+1 oy
163 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar 8. Haftada doğu turu yapmanın sakıncası var mıdır riskleri var mıdır doktor randevum da soracağım sizin tecrübeleriniz bilginiz var mı 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,270 puan) tarafından

Geçen sene ağustos ayında gittiğimiz doğu tatilinde gebe olduğumu öğrendim eve gelince muayene olurum diye kan tahlili dışında doktora gitmedim zaten yola çıktık kendi aracımızla neredeyse 32 saatten fazla süren yolculukla eve geldik geldiğimiz akşam kanamam başladı ve doktora gittim kalbi durmuş miniğimin 6 haftalıktı bir hafta bekletti aralıklı muayenelerle yoğun kanama vardı zaten sonra fitille düşük yaptım tercih senin canım ama bence riske atmaya değmez. Sağlıkla al minigini kucağına canım. 

(25 puan) tarafından

Amin canım çok üzüldüm senin adına :( Allah kimseye yaşatmasın korktum şuan doktora da bi sorayım

-Reklam-
+1 oy
(995 puan) tarafından

Hamile olduğumu memlekette öğrenmiştim dr danıştım dönüş için bi sorun olmaz dedi 18 saat yolculuk yaptım döndükten sonra kanamalarım başladı 3 aylıktı kalbi durdu yani ben riske atmadım üstelik çok küçük daha

(995 puan) tarafından

Tahmin ediyorum canım kursakta kalan hevesi iyi bilirim  o dr dan çıkıp eve gelene kadar yol boyu sessizce nasıl ağladığımı ben biliyorum Allah olanlara sağlık versin. Tekrar istiyorsanız da gönlünüze göre versin 🙏🏻 

(5,270 puan) tarafından

Teşekür ederim canım amin bir ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 33 haftalığız inşallah sende kalmışsındır daha sonra oldumu ?

(995 puan) tarafından

Aa çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ çok şükür şimdi 1.5 yaşında kızım var 7 yılın sonunda nasip etti Rabbim 🥰

(25 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım Allah muhafaza etsin doktora bi gideyim de 

(995 puan) tarafından

Amin canım git tabi 

0 oy
(5,669 puan) tarafından

Ben buyuk ogluma 2 aylik hamileyken deniz tatiline gitmistim. Denizde de yuzdum. Yunusla acilmistik kaydiragi vardi, kaydiraktanda kaydim. Doktorun risk yok diyosa (yine tabi sen benim gibi cahil cesareti yapma da :D) dinlene dinlene gezebilirsin.

(25 puan) tarafından

Bakalım bende o kafadayım :))

0 oy
(270 puan) tarafından

Ben asla yapmazdım.

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Doktor risk görmüyorsa bir sorun olmayabilir. Bir sey olacaksa evde yatarken de oluyor şahsen benim öyle oldu evden hiç çıkmamıştım 8 haftalık kontrole gittiğimde bebegin yaşamadığını öğrendim. Daha sonra 4 5 saat bir yolculuk yaptım hamile olduğumdan suphelenip orada test verdim pozitif çıktı tekrar geri döndük ve hamileligim boyunca hiç sakinmadim  4 5 kez uçak yolculuğu 3 4 kez araba yolculuğu yaptım bir sorun yaşamadım. 

Ben olsam gider gezerdim zaten cocuk olduktan sonra gezmek falan çok zor 

(25 puan) tarafından

Canım bu ikinci gebeliğim 3 yaşında oğlum var :)) çok gezginizdir yurt dışı tatili şehirdışı baya anımız var çocuğu da alıştırdık ama bende şuan istiyorum gitmeyi çünkü 2 çocukla bu kadar rahat olabilir miyim bilmiyorum doktora bi sorayım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,466,932 soru

24,037,155 cevap

328,988 kullanıcı

...