Bakalım kimler hatırlayacak? 🤗
(Evlenmeden önce)
Vallahi hiç hatırlamıyorum ama bugün "Keşke hiç o buluşmaya gitmeseydim" dediğim günlerden biri oldu. Hâlâ daha çok sinirliyim bir kaşık suda boğasım var . Postu gördüm gene sinirlendim 🤣
Tam zamanında sormuşum bende😂sinirlenme sakin oll
Yok bugün imkansız sakinleşemem hâlâ daha öfke doluyum , yazarken bile dişlerimi sıkıyorum 🤣
@DP alemsin bacımmmm 🤸🏻♀️🤣
Emin ol bir çoğumuz da bu durum bir ara oluyordur Rabbim geçim versin inşallah 🌻🤗
😁😁😁 amin inşallah canım benim ❤️
Vallahi bilmiyorum ama çok uzun zaman bu sinir geçmez. Biraz büyük bir tartışma oldu ve benim kalbimi çok kırdı , hiç bu kadar kırılmamıştım , hâlâ daha çok üzgün ve çok sinirliyim
Ah biz anaların çektiği nedir kendi çocuklarımızı mı büyütelim yoksa bu eşleri mi 🙄 geçer geçer merak etme Rabbim büyük dertler vermesin eniştede biran önce kırdığı o minnoş kalbini yumuşatmak için çabalasın inşallah ♥️🤗
Hastane formasi.d
Doktormusun kız yada hemşireee😄
HHemsireyim ama kadrom evde .d.d.d
O zamanlar bahçıvan etekler modaydı siyah bahçıvan etek Krem gömlek siyah şal siyah ayakkabı giymiştim
Eşimde siyah kot ve tişört beyaz siyah çizgili spor ayakkabı güneş gözlüğü vardı hırkasıda elindeydi
Maşallah kızz hırkasının elinde oluşunu bile hatırlıyorsun
Kombinine bayıldımm😍
10 senecik oldu 😅
Daha nice 10 yıllarınıza olsun inşallah🙏
Siyah beyaz adidas eşofman enn orjinalinden :)) siyah t-shirt:)) o deri ceket ve kot pantolon. İlk date mizde cips kola çekirdek yaptık:) yerim onun ağzını ya çok heyecanlıydı. Tüm rakiplerine büyük fark attı, farkında ve mutluydu. Taaa ki nikahıma alana kadar :D sonra ona çile oldum eziyet oldum.. Derkeeennn 4 çocuğunun anası oldum :))))
Kız yazarken tekrar anı yaşamışsın maşallahh😂
En orjinalinden kısmına bayıldım😂
Çile eziyet kısmını görmedimmm gülü seven dikenine katlanır😀😍
Diken değil mızrak battı :) yazarken yaşadım çünkü 12 yıl oldu hala ozamanları kahkahalarla anlatırız. Taze bilgi bunlar:))
Pembe çizgili bir gomelgik vardı onu giydim siyah kot üstüne de tam tonunu hatırlamıyorum ama eşarp takmıştım 🤣 oda banka memuru gibi siyah kumaş pantolon beyaz gömlekle gelmişti 🤣🤣
Adam resmi olmak istemiş ciddi olduğumu anlasın demişş çok görmeee😂
Hahah baya ciddi 1 buçuk yıl içinde bastı nikahı 🤣
Ben bordo krem karışık güzel bir gömlek altına siyah pantolon giymiştim
Mmm güzel tercihhhh🙏😍
Siyah dar pantolon, omuzu düşük çiçekli hafif crop gibi bluz. Kaç yıl önceydi. O zamanlar bu sana küçük mü diyorlardı şuan moda oldu 😅
Şimdiii trend parçalardan 😀
Kombinin gayet güzelmiş
Teşekkür ederim 😊ay o zaman yeğenlerime vermiştim de burun kıvırmışlardı.
Sizin ki nasıldı,çok tatlı bir post oldu gerçekten 🍀
Yüzünü güldürebildiysem çok mutlu oldum🙏
Sene 1950 diye başlıyormuşum🙃🙃
Bundan 8 yıl evvel kot ceket aynı renkte dar bir kot pantolon beyaz V yaka t-shirt ve beyaz spor ayakkabı
Eşimde işe geçeceği için üniformasıyla gelmişti gelmez olsaydı deeermişimmmmm 🤪🤸🏻♀️🤣🤣
Tarzın güzelmiş canım hala çok kullanılıyor😍
Deme demeeee 😂
Teşekkürler canım 😍
Peki ya sen ne giymiştin 🤷🏻♀️
Gül kurusu renginde gömlek siyah pantolon siyah şal 😂klasik yaniii
Gömlek çok severim senin kombinde güzelmiş 🌺🤗
Siyah kalem etek su yeşili gömlek siyah şal vardı başımda ozamanın modası öyleydi 2015 :)
Gözümde canlandııı bence çok hoş🤗😍
Beyaz çizgili bir gömlek giymiştim
Eşim ise siyah bir tişört
Mmm gayettt güzell🤗
Çiçek desenli elbise vardı üstümde, eşimde beyaz tişört siyah pantolon ve beyaz spor ayakkabı:)) 15 Mayıs 2022 idi aahh anılarım depreşti 🥹
Maşallah canım çiçekler açmışsın giderkennn 😍
Daha nice senelerinizeee🤗
Pantalon icime kısa bi bulüz soğuktu havalar ozama deri bi mont giymiştim
Ooo çok iyiii😄
Siyah kot pantolon kırmızı kazak ve siyah mont vardı üstümde o ne giydi hatırlamıyorum ama 😀
Bencee gayettt güzellll olmuş🤗
İlk buluşma diye bişey olmadı bizim için mahalleme geliyordu sürekli her gün görüyorduk birbirimizi ama ilk tanışmak için yanıma geldiğinde üzerimde ev hali tişört etek sweet vardi bütün renkler birbirine karışmıştı ona rağmen hayran hayran bakıyordu bana çok utanmıştım ya
Bakkk yaaa sırılsıklamm aşıkk😍
O an senden başka birşeyi gözü görmemiş boşverrr😀
Öyle olmuş galiba 🙂
Eşimin beni ilk gördüğü günden resmim var o yüzden hatırlıyorum ama buluşma değildi. Buluşma olanı hatırlamıyorum ilk planlı görüşmemizde daha doğrusu onun beni görmeye gelişinde üniforma vardı bende
Rabbim mutlu etsinn canım 🙏
Siyah pantolon içine ince tanık kısa kollu siyah beyaz ceket takım bunlar üstüne mavili desenli sal siyah ayakkabı beyaz çizgileri vardı eşim siyah eşofman gri tişört üstünde siyah giri desenli ceket beyaz ayakkabı
Maşallahhhhh efenimmmm 😍
Evet canım dün gibi aklımda o günün fotosu bile var evde
Siyah pantolon beyaz spor ayakkabı üstümde Beyaz tişört açık kot mavi ceket vardı bende
Onda mavi lacivert kalın çizgili tişört siyah kot siyah spor ayakkabı vardı
7 sene oldu 🤗
Çok güzelll kombinnn dahaa niceee 7 yıllarınıza olsun
Teşekkür ederim canım
Ama kot ceketim kayboldu evlendik 1 hafta içinde günah almış gibi olmayim ama görümcemler geldi gitti ceket Yok oldu çok seviyordum ceketimi 🤗☺️
Lacivert puantiyeli şilebezi tişört
Kot bacaklarını kıvırmıştım unutmama eşim izin vermez bir kere 🤣 Hala söyler gözlüğüde takmışsın artist diye
Bak yaaa senin artistinim deseydin😂
Beyaz tişört ve diz altı tayt. 😄
Rahatımıza düşkünüz😀
Nem ben gııı 🤣🤣🤣🤣
Anlamadımmmm😂
Hatırlamıyorum 😅😅
1,451,986 soru
23,837,794 cevap
319,194 kullanıcı