Kategoriler

1,473,990 soru

24,132,931 cevap

334,152 kullanıcı

...