0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (650 puan) tarafından

Kızlar şuan yumurtlama dönemi deyim 10 Haziran diş çekimi var acaba hani  tutsa ozamanada dış çekimi yapılsa sorun olur mu ? Ve şuan antibiyotik kullanıyorum diş için bekliyelim mi bir ay daha 

2 Cevaplar

0 oy
(31,005 puan) tarafından

Anestezi yapılacak ayriyeten ilaç da verirler onları kullanman sorun olmaz mı sonraki dönemini beklesen daha iyi gibi 

(650 puan) tarafından

İlaç kullanıyorum şuanda evet bekliyeyim bir ay daha 

(31,005 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin 🌸 diş çekimin kolay geçer inşallah 

(650 puan) tarafından

Amin inşallah canım teşekkür ederim 💖 

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

dis cekimi bir dakika bile surmeyen bise saniyeler icinde bitiyor o yüzden zaten cok dusuk bir iyusturucu yapiyolar . on dk surmuyo uyusuklugun etkisi. kaldiki hamile bile degilsin tutacagi ne malum . millet ameliyatlara girio da oyle ogrenio hamileligini. okadar ince eleyip sık dokumak asiri gereksiz daha hamile kalacagin bile belli degil. ozaman korunmayi birakinca hicbirsey yaomadan hayattan soyutlanmak gerek belki hamile kalmisimdir diye dusunerek

(650 puan) tarafından

Ya i bende araştırdim diş çekimi sorun değilmis ama antibiyotik kullanıyorum antibiyotik biraz sıkıntılı mış evet tutmamış daha tutarsa antibiyotik den dolayı sorun olur diye korktum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 313 göst.
0 oy
3 cevap 364 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzkyashn (127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,207 soru

24,180,050 cevap

336,281 kullanıcı

...