+1 oy
92 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (177 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında tam artık bezi bıraktırmak istiyorum bikaç kez denedik kesinlikle lazımlığa da yapmıyır lavaboya götürüyorum oraya da yapmıyor şimdi tutmayı öğrendi bez takmıyoruz gün içinde  çişi gelince anne bez tak diyor bez takınca yapıyor tuvalete götürüyorum ağlıyor  nasıl aşıcaz bu durumu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,499 puan) tarafından

Ne güzel işte tutmayı öğrenmiş en azından 

Ben henüz o aşamaya gelmedim ama canım biraz emek istiyor azim istiyor rabbim kolaylik versin

(177 puan) tarafından

Teşekkürler size de başarilar

(1,499 puan) tarafından

Teşekkür ederimm

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

ablam kakada yaşamıştı bu sorunu. bez tak deyip kakasını öyle yapıyordu. psikologla 8 seansta aştılar. ondan önce 1, 2 yıl mücadele etti hiç sonuç vermedi. psikolog 2 ayda halletti.

(177 puan) tarafından

Olmadı bizde mylr yapacaz artık

0 oy
(215 puan) tarafından

bende 3 yaşındaki oğluma 1 haftadır tuvalet eğitimi veriyorum bir ilerleme yok hep altına yapıyor çeşide kakayıda söylemiyor oysa 1 yaşından beri tuvalette gittiğimizde gördü hep anlattım babasida aynı şekilde hep tuvalette giderken sende gel işte tuvalette çişinimizi yaparız vs ama öğrenmedi gitti 

(177 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun

0 oy
(25,340 puan) tarafından

Pes etmeyeceksin canım o ağlasa bile bağlama hayır artık büyüdün diye diye konuşarak ikna ederek hallet bence

(177 puan) tarafından

Öyle yapacam artık

0 oy
(7,977 puan) tarafından

Takma canım bez vs konuş dur büyüdün sen tuvalete gidebilirsin vs diye gaza getir ben oğlumu bir ayda tam düzene oturdurdum sabır gerekiyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 114 göst.
+1 oy
4 cevap 93 göst.
+1 oy
3 cevap 79 göst.
+2 oy
5 cevap 150 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Rojinn6506MT (7,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,558 soru

24,100,356 cevap

332,383 kullanıcı

...