+1 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar merhaba biz eşimle sürekli ailevi konular yüzünden tartışıyoruz daha doğrusu eşim sürekli benim ailemi problem yapıyor ve problem dediğimde eşimle daha önce ailemin evine gittiğimiz zamanlar aralarında geçen bir kaç konuşma eşime çok dert olmuş ve eşimde bunun üzerine sürekli büyük büyük kavgalar çıkarıyor konu boşanmaya kadar gidiyor ve kızlar bunu da belirtmek isterim ki benim ailem gerçekten kendini bilmez insanlar değiller kesinlikle onun yararına olacak nasihalterde bulunmuşlardır ve eşim de bunu yanlış anlayıp büyük büyük kavgalara sebebiyet vermiştir ve her tartışmamız da hemen babasını arıyor bu durum artık o kadar canımı sıkıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum ve sürekli kedinsine söylüyorum bizim seninle ne problemmimiz olursa gidip de ailenden birine anlatma ama nafile işte o sürekli böyle ailem yüzünden tartışma çıkarınca bende artık sinirleniyorum ve senin de ailen mükemmel değil diyorum bu arada kızlar ben evlendiğim vakit ayrı eve çıkmıştım eşimin birk6⁹0±8miiktar borcu vardı diye bütün altınlarımı sattım ve bunun üzerine eşim biraz maddi konularda güçlük çekiyordu bizde ailesi ile yaşamaya karar verdik daha doğrusu ben istemiyordum sadece eşim için kabul ettim işte 2 sene boyunca ev içinde onun ailesi kalabalık olmasına onlrla birlikte yaşadık eşimin iki tane kız kardeşi aşırı gecimsizlerdi ve ben her şeye rağmen bir güne bir gün ne kalkıp bana bunu bunu yapıyorlar diye eşime anlattım ne de kalkıp gorumcelerime siz neden bunu yapiyorsunuz diye hiç sormadım ve kalkıp bunları eşime anlattığımda iş işten geçti deyip kabul etmiyor işte bu benim zoruma çok gidiyor bana kalkıp aileni sileceksin sadece benim ailem olacak diye söyleyip ve davranması hiç hoşuma gitmiyor şuan anlıyorum ki bazı insanların yanına çoğu şey kâr olarak kaldı ve bu size usteten pustten anlattıklarım bana yardımcı loun ne yapacağımı bilemiyorum?

4 Cevaplar

+1 oy
(539 puan) tarafından

Ailecek hepsi geçimsiz insanlarmış belli eşinde dahil ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin canım eğer aileni sileceksin diyorsa sende sileceksin o zaman diyeceksin ve ne kadar uzak olursan o kadar iyi 

-Reklam-
+1 oy
(4,167 puan) tarafından

İlk tartışmada babasını ara. Onu bekleme, sen ara. Gel al oğlunu de. Pislikse pislik. Hakaretse hakaret. Sil dediğin ailenin evinden aldın beni. Geçinemiyorsan kendi adamlığını sorgula de bence. 

0 oy
(5,811 puan) tarafından

Tüm kardeşler geçimsiz dediğine göre. Eşinin huyu böyleyse sanmıyorum değişeceğini. Böyleleri çok geçimsiz oluyor . Ne kadar uzak olursan o kadar iyi böyle insanlardan 

0 oy
(23,083 puan) tarafından

Ben mi o mu diyen herkese istisnasız o derim kimin ne haddine düşmüş ki aileni sil diyecek hoşt

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
16 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcu inci (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 141 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mina2 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,467,587 soru

24,046,820 cevap

329,424 kullanıcı

...