+2 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (3,427 puan) tarafından

Kızım 3 gündür pişik kızlar. Hametan ve anestol sürüyorum ama asla geçmedi. Vajinal dudaklarının çevresi kızarmış. Her bende suyla yıkıyorum, kurutuyorum ama yok geçmiyor. Başka bir öneriniz var mı? 

16 Cevaplar

+3 oy
(28,112 puan) tarafından

Sabunla temizle kurula hametan sür nişasta dök sabaha geçer biiznillah kurabiye tarifi gbi oldu ama 😂

-Reklam-
+2 oy
(1,570 puan) tarafından

Benim kızda 3 gündür pişik pudrayla biraz hafifledi hâlâ geçmiş değil 

+1 oy
(2,565 puan) tarafından

Aburcubur çok yiyor mu ? Idrari asitliyse yakar ben oğluma neler denedim neler en son geçiren şey arko yeşil küp varya onunla hakiki zeytinyağı karıştırıp sürünce sabahına geçerdi bide onu dener misin abur cubur çok yiyorsa oda yapıyor pişik 

(3,427 puan) tarafından

Cips kola asla yemez. Süt ve ayran içer, birde salam sucuk yer. Evde zeytinyağı var ama marketten alınan, öyle hakiki falan olayını bilmiyorum ki

(2,565 puan) tarafından

Olsun sen dene arko yeşil küp olanı al güzelce bi kasede biraz ondan biraz zeytinyağı iyice karıştır sür ben yıllardır onu yapıyorum çok şükür hemen geçiriyor bi iki dene 

(3,427 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah geçer, ne yapacağımı şaşırdım. Sabah eczaneden travazol ve sdocrem aldım, bunu da deneyecem

+1 oy
(5,444 puan) tarafından

Offf ne cektik biz bepantol kullaniyoduk boykot urunu diye biraktim sonra bi pisik oldu benim oglan haftalar surdu komsum sagolsun sudokremi varmis onu verdi bikac gun surdum etki edince o da boykot urunu ama napiyim mecbur aldim bereketli de hala kullaniyorum 

+1 oy
(179 puan) tarafından

Bepanthol pişik kremi kullan canım ven oğluma onu kullanıyorum akşam sür sabaha bişey kalmıyor 

+1 oy
(604 puan) tarafından

Sudocrem kesinlikle almalisin

+1 oy
(1,302 puan) tarafından

Yiyeceklerıne dikkat ediyor musun asitli yiyecekler de pişik yapar. Domates narencıye abur cubur tarzı yiyecekler sebep oluyor. Bebek pudrası işe yarıyor

(3,427 puan) tarafından

Aburcubur olarak sayılırsa salam sucuk yer. Süt ve ayran içer onun dışında bir şey sevmez zaten

+1 oy
(2,164 puan) tarafından

Sudocrem krem var kesinlikle kullanmalisin

(3,427 puan) tarafından

Yarın alacam inşallah

+1 oy
(604 puan) tarafından

Canim sudoku krem kullan ertesi güne hafifletir ve akşama geceler ben onda buldum çareyi 

(3,427 puan) tarafından

Sdocrem alıcam yarın, inşallah geçer 3 gündür ne yapsam fayda etmedi

(604 puan) tarafından

Ben ne demedim ki o zaman ama o kremle gecti

+1 oy
(911 puan) tarafından

Oglum dogdugundan beri pişik olunca bepanthol pişik kremi kullanıyorum iyi geliyor yazın domates mahfediyor sürünce geçiyor

+1 oy
(16 puan) tarafından

benimde kizim pisikdi 18 aylik hastaneye goturmustum fito diye bi krem yazdi pisigine cok iyi geldi her pisik oldugunda onu suruyorum cok iyi geliyr 

(3,427 puan) tarafından

Fito evde var ama pişiğe kullanıldığını bilmiyordum, teşekkür ederim

(4,640 puan) tarafından

BBen de fito kullanırım. Kızımın poposu biraz kızarsın hemen sürüyorum tek seferde geçiyor. Doktor verdi bize de.

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Sudocrem. Geçirmezse gel beni bul

(3,427 puan) tarafından

Yarın eşim alıp gelicek, herkes çok önermiş inşallah iyi gelir

(4,167 puan) tarafından

İnşAllah canım, ben de kullanıyorum. Sivilce nin üzerini kapla bir günde indiriyor. Teni beyazlatıyor

+1 oy
(298 puan) tarafından

Yeşil sabunla yıka geçer

0 oy
(7,070 puan) tarafından

Ben evvahe doğal ın kırmızı nemlendirici kremini sürüyorum. Kim pişikle ilgili sorsa söylüyorum çünkü hem zararsız hem iyileştirici hem de yenebiliyor 😀 kızım yiyordu da izin vermiyorum artık bitirmesin diye . Yinede gördüğünde istiyor vermiyorum parmağımı sokuyorum çünkü içine. Kavanozu kızima göstermeden sürmeye çalışıyorum 

0 oy
(1,856 puan) tarafından

Hakiki zeytinyağı sürdüm hep . Hemen geçti 

(3,427 puan) tarafından

Hakiki olanı nereden bulayım hemen. Evde var ama sonuçta marketten alınan

0 oy
(375 puan) tarafından

Bebek pudrası iyi geliyor. Ben hep arko krem ve hametan sarı olan bunları kullanıyorum dönüşümlü olarak çok iyi geliyor 

(3,427 puan) tarafından

Arko ve hametan mavi sürüyorum ama geçmedi, pudra hiç kullanmadım doğduğundan beri

(375 puan) tarafından

Hemen kurutup rahatlatıyor canm pudra

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 269 göst.
0 oy
15 cevap 390 göst.
0 oy
6 cevap 317 göst.
7 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
+2 oy
111 cevap 7,367 göst.

Kategoriler

1,474,901 soru

24,146,900 cevap

334,693 kullanıcı

...