0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından

Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum sonra benim eşyalarımı dagitmislar eş ailesi diğer büyük eşyalarımı kiraya vermişler eşimde birlik oturmak istedi neymiş babası 2 ev bi dükkan vercekmiş halbuki yalan eşimin ablası eşimin arkasından annesi ve babasına dedi ki dükkanı satın 2 ev vermeyin bir ev yeter ona dedi 

Bunu demeden önce birlik oturmak zorunda kaldık 

Babası ablası annesi bile bana surat yaptılar benim yediklerimi konuştular eşim buzdolabına yiyecek biseyler aldı hep birisi kayboluyodu çocukların odasının anahtarını bile sakladilar sürekli kayinpeder ben bu kadar evi tek başıma yaptım kimse yardım etmedi diyo babamdan bana hiç bisey kalmadı diyo eve resmen tapıyo bende dedim ki çocuk odasına kilit alcam anahtar alcam deyince kaynanam neden alıyosun diyo cocuklar rahatça üstlerini degistiremiyolar dedim bu defa duymazdan geldi 

Sürekli eşimi zor calisiyo diyolar istedikleri herseyi eşime aldiriyolar geline para verme diyolar bide 

Bende artık eşime yalan uydurmak zorunda kaldım çünkü artık gına geldi bana 

Eşime dedim ki sen uyurken baban ablan senin paran hakkında konusuyolar eve o baksın diyolar biz para harcamayalım diyolar dedim ben duydum mutfaktan dedim eşimi bu zamana kadar kendilerine çektiler bana iftira hakaret ettiler benim yüzüğüm kayboldu ablası eşime senin eşin acaba yüzüğü satmış mi diye sormuş sırf dolsun diye ben bunu duyunca şok oldum 

Artık eşimi bu şekilde kendime çekmek zorunda kaldım siz olsanız napardınız 

4 Cevaplar

+3 oy
(5,952 puan) tarafından

aen akıllanmazsın 

(409 puan) tarafından

Canım maddi gücüm olsa mal varlığım olsa ben birlik oturmazdım ki eşimin ailesiyle 

Cocuklarim için birlik oturuyorum 

(5,952 puan) tarafından

e önceden varmış, sen evi terkedince buna mecbur bırakılmışsın onlar bile geri döneceğini düşünmemişler eşyalarını gözden çıkarmışlar, seni gözden çıkarmışlar, tabi başta EŞİN bırak görümceyi kaynanayı hala akıllanmıyorsun. 

kocan senin arkanda olsa katlan ama o da yok. kendi kendine boşa kürek çekip ömrünü çürütüyorsun

ileride çocukların da sana niye katlandın diyecek, dik dursaydın diyecek

-Reklam-
+1 oy
(15,270 puan) tarafından

Ben olsam birlik de oturmaz yalan da söylemezdim.

(409 puan) tarafından

Onlar çok kez yalan uydurdular ama kısasa kısasta günah değilmiş ayrıca 

Ama Allah a havale etmek daha iyiymiş 

Ben birlik oturmak zorunda kaldım çocuklar için 

(1,092 puan) tarafından

Kısasa kısas böyle bişey değil, yalan söylemek olmayan bir şeyi söylemek iftira atmak çok büyük günah, siz temiz olun bırakın onlar günaha girsin

(15,270 puan) tarafından

Onlar yaptı diye bir şey yapmak da kendi vicdan ve aklı ile hareket eden birinin yapacağı şey değil. Böyle olsa ortalıkta ahkalı insan kalmazdı. Kısasa kısas da yalan iftira gibi şeyler için geçerli değil hangi din alimi ile görüştüyseniz tekrar sorun derim. Size gelmeyene gitmez gülmeyen kişiye gülmezsiniz bu kısastır yalan iftira ve sahtelik yarışılmaz  tuzum kuru değil aksine hayatımı alt üst ettiler bir yıl önce onlar bana bunu yaptı ben de bunu yapayım desem aynada kendi yüzüme bakamazdım

(409 puan) tarafından

Canım ben öyle ihanetlerle karşılaştım ki anlatsam roman olur size kötü gelebilir ama tabi kimse kimsenin ne çektiğini kendisi çekmeden anlayamıyo 

Şöyle ki zaten ben eşime kötü bişey söylemedim iftirada değil açıkçası çünkü eşim yokken babası arkasından gerçekten dedi benden fazla para alıyo dedi şimdi diyceksiniz niyetle alakalı diye o cümle iyi niyetle kurulmaz

Ve ablasıda gerçekten dedi eşim yokken çok para alıyo dedi ve hep eşimin paralarını konuşuyolar

Ben sadece bunu sanki yakında konuştular diye anlattım eşime ama bi kaç ay önce dediler ve eşimin yeğeni sürekli eşimin parasını soruyo çocuğun yanında demek ki konusuyolar çocuk sürekli eşime çok para aliyo diyo 

0 oy
(854 puan) tarafından

ac acikta kalirim

kicimda bir donla gezerim bir göz odali evde he yer hem yatar hem tuvaletimi yaparim genede birlik iturmayi tercik etmem esinin yerinde olsam. senin esyalari dagitiilarsa ohooo sen kendini yirtsanda bise degismez bu hakki kendilerinde bulan insanlar demekki. evimdeki alti delinmis cay cöpu suyu akitan cöp posetini bile senden izinsiz kimse alipda cope atamazken . yani zaten senin durum allahlik olmus evinin esyalarini gelip dagitanlar napmazki allh kolaylik versin esinede akil fikir

(409 puan) tarafından

Polis getirdim eve canım duan için Allah razı olsun 

Bileziklerimle bana eşya aldı sandım ama babasının adına eşya almış ben hak sahibi olamayayim diye 

Polis getirdikten sonra ayrıldım zaten 

Sonra çocuklar için mecburen barışmak zorunda kaldım maddi gücüm mal varlığım olmadığı için 

(854 puan) tarafından

ballahi biyle adama ne yapsan boş . ne dicegimi bilemedim. hayir okadar dukkandi evdi varsa niye birlikte oturma muhabbeti varki?  ailesi kendilerine baktiracak hicmetci ariyor demekki. oglunuda dukkanla kandiriyor.  tek ama. yasliyiz hizmetimizi gorecek biri olsun evde amac bu

(409 puan) tarafından

Evet asıl amaç bu bende bu yüzden eşimi kendime çekmeye çalışıyorum eşim onlara sırt dönse aslında ayrı eve tasiniriz 

(854 puan) tarafından

esin senin bileziklerini çalip goturmus babasina vermis nasi sirt cevirsinki. birlik yasiosanizda ne is yapma guc yapma kalk ye ic odana gec . kimsenin hizmetini gorme. bakalim nekadar bakacaklar uc dort bigaza daha. kendi kirli camasirlarini esininkileri koy kirli sepetine . kendilerine hizmet ettirtmek isteyenler sizin hizmetinizi gorsun. onlar yikasin yapsin vamasir bulasik utu  ev temizligi yemek sen hicbirsey yaoma. kaynanan yapsin . kayinpeder calissin para getirsin eve bakalim nekadar saklarlar sizi evde.😁asil amac seni hizmetci olarak kullanmak.

hizmetci ariyirsaniz tutalim dukkanin kirasiyla kac hizmetci gelir bu eve de bizi rahat biraksinlar de esine. amac hizmetcilik

(409 puan) tarafından

Aynen doğru diyosun artık hiç bisey yapmayı düşünmüyorum sadece çocuklara yemek yapcam çocukların kiyafetlerini yıkayıp asarim öbürlerinin kıyafetleri umrumda değil temizligide eşim yapsın kendileri yapsinlar 

0 oy
(2,808 puan) tarafından

Zaten eviniz varmış siz aklınızı kaybetmişsiniz bence gidip onlarla nasıl oturursunuz. Biz maaşın resmen yarısını kiraya veriyoruz çok zorlanıyoruz. Her şeyi o kadar idare ediyorum ki. Zor durumdayiz gerçekten ama kayinpederimle 1 hafta zor aynı evde kaldım. Eşimle eve geldik canım evim diye duvarları optum resmen. İnsanın kendi evi huzuru gibisi yok. Eşini ikna et tapu mu alıyorsa ne yapsın kendi evinize geri gidin

(409 puan) tarafından

Eşimi ikna etmeye çalışıyorum ama tapuyu üstüne almıyo 

Bende sen bilirsin dedim sokakta kalsak bana yardım ederler kadın sığınma evleri yada yardım vakıfları 

O kendini düşünsün erkeklere acımıyolar erkek sığınma evi yok kadın sığınma evi var 

Babası benim eşyalarımı kullanıyosun bile dedi ona 

Gurursuz olduğu için o lafı yuttu 

(854 puan) tarafından

tapuyu almayiversin cikin kirada oturun. esinin ailesinin amaci bi dukkan bi ev bereyim bizle otursun hizmetimizi gorsun gelin. madem ev dikkan var bakici tutsunlar . yada madem ogluna mal kulk verecek bakici tutun . amac kendilerine baktirtmak hizmetcilik ettirtmek icin bir parmak bal calmislar ogullarina. birlik yasayana kadar bakici tutsalar daha az masraf etmis olur ailesi. cok sacma durum.esin kafayi zaten yemis de

(409 puan) tarafından

Ben eşime dedim kirada oturalım torunlarınıda göremezler böylelikle sonra evi sana verirler dedim 

Aslında eşim para biriktirme derdinde sürekli para diyo 

Zaten böyle giderse kızım ortaokula başladığında zaten kaynanam sürekli evde bende işe gircem 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
16 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcu inci (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 188 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kadinca_4499265 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 243 göst.

Kategoriler

1,476,979 soru

24,176,729 cevap

336,137 kullanıcı

...