Kızlar kızım 3 yaşında tam artık bezi bıraktırmak istiyorum bikaç kez denedik kesinlikle lazımlığa da yapmıyır lavaboya götürüyorum oraya da yapmıyor şimdi tutmayı öğrendi bez takmıyoruz gün içinde çişi gelince anne bez tak diyor bez takınca yapıyor tuvalete götürüyorum ağlıyor nasıl aşıcaz bu durumu
Ne güzel işte tutmayı öğrenmiş en azından
Ben henüz o aşamaya gelmedim ama canım biraz emek istiyor azim istiyor rabbim kolaylik versin
Teşekkürler size de başarilar
Teşekkür ederimm
ablam kakada yaşamıştı bu sorunu. bez tak deyip kakasını öyle yapıyordu. psikologla 8 seansta aştılar. ondan önce 1, 2 yıl mücadele etti hiç sonuç vermedi. psikolog 2 ayda halletti.
Olmadı bizde mylr yapacaz artık
bende 3 yaşındaki oğluma 1 haftadır tuvalet eğitimi veriyorum bir ilerleme yok hep altına yapıyor çeşide kakayıda söylemiyor oysa 1 yaşından beri tuvalette gittiğimizde gördü hep anlattım babasida aynı şekilde hep tuvalette giderken sende gel işte tuvalette çişinimizi yaparız vs ama öğrenmedi gitti
Allah yardımcımız olsun
Pes etmeyeceksin canım o ağlasa bile bağlama hayır artık büyüdün diye diye konuşarak ikna ederek hallet bence
Öyle yapacam artık
Takma canım bez vs konuş dur büyüdün sen tuvalete gidebilirsin vs diye gaza getir ben oğlumu bir ayda tam düzene oturdurdum sabır gerekiyor
1,471,657 soru
24,101,571 cevap
332,441 kullanıcı