Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum sonra benim eşyalarımı dagitmislar eş ailesi diğer büyük eşyalarımı kiraya vermişler eşimde birlik oturmak istedi neymiş babası 2 ev bi dükkan vercekmiş halbuki yalan eşimin ablası eşimin arkasından annesi ve babasına dedi ki dükkanı satın 2 ev vermeyin bir ev yeter ona dedi
Bunu demeden önce birlik oturmak zorunda kaldık
Babası ablası annesi bile bana surat yaptılar benim yediklerimi konuştular eşim buzdolabına yiyecek biseyler aldı hep birisi kayboluyodu çocukların odasının anahtarını bile sakladilar sürekli kayinpeder ben bu kadar evi tek başıma yaptım kimse yardım etmedi diyo babamdan bana hiç bisey kalmadı diyo eve resmen tapıyo bende dedim ki çocuk odasına kilit alcam anahtar alcam deyince kaynanam neden alıyosun diyo cocuklar rahatça üstlerini degistiremiyolar dedim bu defa duymazdan geldi
Sürekli eşimi zor calisiyo diyolar istedikleri herseyi eşime aldiriyolar geline para verme diyolar bide
Bende artık eşime yalan uydurmak zorunda kaldım çünkü artık gına geldi bana
Eşime dedim ki sen uyurken baban ablan senin paran hakkında konusuyolar eve o baksın diyolar biz para harcamayalım diyolar dedim ben duydum mutfaktan dedim eşimi bu zamana kadar kendilerine çektiler bana iftira hakaret ettiler benim yüzüğüm kayboldu ablası eşime senin eşin acaba yüzüğü satmış mi diye sormuş sırf dolsun diye ben bunu duyunca şok oldum
Artık eşimi bu şekilde kendime çekmek zorunda kaldım siz olsanız napardınız