Hayırlı geceler kızlar
Bugün hava güzel olduğu için kızımı parka çıkardık ama park çok kalabalıktı kızım oynayamadı neyse eşimde dedi kasaptan bişeyler alıp pikniğe gidelim tamam dedim marketten kola falan alırken arkadaşı aradı onlarda iki aile gitmişler bugün pikniğe ama yer beğenmemişler eşimde dediki bizde gidicez sizde gelin isterseniz dedi ve bende istemedim çünkü planımızda ailecek vardı üçümüz eşim onlar gelmicek dedi neyse eve gidip üzerimizi değisicektik eşim arkadaşını arayıp yol tarif etti geçin oraya bizde gelicez birazdan dedi bende kızdım haliyle kafasına göre iş yaptı çünkü insan bi sorardı banada sonrada eşim bana diyo sosyopatsın insan içine girmiyosun onunla alakası yokki ben eşimin bana danışmadan yaptigi hareketlere kızıyorum planımızda ailece gitmek vardı arayipta arkadaslarini çağırmak ne oluyo ki aynı şeyi ben yapsaydım eminim ki oda bana kızardı bana diyo ki ben çağırmadım adamlar gelmek istedi allah askina sen arayipta cagirmasan kim cagrilmadigi yere gelirki haksızmıyım kızlar bugün kü tavrımda çünkü eşim beni bu konuda haksız görüyoda
Sonuna kadar haklisin. Bu erkeklerin millete yaranma aski nedir ya... hayir onlar gitmis sizi cagirmamislar, kafa da basmiyor mu, sen niye cagirion onlari
Ya evet ama her piknikte öyle yani hevesle gidiyorum yok onu cagirayimmi bunu cagirayimmi madem cagirican bizi alma o zaman git nereye gidiyosan
Bir sonraki pikniğinizde sende kendi arkadaşını çağır bakalım tepkisi ne olacak ☺️ tabiki sonuna kadar haklısın
İşte eşim haklı olduğumu kabullenemiyo
1,472,715 soru
24,114,860 cevap
333,183 kullanıcı