Kızım 3 gündür pişik kızlar. Hametan ve anestol sürüyorum ama asla geçmedi. Vajinal dudaklarının çevresi kızarmış. Her bende suyla yıkıyorum, kurutuyorum ama yok geçmiyor. Başka bir öneriniz var mı?
Sabunla temizle kurula hametan sür nişasta dök sabaha geçer biiznillah kurabiye tarifi gbi oldu ama 😂
Benim kızda 3 gündür pişik pudrayla biraz hafifledi hâlâ geçmiş değil
Aburcubur çok yiyor mu ? Idrari asitliyse yakar ben oğluma neler denedim neler en son geçiren şey arko yeşil küp varya onunla hakiki zeytinyağı karıştırıp sürünce sabahına geçerdi bide onu dener misin abur cubur çok yiyorsa oda yapıyor pişik
Cips kola asla yemez. Süt ve ayran içer, birde salam sucuk yer. Evde zeytinyağı var ama marketten alınan, öyle hakiki falan olayını bilmiyorum ki
Olsun sen dene arko yeşil küp olanı al güzelce bi kasede biraz ondan biraz zeytinyağı iyice karıştır sür ben yıllardır onu yapıyorum çok şükür hemen geçiriyor bi iki dene
Teşekkür ederim inşallah geçer, ne yapacağımı şaşırdım. Sabah eczaneden travazol ve sdocrem aldım, bunu da deneyecem
Offf ne cektik biz bepantol kullaniyoduk boykot urunu diye biraktim sonra bi pisik oldu benim oglan haftalar surdu komsum sagolsun sudokremi varmis onu verdi bikac gun surdum etki edince o da boykot urunu ama napiyim mecbur aldim bereketli de hala kullaniyorum
Bepanthol pişik kremi kullan canım ven oğluma onu kullanıyorum akşam sür sabaha bişey kalmıyor
Sudocrem kesinlikle almalisin
Yiyeceklerıne dikkat ediyor musun asitli yiyecekler de pişik yapar. Domates narencıye abur cubur tarzı yiyecekler sebep oluyor. Bebek pudrası işe yarıyor
Aburcubur olarak sayılırsa salam sucuk yer. Süt ve ayran içer onun dışında bir şey sevmez zaten
Sudocrem krem var kesinlikle kullanmalisin
Yarın alacam inşallah
Canim sudoku krem kullan ertesi güne hafifletir ve akşama geceler ben onda buldum çareyi
Sdocrem alıcam yarın, inşallah geçer 3 gündür ne yapsam fayda etmedi
Ben ne demedim ki o zaman ama o kremle gecti
Oglum dogdugundan beri pişik olunca bepanthol pişik kremi kullanıyorum iyi geliyor yazın domates mahfediyor sürünce geçiyor
benimde kizim pisikdi 18 aylik hastaneye goturmustum fito diye bi krem yazdi pisigine cok iyi geldi her pisik oldugunda onu suruyorum cok iyi geliyr
Fito evde var ama pişiğe kullanıldığını bilmiyordum, teşekkür ederim
BBen de fito kullanırım. Kızımın poposu biraz kızarsın hemen sürüyorum tek seferde geçiyor. Doktor verdi bize de.
Sudocrem. Geçirmezse gel beni bul
Yarın eşim alıp gelicek, herkes çok önermiş inşallah iyi gelir
İnşAllah canım, ben de kullanıyorum. Sivilce nin üzerini kapla bir günde indiriyor. Teni beyazlatıyor
Yeşil sabunla yıka geçer
Ben evvahe doğal ın kırmızı nemlendirici kremini sürüyorum. Kim pişikle ilgili sorsa söylüyorum çünkü hem zararsız hem iyileştirici hem de yenebiliyor 😀 kızım yiyordu da izin vermiyorum artık bitirmesin diye . Yinede gördüğünde istiyor vermiyorum parmağımı sokuyorum çünkü içine. Kavanozu kızima göstermeden sürmeye çalışıyorum
Hakiki zeytinyağı sürdüm hep . Hemen geçti
Hakiki olanı nereden bulayım hemen. Evde var ama sonuçta marketten alınan
Bebek pudrası iyi geliyor. Ben hep arko krem ve hametan sarı olan bunları kullanıyorum dönüşümlü olarak çok iyi geliyor
Arko ve hametan mavi sürüyorum ama geçmedi, pudra hiç kullanmadım doğduğundan beri
Hemen kurutup rahatlatıyor canm pudra
1,474,990 soru
24,147,748 cevap
334,732 kullanıcı